Paint interpretare ochi, sensul unui vis, ceea ce un vis, o valoare secretă

Ochiul simbolizează vigilența, omnisciență. Conceptul său este cuplat cu lumina și înțelepciunea, asociată cu energia care pot atât să creeze și să distrugă.Simbolismul viselor

În vise ochi este adesea însoțită de lumină. Genelor poate fi interpretată cu statut de putere, libertate, și culoarea lor, subliniind simbolismul în ansamblu, aceasta reprezintă energia pământului sau la soare. Dacă oamenii, prin tăiere și vopsire a părului de pe cap, nuanțarea gene, încercați să schimbați stilul, atunci poate însemna toate aceste acțiuni în vise? Ce un vis pentru a picta ochii?

O interpretare alternativă

În cazul în care ochii pictate nu sunt în prezent

Interpretare vis Longo

Magicianul alb consideră cazul în timpul somnului de machiaj pentru ochi face cuiva. Deci, în realitate, el are o dorinta de a atinge obiectivele prin mijloace frauduloase, este posibil chiar și în simulata cei mai apropiați, prieteni sinceri.

Dar dacă acest proces produce somn pe sine, se asteapta ipocrizie, minciuna din partea alta.

vis scene

Scenarii de vise pot fi acțiuni necomplicate cu îndrumarea frumuseții feminine. Acest proces este, în realitate, plină de multe opțiuni, dar viziunea viselor la aceeași rată poate fi colorat. Ce vis de a aplica machiaj pe pleoape, gene, în cazul în care:  • aplica fard de ochi;
  • Fa-te sau cineva;
  • creion dermatograf;
  • colorant cerneală.

Când a visat că somnul a impus o umbră pe pleoape, este un avertisment vis care de lângă tine un mincinos. Încercați să ascuți atenția și să se concentreze-l pe obiceiurile de prieteni și cunoștințe, și va fi capabil să-l calculeze între anturajul.

Cu toate acestea, atunci când într-o vârstă de vis makeover face un străin, este o reflectare a planurilor tale de a comite un păcat împotriva adevărului. Deși această situație poate avea o interpretare diferită, indicând faptul că doriți să înțeleagă, să înțeleagă motivele acțiunilor prietenilor lor.

previziuni foarte plăcut dă somn în cazul în care somn a facut creion dermatograf. Aceasta promite o căsătorie avantajoasă, și în viitor, o viață binecuvântată și lipsită de griji.

Daca te-ai uitat visătorul intr-un vis în timp ce pictează cu atenție genelor rimel, Deci, în realitate există un om care nu doar te iubesc nebunește, dar, de asemenea, gata pentru orice fapte, în cazul în care doar acele sentimente erau reciproce.

Ocazional, atunci când grozah prea vopsit gene rimel, un vis este o reflectare de manipulare dvs. de prieteni, printr-o mască purtată pe acțiunile tale. Ați mers prea departe, nu este ușor să se deschidă și să devină reale.

Scapă de stereotipuri de gândire. Vei realiza că ei înșiși au fost greșite. Și va extrage beneficii mai mari și recompense, atunci când devine natural.

Am visat că cerneala vopsea nu numai genelor, sprâncenelor, dar este un semn de senzatii de disconfort atunci când comunicarea cu unii oameni. Somn dă promisiunea de a subțire lista de prieteni și cruce din ea persoane măgulitoare și nesincere. Dar visătorul însuși nu trebuie să fie atât de închis, ca în prezent.