Pot folosi tampoane interne pentru fete

Pot folosi tampoane interne pentru fete

În viața fiecărei fete vine un punct de creștere în sus - începutul menstruației. Desigur, acum în fiecare lună se aștepta câteva zile neplăcute, atunci trebuie doar să poarte o igienă - garnitură. Dar știința nu se opune în continuare, a creat un mijloc alternativ de igienă feminină - tampon. Este ideal pentru femeile cu un stil de viata activ. Tamponați - doar atunci când mântuirea zi „critice“ coincide cu mult-așteptata vacanță în stațiunea de pe litoral. Dar ce virgină? Nu stați în haine sub o umbrelă de plajă, de așteptare pentru sfârșitul lunii? Pentru o lungă perioadă de timp sa crezut că fata care nu era încă un om, ar trebui să fie utilizat numai tampoane. Dar este? Hai să aflăm dacă puteți folosi tampoane fete. Și, dacă este posibil, specificați ce tampoane sunt mai bune pentru fete.Putem fetele folosi tampoane interne?

Cele mai multe dintre fete, în primul rând, abtine de la utilizarea tampoanelor în timpul menstruației, din cauza faptului că aceste produse se presupune de igienă poate deteriora himenul și, astfel, deflora. Aceasta este de fapt un mit. In himenul are o mică gaură prin care pătrunde în exterior sângele menstrual și alte descărcare. In plus, membrana este suficient de elastic, și, prin urmare, perfect întins chiar atunci când se administrează tampon.

În ceea ce privește opinia ginecologi cu privire la această chestiune, ele sunt divergente. Unii experți cred că utilizarea tampoanelor fetelor poate duce la efecte dăunătoare sănătății. Faptul este că, dacă nu este corect administrat Dezinfectant fată nu numai că se simt inconfortabil și chiar dureros. În viitor, acest lucru poate duce la inflamarea vaginului. Dar cei mai mulți ginecologi sunt înclinați să considere că utilizarea tampoanelor pentru fete - acest lucru este destul de normal. Adevărat, este necesar să se aleagă mărimea potrivită a unui tampon și să învețe să-l folosească.Cum să utilizați tampoane pentru fete?

Dacă o virgină încă a decis să cumpere un mijloc de igienă convenabil, dacă doriți să caute în alegerea dimensiunii unui tampon. Cele mai potrivite așa-numitele mini-pachete, a căror lungime și diametru sunt minime. Unele branduri produs chiar și un adolescent tampoanele speciale. Datorită lor de acoperire delicată administrarea agentului de igienă are loc fără nici cea mai mică disconfort. Printre primele tampoane pot fi utilizate etichetarea luminii, procomfort mini, zi lumină. Începătorii sunt sfătuiți să înceapă cu produse de igienă cu un mini-aplicator.

Dacă vorbim despre ce sunt activate tampoanele de vârstă, experții susțin că aplicarea lor este posibilă cu instalarea menstruației. Principalul lucru - pentru a afla cum să le introduceți. În ceea ce privește faptul că puteți începe să utilizați tampoane igienice, aceste fonduri produse de igienă feminină sunt mai potrivite pentru primele 2-3 zile, în cazul în care cantitatea fluxului menstrual este maxim. În următoarele zile, este mai bine să se aplice garnitură de zi cu zi sau convenționale.

Este la fel de important să știe cum să intre tampoanele pentru fete. În cazul în care tamponul este introdus corect, fata uita complet cu privire la existența sa, ca orice disconfort, nu s-ar simți.

  1. ar trebui să se spele pe mâini și organele genitale înainte de introducerea tamponului.
  2. Cel mai convenabil mod de a introduce în poziția de a sta sau ghemuit pe toaletă, atunci când picioarele sunt răspândite.
  3. Tamponul este preluat degetul mare și degetul mijlociu, astfel încât muchia rotunjită îndreptată în vagin.

Pot folosi tampoane interne pentru fete

  • Încet și cu grijă introduceți tamponului la un unghi la partea inferioara a spatelui, atâta timp cât la exterior va exista un fir. În cazul în care tampoanele dvs. cu aplicator, introduceți-l la marginea din față. Apoi apăsați degetul arătător de pe a doua parte a dispozitivului de aplicare, dacă vă injectați. Ca rezultat, tamponul va rămâne în interior, iar ambele părți ale aplicatorului - din exterior.
  • Se spală din nou mâinile.
  • Si cel mai important - nu uitați să facă schimbarea unui tampon la fiecare patru ore.