Pentru a scapa de păr gri, fără a deteriora părul - medicul dumneavoastră Aibolit

Pentru a scapa de păr gri, fără a deteriora părul - medicul dumneavoastră Aibolit
Sedin. Bineînțeles, atunci când apare la femei la vârsta de 40 de ani și după aceea, în cazul în care părul gri a apărut înainte? În 25 de ani? Cum de a fi atunci? Fetele, femeile trebuie să-l ascundă, ca și cum încearcă să ascundă ceva. Pentru că doriți să arate atractiv și, în același timp, desigur. Dar nu fi trist, există aspecte pozitive. Deși este extrem de dificil de a scăpa de părul gri deja a apărut, dar puteți minimiza aspectul lor. Cum să scapi de părul gri, fără păr daune?Care sunt cauzele parului gri?

Culoarea părului este determinată de natura persoanei. Acest proces este invizibil pentru noi. Apariția unei anumite culori a părului este cauzată de prezența a doi pigmenți. Melanina și pheomelanin. În funcție de cantitatea și raportul obținut diferite nuanțe: întuneric, roșietice, lumina, și altele. Melanina este produsă de celulele de foliculi de par. Proprietățile calitative ale melanină la toate la fel, numai numărul tuturor oamenilor diferite. De asemenea, pe impresia de culoare afectează numărul de foliculi de par. În funcție de culoarea parului densitate de foliculi de păr de pe pielea capului este diferit. Bulbii produsa de proteine, din cauza care creste parul. Toți oamenii, de asemenea, el a produs în cantități diferite. Cand aceasta proteina se leaga de melanina tirozinei sub influența, și în cele din urmă se obține culoarea dorită. Dacă tirozină a fost produs foarte puțin sau nu la toate costurile, în acest caz, apare gri.

Este firesc că în procesul de îmbătrânire al enzimei tirozină este produsă în cantități mai mici, atât de puțini oameni știu cum să scape de păr gri, fără a deteriora părul. Într-un astfel de caz, gri normală. Cu toate acestea, există momente când există gri în tinerețea lor. Mai multe motive pentru aceasta. Una dintre ele este o predispoziție genetică. Dacă aveți rude printre cei care au transformat devreme gri, atunci este probabil că soarta te amenință. Cu toate acestea, în cazul în care nu există nici unul, ar trebui să ia o privire mai atentă, după ei și să aibă grijă de păr.

Una dintre principalele cauze ale Blooming precoce - este expunerea la stres. Comunicarea este aici. Păr are un miez prin care curge fluid. În timpul situații de stres, organismul produce neuropeptide. Ei merg la miezul firului de par, cel mai subtire si perturba fluxul de interacțiunea proteinei cu melanina. Astfel, de rupere formarea de culoarea parului. Deci, să fie calm, controlați-vă.Un alt motiv poate fi perturbarea tractului digestiv. Este necesar să se conducă un stil de viață sănătos și de alimentare bine echilibrat. Fumatul, alcoolul, alimente grase, lipsa de vitamine, sta mult timp sub soarele arzător - toate acestea are un impact negativ asupra sănătății și poate duce la eșecuri în formarea de tirozină, și, prin urmare, formarea de păr gri. Anterior cărunt se poate datora diferitelor boli. Dacă vă aflați părul gri, atunci fiți siguri. Urmați rețete propuse.

Cum să se ocupe cu părul gri

După cum sa menționat, unul dintre motivele pentru albirea timpurie este stresant, și mulți nu știu cum să scape de păr gri, fără a deteriora părul. Prin urmare, pentru a consolida corpul, ridicând curajul și tonul, trebuie să luați vitamine. Acesta poate fi luat pentru prevenirea complexului de vitamine B, pentru una sau mai multe luni, de două ori pe an. Acest complex ar trebui să includă astfel de vitamine: A, E, C, B, acid folic si nicotinic. Cele mai bea sucuri: cireșe, caise, și suc de zmeură, mure, căpșuni, pere. Va fi infuzii utile de Kalanchoe. Această infuzie poate fi, de asemenea, frecat în cap. Culoarea naturală, în unele cazuri, pot fi obținute prin consumarea de acid folic impreuna cu parabeni. În nici un caz nu se rupe părul gri. Puteți deteriora pielea capului, și va duce la probleme suplimentare. Un fir de păr alb rupt va crește din nou. Pentru a reduce riscul de păr gri la un nivel minim, să păstreze un stil de viață sănătos și să învețe să facă față unor situații stresante sau chiar să le evite, să aibă grijă de părul lor, de multe ori pieptene, fac masaj, infuzii de medicamente. Toate acestea vor ajuta la menținerea culoarea naturală, și va proteja împotriva păr cărunt.

Cum de a face părul alb devin invizibile

Dacă nu știi cum să scapi de păr gri, fără a deteriora parul, este posibil să se ascundă de indiscreti de păr gri, și anume de a picta ochii. piață cosmetice oferă o gamă largă de instrumente: vopsea, balsamuri de nuanță. Trebuie să fie capabil de a alege un mijloc de corect, care este potrivit pentru tine. Colorată ar trebui să fie o dată la 3-4 săptămâni, după cum părul să crească trecut luni de 5-15 mm.

  1. În cazul în care un fir de păr puțin gri, ar trebui să utilizați un sampon colorant. Acest șampon ar trebui să fie adaptate la culoarea naturală a părului. După utilizare, culoarea parului tau va arata parul natural si gri vor fi vopsite, astfel încât acestea vor arata ca un pic de soare-decolorat.
  2. Pentru cei cu lumina de culoare a părului ashy se va potrivi cu un balsam de tonifiere. Nu folosiți tonuri întunecate saturate luminoase, toate încercând să picteze în mod dramatic. În acest caz, parul gri pentru a picta într-un mod special și vor să iasă în evidență, printre altele.
  3. Dacă numărul de fire albe vin la jumătate din greutatea totală, aproximativ 30-40%, folosesc culori moi, care conțin o cantitate mică dintr-un agent de oxidare. Puteți utiliza tonifiere.
  4. Pentru a picta în condiții de siguranță peste părul gri, este mai bine să utilizați culori care sunt aproape de culoarea naturala a parului. Ia tonul brichetă. Costum special de platină colorat șampoane, nuanțe albăstrui.
  5. Puteți utiliza aceste medicamente, care picta doar peste parul gri, iar restul sunt lăsate neatinse. Pentru această procedură de 5 minute este suficientă, iar efectul persistă timp de câteva săptămâni.