Pompare forță în avans rp

Pompare forță în avans rp

Descriere putere

Puterea - capacitatea oamenilor de a produce activități fizice tensiune musculară, mișcarea (adică Arte Marțiale) Pur și simplu pune, puterea este o măsură a măiestriei exprimată în procente, poate fi văzut prin tastarea în chat / calificare (ID-ul), prin care se poate obține de la 1 3 arte martiale, sau toate trei.Arte Martiale.

1. Caseta nu este o formă complicată și cel mai ieftin este în putere și bani. Dar este foarte bine dacă aveți nevoie pentru a aduce rapid în jos inamicul pe teren din cauza loviturilor de viteză frecvente.
2. Taekwondo-a doua dificultate luptă art. Mi-ar compara cu stilul celor fără adăpost, pentru că ambele sunt flutura picioarele lor, dar aspectul pare mai prestigios.
3. Street style- a treia și cea mai dificilă și costisitoare pentru a studia arta. Cel mai mare prejudiciu, controlul inamic (nu poate scăpa), este în valoare de bani și timp.


Esența studiului

Deja necunoscut pentru mine în timp ce în urmă, pe serverele RP Advance au fost adăugate la artele marțiale (Ei au fost, dar numai în Mafia.)
Acestea pot fi obținute prin a merge la sala de sport în fiecare zi, iar pentru bani pentru a le studia. putere foarte poate fi obținută în 2 moduri:
1. Cu 5 unități de putere, bate tot în ring. Pentru fiecare câștigă trei forțe. Cel mai simplu mod prin care puteți explora stilul cel mai de top-end (strada) pentru o zi sau mai puțin.
2. lung și complicat. Trebuie să ridice greutăți o mulțime de timp (ca administratori spun „proces RP,“ 1 zi de formare, puteți obține un maxim de 10 din 100. Forța ei înșiși antrenament este format din 2 etape:. Ridicat și coborât prin simpla ridicare și coborâre, de-a lungul

3:00 va balansa 10 unități, dar dacă după ridicarea fiecare greutate pentru a menține butonul „Up“ timp de 3 secunde și apoi coborâtă, este posibil pentru a pompa 10 forțe timp de 20-40 minute (Vă recomandăm uita la ceas, care are o mana a doua, și se măsoară la 3 secunde . fiecare repetare). Acest lucru va reduce semnificativ timpul.

Rezultate și concluzii.

Datorită formării greu putem lipi juninci corpul tău frumos, și, dacă nu lipite, pumnii și ondularea abilitățile lor, vă ajută să fie în văzul femelei. În SAMP, arte martiale nu într-adevăr nevoie, și chiar inutil, pentru că în lumea violenței trage o armă de foc, dar să bată mâinile fără adăpost mai frumos.