Orzul în fața unui copil

problemă frecventă și dureroasă este destul de orz internă sau externă într-un copil decât pentru a trata aceasta ar trebui să fie decisă de către medic. De droguri, în acest caz, combinat cu succes cu medicina tradițională, accelerarea recuperării și eliminarea simptomelor neplăcute.Orzul în fața unui copil

Cauzele orz

orz aspect pentru ochi poate fi expus nu numai la piept copilul, dar, de asemenea, pre-Schooler sau elev de liceu și pentru adulți.

Boala este o inflamație a foliculului de par de la radacina genelor sau a glandei sebacee si apare atat pe partea de jos si pe pleoapa superioara. Aceasta este cauzată de Staphylococcus aureus.

Chiar dacă părinții nu știu cum arată orz, este ușor să se determine apariția pe umflarea secolului, care ia treptat forma de sac puroi roșu. Aceasta este însoțită de umflarea, roseata, durere in timpul intermitent. La sugari sau copii mai mari pot fi ridicate de temperatură cauzate de inflamație. După ceva timp, durata care depinde de caracteristicile individuale ale organismului se rupe, sac.

Orzul este adesea confundat la copii cu conjunctivita, care este predominant de natură virală. Atunci cand boala afecteaza ochiul mucoasă, există o senzație, fotofobie și secreție purulentă de ardere.

Motive pentru care ar putea provoca ulciorul în copil:

Orzul în fața unui copil

 1. Încălcarea regulilor de igienă. Un copil de grădiniță sau de școală de vârstă pot freca ochii cu mâinile murdare, ținând astfel în sus infecția. Cele mai frecvente boli în lunile mai calde. deoarece vara este indisolubil legat de prezența pe strada pe termen lung, jocuri în cutia cu nisip și așa mai departe. d. De regulă, copiii nu au posibilitatea să se spele pe mâini în mod frecvent.
 2. Hipotermia. Frecvente plimbări cu beneficiile de sănătate a copilului, dar dacă în momentul unul dintre ei a fost un puternic vânt rece, seara, este posibil să primiți orzul pe pleoapa superioară sau inferioară.
 3. Scăderea imunității. În cazul în care corpul copilului nu este capabil să reziste infecții, problema modului de a trata orz, ar trebui să fie rezolvate simultan cu adoptarea unor măsuri de consolidare a sistemului imunitar.
 4. boli cronice. Diabet, tulburări ale sistemului digestiv, tulburări ale glandei tiroide poate determina apariția bolii la un copil la orice vârstă.
 5. modificări hormonale. În timpul adolescenței, copiii sunt expuși la modificări ale nivelurilor hormonale, determinând apariția bolii.
 6. predispoziție genetică. factor ereditar determină tendința copilului crește la inflamarea glandelor sebacee. Din acest motiv, chiar și un nou-născut poate suferi de manifestări frecvente ale bolii.


Simptome și prim ajutor

Simptomele de inflamație sunt:

 • umflarea pleoapei inferioare sau superioare a unuia sau a ambilor ochi;
 • durere și umflături în jurul Wink;
 • roșeață a secolului;
 • umflare;
 • sac purulent de maturare;
 • ieșire conținut de la orz (aproximativ 3-4 zile).

Orzul în fața unui copil

Uneori orz secol copilul ajunge la maturitate, dar a avut loc propria sa, în cazul în care nu dezvăluie forța.

Pentru a facilita cursul bolii la domiciliu, trebuie să știi exact ce să facă. La primul semn de nevoie:

 1. Ia înmuiat în iod, Zelenko bumbac tampon cu alcool medicinal.
 2. Adresați-vă copilul să închidă ochii, pentru a cauteriza inflamație.
 3. Se fierbe mușețel în saci de filtru sau ceai negru puternic.
 4. Asigurați-o compresa cu ajutorul unui tampon de vata sau un sac de ceai direct.
 5. Procedura se repetă cu o compresă de cel puțin 2 ori la fiecare 1 oră.

Foarte atent, ar trebui să fie manipulate cu vată îmbibat în alcool și alte soluții antibacteriene. Acest lucru nu a fost deteriorat vederii, aveți nevoie pentru a ține evidența copilului și nu îi permite să deschidă ochii. Compresele de ceai de musetel si nu arde, și să fie cald.

Orzul în fața unui copil
Este foarte dificil să se aplice aceste măsuri pentru copii cu vârsta de 1 an sau mai tineri. În cazul în care părinții unui copil găsit semne de inflamație, cel mai bine este să se consulte un medic pediatru sau oftalmolog.

La urma urmei primul ajutor simptome de acțiune ar trebui să se estompeze treptat.

In nici un caz nu se poate deschide independent sacul purulent, deoarece prezența unei infecții străine poate complica cursul bolii. Puroi poate ajunge la nivelul mucoasei și să conducă la condiții de viață în pericol.

Dacă educația în secolul străină este o variantă boala usor tratabile, extinderea orz pot fi vindecate numai prin intervenție chirurgicală.

tratament orz

Pentru informații cu privire la modul de a vindeca orzul, părinții ar trebui să-i spuneți medicului după inspecție. ochi picături speciale și unguente sunt utilizate în mod obișnuit. Atunci când scopul lor trebuie să ia în considerare vârsta pacientului, deoarece antibioticele nu pot fi folosite pentru copii.

Sulfacetamide - cel mai popular medicament pentru tratarea inflamației. Este eficient pentru tratamentul copiilor sub vârsta de 1 an și mai mari, fiind un prietenos.

Pentru varsta scolara copiii folosesc Sofradeks mai puternice și Tsiprofloksitsin care diminuează rapid simptomele.

Împreună cu picături pentru ochi afectate unguente trebuie să se ocupe de:
 • tetraciclină;
 • eritromicină;
 • sintomitsinovoy.

În antibiotice boli severe la ingestie.

Procedurile UHF ajuta la atenuarea stării și de a reduce inflamația.

În cazul în care copilul nu se simte bine din cauza pentru a ridica temperatura, ar trebui să-i dea un antipiretic (de exemplu, sirop de Nurofen). Efectul analgezic va scapa de senzații neplăcute în ochi.

În tratamentul de orz trebuie să transfere copilul la o dieta adecvata si intarirea sistemului imunitar pentru a efectua procedura. Este important să se asigure că consumul excesiv de alcool.

Pentru a accelera tratamentul de vindecare de orz la copii poate fi realizată folosind mai multe rețetă eficientă de medicina tradițională.

suc de aloe amestecat cu apă curată caldă 1: 1 și de a face o compresa de tampon de bumbac. Procedura se repetă de cel puțin 3 ori pe zi.

bulion de mesteacăn colir intensifică efectul medicamentelor:

 1. Ia 2 linguri. l. frunze de mesteacan.
 2. Se toarnă 250 ml de apă clocotită.
 3. Insista 30 minute.
 4. Procedura se realizează cel puțin 3 ori pe zi.

bulion pătlagina se prepară din 2 linguri. l. ierburi uscate și 1 lingura. apă clocotită. perfuzie Ostyvshim umezit tampon de bumbac și a pus pe ochiul afectat timp de 10 minute. semințe de fenicul pulverulent (1 h. L.) este amestecată cu apă (2 cani) și fierte. Cu rezultate bulion făcut gadget-uri.

 • principal
 • orz