Poate un ochi bionic pentru a vedea cât și umane

Poate un ochi bionic pentru a vedea cât și umane
Oamenii care au fost anterior orb, și a primit sistemul de ochi bionic Argus II, au reușit să recupereze o parte din viziunea lor funcționale. Acest implant de tehnologie dezvoltată de «Second Sight», poate ajuta la pacientii care au pierdut vederii din cauza retinita pigmentară - o boala care cauzeaza moartea celulelor retiniene. Dar implantul nu este în măsură să dea un om o recuperare sută la sută de vedere.De asemenea, ca implanturi cohleare au o sensibilitate suficientă pentru a reproduce cu acuratețe frecvențele amestecului în ochi bionic muzica, ochiul propus Argus II, arata mai degraba ca un film alb-negru granulata, mai degrabă decât HD-film.

Acest sistem bionic multicomponent începe cu un aparat de fotografiat digital încorporat în pahare. Imaginea camerei este procesat într-un mic computer și trimis printr-un transmițător fără fir la un microcip montat pe globul ocular. Apoi, cipul activează cea mai bună rețea de electrozi implantate in spatele retinei, care, la rândul său, stimulează celulele retinei pentru a trimite informații vizuale la creier.Celulele retinei care este de obicei numite tije si conuri, sunt separate în șase tipuri de receptori, care observa contrastul dintre lumină și întuneric, roșu, verde, albastru și galben. Semnalele electrice din celulele retinei sunt de-a lungul nervului optic la creier, pentru a forma o imagine completă a ceea ce este în prezent ochiul poate vedea.

În schimb, pentru a simula funcționarea tuturor tipurilor de receptori de șase, Argus II de la «Second Sight» axat pe stimularea celulelor retinei pentru a distinge un contrast între întuneric și luminoase. Pentru omul orb cu capacitatea retinei artificiale de a distinge între întunericul gropii sau se apropie de perete este mult mai important în ceea ce privește posibilitatea de mișcare independentă, decât să știe dacă pereții sunt vopsite în roșu sau albastru.

Vice-presedinte al Second Sight Brayan Mek a spus că, în studiile clinice, toți cei 30 de pacienți au avut un anumit grad de ameliorare vederii după implantarea implantului. „Acum, ei sunt în general, capabili să distingă între alb-negru, tonuri de gri, iar ei primesc o medie de aproximativ 50-60 de pixeli de informații vizuale“, spune el.

În ceea ce privește acuitatea vizuală, pacientul cu cele mai bune rezultate după implantare mutat de la orbire la vedere 6/375. Acest raport înseamnă că, pentru aceeași cantitate de informații vizuale pe care ochiul uman sănătos poate discerne de la o distanță de 375 de metri, ar trebui să stea în 6 metri.

În al doilea rând Sight este în curs de dezvoltare în prezent un implant optic mai avansat, dar momentul apariției sale sunt încă neclare. Brayan Mek rapoarte care vor fi înainte de următoarea generație de implanturi, va dura aproximativ cinci până la șapte ani sau mai mult.

înregistrări similare