PC la un televizor - forum HDCP HDTV

Au spus Multumesc: 0 ora (e)

Am încercat mult timp să înțeleagă subtilitățile DVI, HDMI și HDCP, dar nu a fost capabil să înțeleagă pe deplin. prea confunda totul. obosit de înțelegere și dezvăluie adevărul. așa că am decis să creeze un subiect.Vreau să conectați un calculator la televizor vidyahu (și anume faptul că televizorul a fost ca un monitor), pentru a rula pe un computer filme Rip'y HD la 720p, si uita-te la televizor.

Prima problemă pe care am întâlnit-o este că Telecom și HDMI pe un calculator DVI, dar este, în general, este rezolvată prin intermediul unor adaptoare. dar în acest caz, sunetul va trebui să treacă separat, și nu vreau (și așa calculatorul departe de televizor și trebuie să tragă un cablu HDMI lung și apoi a fost separat de sunet. Nici nu este o opțiune).
Așa că am decis să înlocuiască în prezent pe vidyuhi brusc, mai ales pentru o lungă perioadă de timp doriți să-l facă. Cred că pentru a cumpăra vidyuhi cu ieșire HDMI, iar apoi acesta va fi doar un cablu HDMI-HDMI, iar sunetul se întâmplă, și fără nici o problemă. AproximativȘi încă o întrebare despre firele. Așa cum am menționat mai sus, am un PC este departe de un televizor (într-o altă cameră). Se pare că este necesar pentru a trage cablul HDMI de 15 metri, cel puțin IMHO. cu toate complicațiile și mai mult, plus un coridor în considerare. Deci, am citit că există forme de „zăpadă“ și etc. dacă o lungă distanță (mai mare de 5 pâsle pâsle 10 metri). Dar, în general, distanța depinde de rezoluția conținutului transmis (bine, voi transmite doar 1280x720) și afectează, de asemenea, grosimea firului (măsurată în AWG). Pe scurt, am o lungime prea mult, asa ca ai nevoie pentru a face un lanț de cabluri conectate amplificatoare sau repetoare.
Aceasta este întrebarea: cum pot face optim? Ce lungimi de cablu ca repetoare sau usiteley de a face, dacă luăm de la sine o lungime totală de 15 metri?

despre HDCP - asa se pare numai pe Blu-ray disponibile. Ripurile obișnuite fără ea.


Aceasta este, în cazul în care nezascheschon rip, apoi de protecție în televizorul nu funcționează?

despre permisiunea - nu vă faceți griji - vei fi pe laptop vysavlyat al doilea ecran pentru el să ceară permisiunea.

două nouta te destul de bine la nimic.


Și nu spun că voi avea două nouta. Eu sunt de vânzare laptop-ul meu, care nu are nici HDMI, DVI sau conectori, și să cumpere unul nou, care va fi HDMI-out