Plata online a taxelor - pe internet, banca de economii, card de credit și alte servicii

Plata online a taxelor - pe internet, banca de economii, card de credit și alte servicii
Recent, în format electronic sunt primite și procesate o mulțime de informații cu privire la diverse resurse de pe Internet. Nu este surprinzator, care a devenit acum disponibilă posibilitatea de a face tot felul de afaceri de numerar electronice, și de multe ori face acest lucru fără comision.Nu este vorba doar de cumpărături on-line. dar, de asemenea, plata utilităților și a altor servicii. Pentru această listă a fost recent adăugată și plăți pentru diferite taxe.

Avantajele utilizării serviciilor de Internet

Cel mai important avantaj al plății diverselor plăți prin Internet - este viteza. În al doilea rând - nu este nevoie să plece de acasă pentru a petrece timp nu calea de impozitare, precum și linii ușor de lung.

Cei mai mulți oameni tras până la ultima dată de plată a taxelor, din cauza refuzul sau lipsa de timp de așteptare pe obositoare. Plata pe Internet rezolvă această problemă nu este mai mult de două sau trei minute. În plus, există mai multe avantaje importante în transferul de fonduri de la distanță:

 • Securitate. Sistemul, oferind transferul de fonduri, integral clasificate, care garantează primirea de plată privind dreptul de verificare a contului.
 • Disponibilitate. Veți plăti impozit la orice ora din zi și în orice zi, inclusiv o vacanță.

Cine și ce taxe pot plăti on-line?

Există mai multe tipuri de plăți fiscale, care fac obiectul de plată la distanță:

 • Taxa de vehicul, sau cum este numit în mod diferit - o taxă pentru vehicule.
 • impozitul pe proprietate.
 • impozitul funciar (standard privind impozitul funciar).
 • Impozit pe venit (formularul 2-PIT).

Posibilitatea de plata impozitului pe Internet este oferită tuturor persoanelor fizice care sunt contribuabili. De asemenea, plata poate fi întreprinzători individuali și LLC.

Descriere serviciu pe site-ul FNS

Plata online a taxelor - pe internet, banca de economii, card de credit și alte servicii
Pe site-ul Serviciului Fiscal Federal a deschis recent serviciu. permite persoanelor să facă plata la timp a taxelor.

El are o interfață clară și chiar de bază, care simplifică procesul de plată, asigurând probleme cu căutare și informații de intrare.

FNS Serviciul permite contribuabililor să creeze chitanțe pentru plata viitoare a terenurilor, a bunurilor sau a impozitului pe vehicul până când ENU oficial (Notă fiscală unică).De asemenea, puteți crea o plată la plata impozitului pe venit pentru persoanele fizice și plăți pe tot felul de penalități în cazul în care administrația financiară nu a fost de ajutor în timp util a 3-PIT.

Același serviciu oferă posibilitatea de a genera diverse încasări de datorii ale persoanelor fizice și să le facă o imprimare pentru plata ulterioară în orice plată în numerar organizație sau să facă plata în sistemele speciale online, bănci bine-cunoscute, ale căror lideri au semnat un contract cu Serviciul fiscal federal.

Instrucțiuni pas cu pas de plată la distanță a taxelor

pentru persoane fizice

Este surprinzător, dar este pentru persoane fizice refuzat accesul pentru a trimite plata la raportul de birou fiscal. Pentru a rambursa datoria, ei pot, dar încă mai trebuie să viziteze biroul serviciului fiscal pentru a oferi chitanța de plată pe care le poate imprima după plata.

Pentru plata ar trebui să viziteze unul dintre serviciile de mai jos descrise. Luați în considerare câteva exemple de plată în două sisteme diferite de plată: Sberbank online și Yandex. Bani.

prima opțiune, deoarece este necesar design pentru a trece o înregistrare ușoară în sistemul de cont personal, în scopul de a obține datele de conectare și parola pentru utilizare ulterioară (identificatorul poate fi obținut numai în ATM-urile Băncii de Economii) pentru cei care deține card de credit Banca de Economii va face.

Există un fel de sistem regional care prevede plata taxelor șabloane. Acesta este considerat unul dintre cele mai dificile, deoarece necesită introducerea tuturor detaliilor, care sunt nu numai pentru incepatori, dar, de asemenea, utilizatorul experimentat poate obține cu ușurință confuz.

Utilizatorii de resurse Yandex

  1. Este necesar să se deschidă site-ul oficial al Yandex.
  2. Faceți clic pe „Plătiți chitanța.“
  3. În fereastra care se deschide, selectați parametrii necesari de plata: tip, specii, regiune, denumirea autorității fiscale și OKATO.
  4. Precizați numele și locul actual de reședință. În cazul în care locul de reședință și locul de reședință sunt diferite, trebuie să specificați doar locul pe care este locul de reședință, la momentul tranzacției.
  5. În linia deschisă de intrare trebuie să plătească suma. Ar trebui să fie introdusă ținând cont de taxele (procent mic de imprimare sub linia de intrare), de regulă, nu mai mult de 30 de ruble la plata medie.
  6. Dovada plății.

Plata online a taxelor - pe internet, banca de economii, card de credit și alte servicii
Dacă este timpul pentru a începe o afacere și înregistra o companie - afla mai multe despre formularele fiscale pentru LLC.

Pentru întreprinzătorii individuali

 1. Vizitați site-ul Serviciului fiscal federal.
 2. După selectarea operațiunilor (tipul de plată) site-ul redirecționează utilizatorul la pagina de serviciu, cu care a fost încheiat un contract (ia în considerare Sberbank).
 3. Trebuie să introduceți cabinetul dumneavoastră personale prin introducerea unui nume de utilizator și o parolă.
 4. Selectați elementul „Plăți și transferuri“, apoi - „toate plățile și transferurile.“
 5. În continuare, trebuie să selectați biroul fiscal corespunzător. Trebuie avut grijă să introduceți detaliile destinatarului și pe propriul dvs., și să aibă un card de credit pe contul de fonduri suficiente.
 6. Destinatarul poate fi găsit atât în ​​numele și INN.
 7. Am confirma plata albastru de imprimare de format electronic.
 8. Intră în fereastra deschisă o singură dată parola de mesaje SMS.
 9. Pe informații ar trebui să apară pe ecran că plata este efectuată cu succes.

Pentru persoanele juridice

Pentru persoanele juridice principiul plății la distanță a taxelor este similară cu cea pentru PA. Singura diferență este în alegerea taxei sau comision și suma de plătit.

În general, antreprenorii și compania de plată on-line pe Internet este un mod convenabil de a economisi timp. Sistemul trimite automat un raport privind plățile către biroul fiscal, care se rezolvă în totalitate problema de nefuncționare în liniile de inspecție fiscală.

Ghid pas cu pas pentru utilizatorii care doresc să profite de pe site-ul de servicii fiscale.