plantare Nasturtium și de îngrijire în câmp deschis, foto si culoare

portocaliu strălucitor, roz și flori galbene Nasturtium de multe ori poate fi văzut nu numai în grădini acasă, dar, de asemenea, în parcuri, grădini, flori urbane și grădini. Toate acestea se datorează faptului că mulți oameni apreciază bogăția și strălucirea culorii verde a acestor flori.Nasturtium - este o plantă anuală cu ramificată goale sau ușor Twining tulpini. Diferite tipuri de plante din lungimea tijei variază de la 0,3 la 2 metri. Frunzele acestei plante anuale cresc pe tulpini lungi: ele pot fi lobate, palchatorazdelnye sau tiroida. Florile sunt neregulate în formă: cupa este format din cinci lobi și pintenul de la baza.

plantare Nasturtium și de îngrijire în câmp deschis, foto si culoare


Acasă la Nasturtium tot mai mare a considerat America de Sud. Traducere din limba latină «nasturium» poate fi tradus ca «nasus» - nas, și «torquere» - chin. Sau pur și simplu „dislocare a nasului.“ Acest nume indică faptul că planta a avut inițial un gust ascuțit, astfel încât Nasturtium adesea folosite în bucătăria sud-americană ca un condiment.

plantare Nasturtium și de îngrijire în câmp deschis, foto si culoare

Patriei Nasturtium America de Sud

Prin eforturile depuse de crescători de plante și se simte mare în latitudinile medii ale țării noastre. Nasturtium cresc bine în sol moderat umed, care asigura un bun drenaj și întreținere. În România, această floare este, de asemenea, numit „capucin“, datorită faptului că forma de floare seamănă cu capota. Important: patria istorică crește Nasturtium perene, dar în condițiile noastre, această frumusețe tropicale rămân în aer liber în timpul iernii nu poate fi. Acesta este motivul pentru care planta este cultivată în mod exclusiv ca un raport anual.

Cele mai populare soiuri și varietăți de condurul doamnei cu fotografii