plantare Nasturtium și de îngrijire în câmp deschis, în creștere de la semințe de la domiciliu - pe populara

Atractive flori luminoase și foarte frumos gradina sunt, de asemenea, foarte modest. Unii dintre ei nu este dificil, chiar gradinari novice să crească, nu au avut o astfel de experiență. Tocmai la timp pentru astfel de plante includ Nasturtium, de asemenea, cunoscut sub numele de capucin. Acesta este crescut ca anuale, iar acum piața poate găsi copii ale sale cu flori de diferite culori: crem, galben, portocaliu, roșu aprins, întuneric de cireșe și somon. Deci, subiectul conversației noastre de astăzi va Nasturtium flori, pentru a clarifica modul de a efectua plantare și îngrijire pentru ei în câmp deschis, și va discuta, de asemenea, cultivarea de semințe la domiciliu.Plantarea Nasturtium în teren deschis

Semințe mari pot fi plantate Nasturtium destul de bine în teren deschis. Cel mai bine este de a efectua această manipulare în jurul valorii de la mijlocul lunii mai, sau chiar spre sfârșitul acestei luni, atunci când ocolește complet amenințarea înghețuri reveni. Se crede că în câmp deschis Nasturtium crește cel mai bine pe zona bine luminată, care în același timp, protejate de vânt. Permise de aterizare în teren deschis și în creștere în umbra partiala, dar în acest caz, Bloom devine mai puțin abundent.

Solul pe site pentru Nasturtium ar trebui să fie ușor acid, ușor și fertil. Un rol important este jucat de un drenaj bun. În cazul în care pământul va fi o mulțime de materie organică, plantele vor construi în mod activ o mulțime de verde, dar poate înflori cu greu.


De asemenea, decorative Nasturtium suferă când sunt crescute în sol foarte slab - frunzele sale sunt mici, tulpinile apar goi, și înflorire nu este plăcut ochiului. Excesiv pământ umed, în care apa stagnanta poate provoca Nasturtium rot.

Seminte Nasturtium pentru plantare trebuie făcut puțuri, adâncimea de aproximativ doi centimetri. Acestea ar trebui să fie plasate la intervale de douăzeci și cinci la treizeci de centimetri. Cel mai bine este de a planta semintele metodei imbricată - trei sau patru în fiecare pregătit bine. După sfârșitul pământului pentru a uda cultura este apă călduță în valoare. Pentru a proteja împotriva eventualelor picături de temperatură de noapte de aterizare, acestea pot acoperi o tăietură de film din material plastic sau alt material adecvat.Până la apariția trebuie sa ventila periodic aterizarea si eventual elimina complet materialul de acoperire. De asemenea, trebuie să monitorizeze îndeaproape umiditatea solului și de udare după cum este necesar pentru a efectua apă caldă. Semințe de condurul germina după aproximativ una până la două săptămâni.

Cultivarea semințelor de nasturțium la domiciliu

Temperatura optimă de germinare a semințelor și răsaduri sănătoase pentru - aproximativ douăzeci până la douăzeci și două de grade. De obicei, răsaduri condurul apar în termen de două săptămâni. Ei au nevoie de suficientă lumină, deoarece lipsa de lumina poate supra-întindere, și apoi să refuze să înflorească și să devină bolnav.

Cititorii „Popularly despre sănătate“ trebuie să ne amintim că Nasturtium are un sistem radicular relativ slab și, în același timp, o suprafață mare de frunze. De aceea, plantele nu se arunca cu capul, iar transplantul se realizează cu o bucată de teren direct în container, care a avut loc cultivarea lor.

nasturtium Îngrijire

Nasturtium - planta destul de capricioasă. Pentru a face sa arate atractiv, trebuie doar să periodic terenuri buruieni și apă plantele. În acest caz, dacă țineți o plantare mulcirea, buruienile pe ea și nu să crească.

La etapa inițială a cultivării plantelor trebuie să ofere udare sistematic și destul de abundente. Și în timpul înfloririi Nasturtium necesită doar umectarea periodică a solului - așa cum se usuca. Dacă dintr-o dată solul este prea umed, plantele se vor transforma în mod activ verde, dar flori luxuriante dintre ei nu va aștepta.

Aceasta ar trebui să elimine sistematic flori uscate. Dacă aveți nevoie să stoc pe semințe pentru anul viitor, acesta va fi suficient pentru a lăsa o pereche de ovare, astfel încât acestea sunt coapte.

trebuie să utilizați un îngrășământ potasiu-fosfor pentru fertilizarea Nasturtium. Acestea sunt utilizate la intervale de trei săptămâni, în etapa de creștere activă - înainte de înflorire. fertilizarea cu azot din grădină astfel de rezidenți nu au nevoie.

În ceea ce privește distrugerea dăunătorilor condurul și a bolilor, arată majoritatea acestora rezilienței surprinzătoare. Mai mult, există dovezi că, chiar și o astfel de floare capabil de a descuraja porțiilor Colorado cărăbuși, whitefly, afidelor, varză și alte insecte dăunătoare.

Cu toate acestea, în unele cazuri, planta poate suferi de boli, de exemplu, pe mucegai gri în care pete maro uscat apar pe ea lasă. De asemenea, floare poate afecta ofilirii bacteriene si rugina. plantele bolnave trebuie să fie distruse, și sănătos - mâner medicamente speciale.

Nasturtium - aceasta este o plantă nepretențioasă mare pentru grădină, care poate crește chiar și un grădinar novice.

Catherine pentru Popularly despre sănătate (www.rasteniya-lecarstvennie.ru)