Plata taxelor prin Internet pe site-ul FNS

In fiecare an, mulți dintre noi primi o notificare de la biroul fiscal cu privire la necesitatea de a plăti impozitele pe proprietate, vehicule și alte taxe care trebuie plătite -. Este un adevăr cunoscut. evazioniștii pot obține „lista neagră“, să devină o călătorie în străinătate, pentru a primi o mulțime de alte probleme.Și bine, în cazul în care persoana însuși nu plătește cu bună știință pentru orice motiv. Mult mai rău, în cazul în care
contribuabil onest pur și simplu nu a primit o confirmare de primire, care este, de obicei, trimise prin e-mail. Sau el nu locuiește acolo, în cazul în care aceste venituri îl trimite autorităților fiscale. În general, opțiunile în cazul în care taxele nu sunt plătite pe aceste sau alte motive „obiective“ sunt multe.

Serviciul Fiscal Federal (FNS) oferă acum utilizatorilor de Internet să știe despre impozitele lor, despre datoriile și să plătească impozite prin Internet pe site-ul oficial al Serviciului Fiscal Federal al biroului personal al contribuabilului. serviciu convenabil și util pentru cei care vă faceți griji cu privire la plata la timp a taxelor sau a arieratelor fiscale acumulate.

Verifica disponibilitatea datoriilor la plata impozitelor, puteți, de asemenea, de un alt serviciu - Yandeks.Nalogi. Și dacă este în e-mail o notificare de a plăti taxe, atunci aici poți și plăti aceste taxe. Este necesar, cu toate acestea, pentru a introduce detaliile și toate datele din notificare, care a venit în e-mail la plata taxei (sau taxe). Nu este întotdeauna adecvat și nu oferă o imagine completă a plății taxelor.

Cu toate acestea, plata taxelor prin Internet ușor de utilizat și mult mai informativ prin intermediul site-ul oficial al FTS (Federal Revenue Service) din România, sau mai degrabă, prin intermediul contului personal de pe acest site. Cum de a face acest lucru este descris mai târziu în acest articol.

O vizită la Inspectoratul Fiscal Serviciul Federal

Obțineți acces la contul personal de pe site-ul FNS în două moduri:

  • vizita orice control al Serviciului Fiscal Federal (cu câteva excepții: în cazul în care autoritățile fiscale corespunzătoare au lucrat cu persoane fizice, nu te va ajuta), indiferent de oraș sau poselkeRumyniyaVy nu se află;
  • utilizând o semnătură electronică.

Voi vorbi despre prima metodă. Inspecția FTS selectat trebuie să luați pașaportul. În cazul în care o inspecție nu este locul de înregistrare (de exemplu, într-un alt cartier sau într-un alt oraș), aveți în continuare nevoie de originalul sau o copie a certificatului de atribuire a numărului de TVA.

Paznicul în biroul fiscal mi-a spus pentru a activa contul personal de pe site-ul nalog.ru nevoie în cutia cu inscripția „Contul meu“. În alte inspecții fiscale pot face acest lucru în alte „ferestre“, este necesar să se specifice la începutul vizitei. Transferul angajatului în această „fereastră“ pașaport cu certificat INN, am primit de la el o foaie de listare „Card de înregistrare pentru furnizarea de servicii de servicii de Internet FTS România“ contul personal al contribuabilului pentru persoane fizice. " A fost specificat de conectare (acesta este numărul TIN) și parola de conectare principal de utilizator la contul personal. Activați conectare și parola trebuie să fie pentru o lună, în caz contrar va trebui să se aplice din nou la inspecție.

Înregistrează-contul personal de pe site-ul FNS

Ia un exemplar tipărit al biroului fiscal poate fi pe computer pentru a intra în biroul privat al contribuabilului.

Plata taxelor prin Internet pe site-ul FNS

În linia 1 din Fig. 1 va trebui să introduceți numărul de înregistrare fiscală, și linia 2 - parola care a fost emisă în documentul imprimat de inspecție Serviciul Federal Brut „carte de înregistrare ...“

După introducerea numelui de utilizator și parola vor apărea:

„Serviciul Fiscal Federal vă urează bun venit la“ Contul meu „și mulțumesc pentru conexiunea! Din motive de securitate, trebuie să schimbați parola inițială. "

Și îndată, „la fața locului“, se va da posibilitatea (prin modul, care este obligatoriu) pentru a schimba parola inițială (Figura 2)

Plata taxelor prin Internet pe site-ul FNS

Mota cu condiția că există o „refuză să utilizeze serviciul“ butonul (numărul 8 din figura 2.) - dintr-o dată veni la îndemână.

Pentru a salva noua parolă la contul personal trebuie să faceți clic pe butonul „Save“ (numărul 7 în Fig. 2).

Tot ce sunt înregistrate în contul dvs., și putem începe să lucreze în ea.Ce impozite sunt evaluate și pentru ce?

Plata taxelor prin Internet pe site-ul FNS

Fig. 4 Informațiile din contul dvs. privind taxele acumulate cu butonul „Apel de măsurare“

Aici puteți explora dosarul privind taxele prin deschiderea file:

„Obiecte de impozitare“ (numărul 1 în Figura 4.) - aici pentru prima dată, va trebui să (de preferință) confirma acuratețea informațiilor disponibile acolo, taxe suplimentare, astfel nu au fost încărcate,

„Încărcată“ (numărul 2 în figura 4.) - că această filă este deschisă în Fig. 4

„Veniturile fiscale FL“

„Documentele contribuabilului“ (numărul 3 în figura 4.) - aici sunt declarațiile dvs. pentru a clarifica informațiile și tratament dacă le-ați trimis pentru a inspecta IRS.

