Prezentare generală OneNote

Prezentare generală OneNote

Într-o lume în care cererile devin rapid depășite și sunt înlocuite cu notebook-uri noi, electronice să fie un bastion de fiabilitate. Acest asistent nu poate fi pusă la îndoială. Microsoft are de oferit în lupta pentru poziția de cele mai bune aplicații pentru a lua notițe? OneNote - o aplicație convenabil și puternic pentru toate platformele.Microsoft a fost recent încearcă să ia imaginea unei companii prietenoase pentru utilizatori. Acest lucru este cel mai bine evident în modul în care compania a regândi direcția de software-ul mobil. Câțiva ani, mulțumiți utilizatorii cu Office iOS scuză-săraci, și apoi a primit brusc un întreg set de pe deplin funcțional chiar și fără un abonament plătit.

Prezentare generală OneNote

Complet Office OneNote nu zametochny a ocupat pozitia de lider. Mai degrabă, a fost un produs de nișă pentru fanii care au plăcut cu atenție struktrirovat înregistrările lor pe notebook-uri. Odată cu apariția iOS, totul sa schimbat - OneNote poate fi folosit oricand, oriunde, și pentru sarcini foarte diferite.

Prezentare generală OneNote
Prezentare generală OneNote

Apoi, totul a mers la fel de bine ca și sincronizarea - în mod tradițional, nu cea mai puternică parte a Microsoft. După mai multe încercări eșuate de a anexa dat seama ce date trebuie să fie scos din nor. OneNote utilizează spațiul OneDrive, și din moment ce am Office 365, potențial, am primit un record de stocare 1TB nor. Mai bine pentru a aduce sincronizare de încredere.

Prezentare generală OneNote
Prezentare generală OneNote

Organizarea de înregistrări împotriva altor aplicații neobișnuite, trebuie să te obișnuiești. Aplicația vă permite să deschideți un notebook-uri tematice, acestea sunt capitole individuale și secțiuni - pagina. La început, puteți obține pierdut și va trimite spam toate înregistrările situaționale. Feature OneNote - în cerințele utilizatorilor, deoarece serviciul oferă un set de instrumente puternice, dar nu interferează cu utilizarea acestora.

facilitate non-evident - notebook-urile nu sunt șterse, și închise. Mai mult, acestea sunt stocate în OneDrive, în cazul în care acestea pot fi recuperate. Se pare a fi ușor, dar spune Microsoft nu a deranjat până când am găsit fișierele din OneDrive mea, deși el le-a considerat la distanță.

Prezentare generală OneNote


Este de remarcat faptul că Microsoft încearcă să găsească o cale de ieșire din problema „cinci la suta“. numit Deci, recent, situația în care majoritatea utilizatorilor folosesc doar o mică parte a cererii, și chiar nu ar trebui să știe despre ceilalți. OneNote are o funcționalitate diferită pe iPhone, iPad și clienții desktop. App pentru iPhone - cel mai simplu. Iar pentru cele mai multe scopuri este suficient: crea cu ușurință liste, format text și adăugați atașamente.

Prezentare generală OneNote
Prezentare generală OneNote

Pe fișierele atașate este de a spune în afară. În plus, pentru a sprijini icloud Drive, aplicație are propria cameră în care există mai multe presetări: pentru imagini normale pentru documente și imagini de la bord. calitatea recunoașterii nu cauzează probleme - puteți abandona în siguranță scanerele de aplicare. Astfel, Microsoft a lăsat să se înțeleagă că OneNote se adresează studenților. În pachete specializate Birou furnizează, de asemenea, versiunea pentru profesori.

Prezentare generală OneNote
Prezentare generală OneNote

Oficiul Ecosistem - un atu, care OneNote pune lama concurenței. Aplicația vă permite să deschideți și edita documente Word în cadrul Notes și sprijină introducerea elementelor de Sway, Excel. Pe de altă parte, în clientul mobil pentru a crea aceste investiții nu poate fi - doar dreptul de a ne aminti despre conceptul de epoca „post-PC“.

Prezentare generală OneNote

Prezentare generală OneNote

otvechat Acasă pentru formatarea textului, crearea de liste, etichete și stiluri. În fila Inserare este un tabel, imagini, aparat de fotografiat, note audio și un ghid pentru iCloud Drive. Așa cum sunt toate instrumentele necesare pentru a insera link-uri, formule matematice, și data curentă. View - meniurile cele mai plictisitoare în cazul în care puteți ajusta poziția textului, parola-proteja o notă sau vraja dezactivare. Din interes ajusta numai culoarea și hârtie stil.

Separat trebuie să vorbim despre desen în OneNote. Puteți folosi creion, stilou sau un marker, pentru a regla grosimea și culoarea, precum și pentru a conecta stylus - Creionul de FiftyThree sau o altă pană. De ce dezvoltatorii sunt zgârcit pe linia virtuală, la fel ca în standard Note pentru iOS - un mare mister.

Prezentare generală OneNote

Pe iPad note poziționate foi ca goale. Aveți posibilitatea să glisați text și imprima oriunde. My iPad Mini Retina este în mod clar nu este suficient de confortabil pentru diagonală pentru a crea desene mari sau desene schematice. Nu se va plânge - desen este axat pe marile ecrane.

A se vedea, de asemenea: Așa cum am desenat pe iPad - o prezentare generală a instrumentului profesional iPad Pro 9,7 '

Prezentare generală OneNote

Sunt de acord că notele situaționale și rapide acolo pentru a ghida nu este foarte convenabil (pentru această utilizare standartyne Note), dar pentru o mai multe înregistrări structurate - acest lucru este cel mai mult ea! De exemplu, puteți crea două notebook-uri: personale și de muncă - este o diviziune logică a spațiului :) file, de asemenea, utile: de exemplu, am o filă „Citește“ și „Listen“, și în genuri au pagini cu cartea lui din titlu, artist, și așa mai departe. n. ) Spun, în cazul în care o persoană este folosită pentru a organiza viața ta, atunci este util să se OneNote și foarte util; dar dacă nu este utilizat, atunci există întotdeauna bucăți de hârtie, autocolante, servetele, care pot arde fără discriminare totul :)

Complexitatea tuturor acestor servicii zametochnyh - în „platformity“. După ce ați acumulat o anumită masă critică de note, pentru a trece de la un serviciu la altul este practic imposibil (mai ales acest bun Evernote și OneNote cu abordări fundamental diferite lor la organizarea datelor)