Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca
Panouri din plastic pentru finisare plafonul sunt ideale pentru camere cu umiditate ridicată este de remarcat faptul că un astfel de material de finisare perfect potrivite pentru camere cu umiditate ridicată. PVC ajuta face camera mai atractiv și confortabil. Grija pentru picturile - este o placere, deoarece chiar și cele mai dificile contaminanții sunt îndepărtate folosind o cârpă umedă. Prin urmare, utilizarea de panouri din PVC, în principal, pentru facilități de bucătărie, din cauza căreia camera este întotdeauna curat și ordonat.Plafonul panourilor din material plastic

plafon Acoperire cu panouri din plastic cu propriile lor mâini este destul de real, și nu necesită abilități speciale.

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca
Instalarea de panouri de plafon din material plastic destul de ușor, astfel încât să puteți face singur

Pentru aparatele de acoperire plafon efectuează în mod corect maximă, aveți nevoie pentru a achiziționa materiale de înaltă calitate și de material textil de înaltă calitate:

 • Acesta trebuie să fie rezistente la umiditate, bacterii si microorganisme;
 • Nu ar trebui să fie denaturată;
 • Ar trebui să fie puternic;
 • Însoțite de un certificat de calitate;
 • Este ieftin și costisitoare;
 • Foarte ușor de instalat;
 • Universal, este potrivit pentru orice cameră;
 • Potrivit ca gips-carton de linie chiar web;
 • Aceasta va ajuta să se ascundă defecte în tavan;
 • Îmbunătățirea aspectului estetic al camerei;
 • Aceasta ajută la eliminarea unui tip de cabluri electrice, conducte, cabluri și comunicare cum ar fi.

Panouri din plastic pentru tavan

Una dintre cele mai renumite magazine care vând materiale de construcții este considerat Leroy Merlin, unde puteți vedea cea mai recentă colecție de cele mai bune și cele mai moderne panouri din PVC. În urma achiziției produsului poate fi spălat imediat sau după instalare, care nu este prea radical. Opțiunile sunt multe nerealiste de culoare, lungime, latime si pret.

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca
Există mai multe tipuri de panouri pentru tavan, aveți nevoie pentru a ridica, având în vedere designul camerei

De asemenea, există diferite tipuri de materiale:

Fiecare dintre ele este împărțit în tesatura: mată, lucioasă. îmbinări fără sudură și cusătură sunt în mod natural diferite, prima acoperindu-l aproape invizibil, dar benzile de cusătură pot aminti Căptușeală. Excelent va arata si aceste și alte produse, dacă este competentă pentru a efectua instalarea.

Dimensiunile panourilor de plastic pentru tavan

Dimensiunile panourilor din plastic, care dau un efect la clearance-ul de plafon poate diferi.

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca
Pentru a alege lungimea panourilor de tavan, este necesar să se facă măsurători ale plafonului

 • Lungimea poate fi între 2 m și 70 cm până la 6 m;
 • Latimea de 10 cm și 25 cm;
 • Grosimea este standard.

Pachetul vine standard de șase bucăți, iar lungimea panoului la plafonul utilizat în garaj de reparații sau spatii industriale. Suficient de plat pentru a utiliza o lamă standard cu o lățime de 25cm și o lungime cuprinsă între 2,7 și 3m.

Plafonul panourilor de plastic cu propriile lor mâini

Plasarea panourilor de materiale, cum ar fi de plastic ar trebui să fie efectuate cât mai multă atenție, pentru că web-ul este foarte sensibil la stres mecanic. Pentru a colecta plafonul de acoperire în cameră, puteți utiliza o varietate de materiale, cum ar fi transportul feroviar de plastic, panouri din plastic sau material textil din PVC. Standard aplicat ca este o chestiune de PVC, dar unii meșteșugari numesc o căptușeală din material plastic.

Pe piața a început astăzi să apară o varietate de finisare panou din PVC. Anterior, ați putea alege dintr-o gamă limitată, iar acum există chiar și o imitație de lemn, piatră, granit și cărămidă. Se acoperă tavanul fals în sala nu este atât de ușor, deoarece necesită nu este lipici, ci un instrument, o mulțime de materiale și mâini calificate. Inițial, trebuie să dețină aspectul camerei pentru a stabili cadrul de bază.

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca
Instalați panouri din plastic pe tavan poate fi propriile lor mâini, lucrul cel mai important - o fac în mod corespunzător și cu atenție

Pentru el, folosiți profil rigid din metal:

 1. Pentru a eticheta impune utilizarea nivelului apei, rulete și creion.
 2. La fiecare colț al camerei este plasată o linie și apoi conectat la opusul situate pe aceeași latitudine. Dacă instalarea se realizează de tavan în baie, peste linia de control este luată o cusătură între dale, sau limita superioară.
 3. Căptușirea pereților și tavanul este oarecum similar cu unul de altul, după cum este necesar, în plus față de a stabili sau sipci de lemn sau de profil moale, și care va fi instalat mai târziu web din PVC.


În ceea ce privește alegerea părții transversale a cadrului, mai ieftin și mai accesibil a considerat, dar este copac de scurtă durată, și în cazul în care începe să se scurgă conducta de apă din suprapunerea, este probabil să provoace putrezire și mucegai. Aceasta se datorează faptului că este necesar să se acorde prioritate profilul metalic, instalarea care se efectuează imediat pe an. Pentru a efectua instalarea profilului, trebuie să se pregătească în avans, umerașe metalice, înșurubate la suprafața tavanului, sau cu alte cuvinte pe placa de beton. Unii artiști folosesc acest dispozitiv ca un aspect plafon choklayn. Distanța dintre profilele nu trebuie să fie mai mult de 60 de centimetri.

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca
Ai nevoie pentru a lucra numai cu înaltă calitate și panouri din plastic de încredere

Instalarea panourilor se realizează cu ajutorul șuruburilor autofiletante sau șuruburi care au doar depinde de preferințele personale. Unii oameni preferă să facă uz de toate capsele, dar în acest caz, lungimea lor nu trebuie să fie mai mică de 10 mm în lungime. Montarea paranteze cu un minus este că, dacă trebuie să eliminați pânză sau panza, va trebui să aleagă fiecare suport, care necesită o mulțime de departe.

Dacă după instalare trebuie să instalați spoturi luminoase, este necesar să se stabilească instalația electrică în prealabil și să se pregătească găurile. Pentru a introduce ultimul panou, necesită o măsurare precisă a distanței rămase între lama și peretele penultimul. Aceasta este abordarea corectă și respectarea strictă a instrucțiunilor va permite să dezasambleze acoperirea dacă este necesar.

Cum să dezasamblați un plafon de panouri din plastic

Design camera arata foarte atractiv, atunci când acesta are un tavan fals, dar ce se întâmplă dacă aveți nevoie de demontare? Tonuri de artiști - este scump. Făcând cu mâinile? Foarte posibil. Particularitatea astfel de acoperire plafon este în luminozitate și practic. Și anume, pur și simplu asambla și dezasambla, ceea ce nu au nevoie de o mulțime de timp, energie și formarea profesională.

O astfel de acțiune poate fi necesară în cazul în care doriți să:

 • Scoateți panourile cu defecte;
 • Puneți la loc capacul unui nou și mai elegant;
 • Asigurați-vă de gips-carton plafon suspendat.

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca
Demonteze panourile din plastic pot fi propriile lor mâini, fără a recurge la ajutorul experților

Departe de a fi o excepție este desființarea plafonului în inundații. Oricare ar fi motivul pentru care, trebuie să demontați materialul în conformitate cu normele în același mod ca și să-l adune. În cazul în care panourile din PVC sunt în forma corectă, nu este necesar să le rupe, deoarece acestea pot merge cu ușurință la alte lucrări de finisare. Dacă aveți de gând să reconstruiască după dezmembrarea acoperirii pe caz, iar profilurile de montare trebuie să fie în integritate.

Aceasta nu este de a strica întreaga structură, ultima lama nu este atașat la rețeaua generală, care îi permite să extragă rapid.

În general, analiza se realizează precum și cu căptușeală. Fiecare element este deșurubat și scos din canelurilor. Aș dori să rețineți că pot exista dificultăți în cazul în care panourile anterioare au fost fixate cu adeziv. În acest caz, trebuie să brațul cuțit de birou.

Dispozitiv de plafon realizat din panouri din plastic

Indiferent care a cumpărat panoul, de exemplu, alb sau negru, mat sau lucios, ar trebui întotdeauna în primul rând, să acorde o atenție la ceea ce arata ca un tablou.

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca
Cumpărarea Panouri din plastic pentru tavan, să acorde întotdeauna atenție la calitatea lor, fiabilitate și durabilitate

 • Dacă există o deviere ușoară;
 • Fie că defectele sunt prezente;
 • Nu ciupiturile;
 • Dacă imprimarea este pătat, și așa mai departe.

O, uniformă, și cel mai important un model clar buna - primul semn de produse de calitate superioară. În plus, panourile din PVC trebuie să aibă o finețe incredibilă, iar prezența rugozitate sau mai multe cârlige este pur și simplu inacceptabil. În plus, materialul de înaltă calitate ar trebui să aibă un număr mare de coaste, ca mai multe dintre acestea, produsul va fi mai durabil și rezistent la influențe externe.

Este la fel de important atunci când achiziționează figura cât de multe de mare rezistență structurală a materialului din care este confecționat panoul. Determina acest punct este posibil prin intermediul unui produs de compresie puternice mâini. În țesături de înaltă calitate nu ar trebui să apară defecte, cum ar fi fisuri sau urme de lovituri. Prin urmare, imitații ieftine, acestea apar la cea mai mică atingere.

Important în stare bună - dorința de a face acest lucru, să fie finalizat până la sfârșitul inițiați, și pune în aplicare ideile cele mai originale. În cazul în care a abordat cu o minte pentru soluționarea problemelor grave de nuanțe și alegerea materialului, de la apariția sa, de performanță și de cost, puteți elimina o mulțime de probleme și chiar mai costisitoare. Nu zgârciți la sosire, pentru că toate acestea vor avea ca rezultat nu modul cel mai plăcut.

Design plafon al panourilor de plastic (în fotografie de interior)

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca

Plafoanele de panouri de plastic și o dimensiune a fotografiei, mâinile în cameră, Leroy Merlin, videoclipul ca