Plata taxelor prin Internet

După Yandeks.Nalogi plata online se poate face prin card de credit, fără a recurge la banca de internet. Cu toate acestea, trebuie să introduceți manual toate detaliile de impunere, care a venit in mail sau a fost obținut printr-un cont personal pe site-ul FNS, și numai apoi plăti impozit pe hartă bancar.

Să ne întoarcem la serviciul „Contul meu“ pe site-ul FNS. După ce faceți clic pe „Metering“ fereastra va apărea „lista tarifelor“ (Figura 5) (5 numerație în Figura 4.):

Plata taxelor prin Internet pe site-ul FNS

Fig. 5 Lista tarifelor cu plata on-line

Fig. 5 ilustrează o variantă în care un singur generator de impozit. În cazul în care, cu toate acestea, taxa pe plătit vor fi câteva, apoi câteva linii pentru a fi afișate. Și în fiecare linie va trebui să bifeze taxa pe care sunteți gata să plătească chiar acum. Dacă puteți plăti, puteți marca toate căpușele taxele expuse, și du-te la procedura de plată on-line.

Acum, dacă faceți clic pe butonul „Generare bonuri“ (fig. 5), va fi posibil de a primi și imprima documente pentru plata ulterioară, în mod obișnuit, prin intermediul operatorului în Banca de Economii. Acest lucru este util în cazul în care e-mail pentru un motiv oarecare nu a venit, „scrisoare în lanț“, cu taxe ale Serviciului fiscal federal.

Dar suntem utilizatori activi de internet, metode simple, care nu sunt în căutarea și faceți clic pe „plata on-line“ (figura 5), ​​în primul rând, pentru a înțelege dacă există ne opțiuni de plată adecvate: nimeni nu ne forțează imediat că pay -Că. Apare un mesaj:

„Atenție! În conformitate cu articolul 45 din Codul fiscal, contribuabilul este obligat să România, adică, în nume propriu și pe propria lor cheltuială să-și îndeplinească obligația de a plăti taxa. Când retrage fonduri din contul bancar pentru a plăti impozite, taxe pentru alte persoane de datoria lor să nu fie recunoscute de performanță! Vă rugăm să verificați numele, prenumele, patronimicul (dacă există) și contribuabil al TVA.

Detalii despre plata se va reflecta în „Contul meu“ în termen de 10 zile lucrătoare. "

Pentru plata taxelor pe malurile accesibile site-ul FNS. Economii acolo (Figura 6 - click pentru vizualizare mai mare.)

Plata taxelor prin Internet pe site-ul FNS

Fig. 6 Lista băncilor disponibile pentru plata taxelor py fiscale online

Dacă în fig. 6, există o bancă care este adecvat pentru plata, faceți clic pe pictograma băncii. Dacă nu, acesta poate fi utilizat pentru plata on-line, de exemplu, un serviciu Yandeks.Nalogi.

Dacă faceți clic pe pictograma „Alfa-Bank“ (fig. 6), fereastra „Confirmați factura.“

Plata taxelor prin Internet pe site-ul FNS

Fig. 7 Confirmați factura prin intermediul băncii Internet Alfa-clic

Aici trebuie să introduceți datele dvs. de conectare la Internet bancar Alfa-clic (numărul 1 din Fig. 7). Puteți studia informațiile de pe link-ul „Help“ (numărul 2 în fig. 7), în cazul în care capturi de ecran arată cum să plătească factura în online banking selectat.

Dacă vă răzgândiți ultimul minut pentru a plăti taxe, prin intermediul băncii de Internet, trebuie să faceți clic pe butonul „Anulați plata“ (figura 2 din Fig. 7).

Apoi, puteți plăti doar prin conectarea la datele de autentificare online banking și parola. Fig. 8 arată în cazul în care noua versiune de Alfa-clic sunt facturi - este „plata în“ în „servicii de plată“:

Plata taxelor prin Internet pe site-ul FNS

Fig. 8 conturile Căutare privind plata taxelor în Alfa-clic

(. Figura 8) Făcând clic pe opțiunea „Plata facturilor“, obținem fereastra corespunzătoare (Figura 9) Buton (sau, mai degrabă, cuvântul care apare numai dacă vă aduce la acest loc cursorul mouse-ului) „Pay“.:

Plata taxelor prin Internet pe site-ul FNS

Fig. 9 Plata taxei în Alfa-clic

Informații despre contul de plăți (taxe) în contul dvs. pe site-ul FNS nu va imediat, deoarece:

„Atenție! Formarea de „contribuabil de cabinet personal pentru persoane fizice“ poate dura până la trei zile lucrătoare! "

Odată ajuns în contul dvs., veți fi sigur că taxele plătite (sumele sunt listate în „plătit“ sau „plată excedentară“ - a se vedea figura 4 ..), atunci putem „somn ușor“.

Acum, în loc să aștepte o confirmare de primire în e-mail, au posibilitatea de a învăța în mod direct despre datoriile și impozitele lor pe site-ul FNS din cont. Și să plătească pentru ele, de exemplu, prin intermediul internetului.

Iată informațiile oficiale cu privire la acest subiect:

Plata taxelor prin Internet pe site-ul FNS

P.S. Un pic mai mult la trezoreria de alfabetizare de calculator: