Programul de creare a notelor se OneNote - studenți și viitori studenți despre programare


Share on Facebook

OneNote - este un instrument excelent pentru a lua notițe, dar, din păcate, nu de multe ori vorbesc despre asta. În acest program, există mai multe oportunități decât cei mai mulți oameni cred că, lipsindu-nedrept atenția. Câteva sfaturi pentru a ajuta la utilizarea OneNote mai eficient ca cei care nu sunt familiarizați cu acest produs Microsoft, iar cei care sunt în mod constant în munca ei.În primul rând: OneNote - un program rece

Programul de creare a notelor se OneNote - studenți și viitori studenți despre programare

În plus, există, de asemenea, note în marja sau un alt unfiled note. pentru informații care nu știi de unde să pună (situat în colțul din stânga jos al ferestrei programului).

În prezent, programul a fost deja separat de Microsoft Office (care a fost anterior) și a fost liber. Evident, creatorii săi doresc să concureze cu Evernote. Pentru a descărca de pe dispozitiv, accesați site-ul OneNote.com. Instalarea este complet automat și nu este dificil.
Unul dintre principalele avantaje ale noului produs - sincronizarea și conservarea în nor, permițându-vă să-l utilizați în mod eficient, nu numai acasă, ci și la locul de muncă, sau undeva pe drum. O astfel de grăsime în plus, pe care le primim de la programul de lucru pe diferite dispozitive. Pentru a utiliza nor nevoie OneDrive program și de înregistrare a contului de la Microsoft.

Identificarea caracteristicilor OneNote

În pagina de program poate fi schimbat, târât de la un capitol la altul, de la un notebook-ul la altul. În general, flexibilitatea de a modifica structura existentă a notelor, în cazul în care încetarea în timp.

Apropo, despre asta. App OneNote - des de a listei de aplicații care funcționează în combinație cu funcția de sistem „Partajare“, care pentru Windows 10 nu este doar migrate de la Windows 8.1, dar actualizat cu noi caracteristici, în special, în cadrul creării browser web funcționale observă în Microsoft Edge.

Programul de creare a notelor se OneNote - studenți și viitori studenți despre programare

Conținutul paginilor web ale Microsoft Edge și alte aplicații în câteva clicuri pe care le poate trimite într-o rețea socială, prin poștă, servicii web note. În cazul în care numai cele mai noi aplicații client sunt instalate pe computer.

Programul de creare a notelor se OneNote - studenți și viitori studenți despre programare


3. Structura Note

Și Evernote, OneNote și să ofere note structura de stocare ierarhice. În primul rând, puteți crea mai multe notebook-uri, și în fiecare caz, pentru a stoca note.

Programul pentru crearea de note OneNote ea - studenții și viitorii studenți despre programare

Al doilea - Serviciul Web OneNote - oferă o ierarhie mai dezvoltată: câteva notebook-uri pot fi mai multe secțiuni, iar aceste secțiuni sunt deja nota pagini. Dar asta nu e tot: oricare dintre note, puteți face o subpagina la pagina principală.

Programul de creare a notelor se OneNote - studenți și viitori studenți despre programare

Fiecare OneNote notebook - este un fișier de un anumit format, care este stocat în nor de stocare OneDrive și poate fi transferat într-o altă locație. Astfel, o serie de note, care, de exemplu, nu sunt necesare în utilizarea activă, dar că este prea devreme pentru a spune la revedere pentru totdeauna, pot fi transferate într-un notebook separat și scoateți-l din dosarul de fișier al documentelor OneDrive. Acest notebook nu va apărea în aplicația client OneNote, dar în condiții de siguranță se poate găsi în prezent memorate în OneDrive, sau un alt serviciu nor, sau pe un computer, în timp ce acest notebook nu va fi necesar.

personalizare

Puteți schimba culoarea fiecărei secțiuni. Toate acestea sunt disponibile pentru 16 culori diferite. Puteți crea, de asemenea, sub-pagini, care sunt o adâncitură mică și, astfel încât acestea se disting de restul paginilor. De exemplu, folosesc această funcție pentru a arăta relația dintre diferite note.

marginalia


Dacă vă aflați în colectarea de informații pe internet, comuta între ferestre de browser și OneNote, pentru a adăuga o notă în program, este incomod. În acest caz, puteți utiliza notele din marjele. Acesta ar trebui să faceți clic pe pictograma OneNote în tava de sistem, și afișează va apărea o fereastră mică, în cazul în care vă puteți plasa note. Această fereastră este convenabil, deoarece aceasta poate fi redusă la o dimensiune adecvată și plasat oriunde pe ecran. fereastra Note este întotdeauna pe marginea tuturor ferestrelor, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la comutarea între programe Windows.


Toate datele pe care le copiați în această fereastră sunt salvate automat. După ce ați închis-o, puteți găsi toate conținutul notelor din marjele de „note unfiled.“

În plus, butonul miracol „Share“ adăugați funcționalitate în timp ce lucrați cu alte aplicații în Windows 8. De exemplu, aveți nevoie pentru a salva o bucată de text din fereastra deschisă a programului. Call un miracol „Share“ buton, selectați din lista dorită pagină și OneNote pentru conținutul stocat și faceți clic pe „Trimitere la OneNote“.

Fereastra „Opțiuni“, conține informații despre conturile conectate la OneNote. În plus, puteți schimba zona de intrare, și setați setările de sincronizare ale blocnotesurilor.

4. Pentru a adăuga formule și caractere diferite.

Curios și o altă oportunitate acestui program: crearea notelor necesare în marjele ( „Unfiled Note“). Aceste note nu se încadrează într-unul din notebook-uri, deoarece pentru ei există o secțiune specială.

În „Oficiul“ Glisează pentru a trece la secțiunea Notes și apăsați nota pe care doriți să le trimite ca atașament la e-mail.

Atingeți numele contului e-mail.

Specificați destinatarul și alte informații în mesajul e-mail și apoi apăsați Trimitere.

subiecte conexe