Pruritul între degetele de la picioare cauze si tratament

Există mai multe motive, care sunt principala sursă de mâncărime. Acestea pot fi agenți patogeni diferite, astfel încât să fie sigur de a vizita un dermatolog inainte de inceperea tratamentului.Dermatită sau alergic

Cel mai adesea se produce alergii prin contact direct cu alergeni chimici sau specii biologice. Dar dermatita - o boală cronică, ceea ce se face simțită la malnutriție, slăbit imunitatea, schimbări bruște de temperatură sau de alte condiții.

Pruritul între degetele de la picioare cauze si tratament

Scab sau scabie

Scabie bântuie omenirea timp de secole. Din fericire, până în prezent, aceasta boala este extrem de rar, datorită noilor tehnologii și de igienă excelente. Cu toate acestea, agentul cauzal al bolii nu a fost încă distruse. Și atunci există riscul de a „prinde“ o boală. Și dacă rîia între degete decât pentru a vindeca? Aceasta a fost întrebarea adresată de multe afectate de acarianul mancarime. Aceasta creatura microscopice stabilit sub piele persoanei și „clădirea“ în cazul în care labirinturi lor. Este în aceste labirinturi și mâncărime acarianul își depune ouăle.

Pruritul între degetele de la picioare cauze si tratament

Parazitul poate fi ușor transportate pe corpul gazdei. Doar ține pe orice parte a corpului brațului afectat. Același lucru se poate spune și despre strângere de mână. Foarte des, boala se raspandeste in randul copiilor, deoarece ei se joacă pe stradă și rareori se spele pe mâini. Dacă observați cel mai mic semn de scabia, du-te imediat la un dermatolog. boli neglijate va duce la mâncărime pe tot corpul și se lasă cicatrici inestetice.

 • pielea între degete devine roșiatică și începe să mancarime;
 • zonele deteriorate devin umede;
 • pielea incepe sa se ingroase si coaja;
 • erupții cutanate între degete, zgâriat.

Decât cura și ce să facă în această situație, vă va spune doctorul după ce trece toate testele. De obicei astfel de boală este tratată cu ajutorul tabletelor, unguente si medicamente care cresc imunitatea. Principalul lucru este de a se conforma normelor de igienă: nu mancarime, și se spală pe mâini cu apă și săpun.

boli autoimune

Uneori, o persoană mâncărime între degetele de la picioare. Acest lucru poate indica prezența unor boli autoimune. Aceasta boala este cauzata de celule ale sistemului imunitar, care încep să lupte în mod activ împotriva celulelor organismului. În acele zone ale pielii, în cazul în care apar încălcări, există uscăciune, erupții cutanate și mâncărime.

Pruritul între degetele de la picioare cauze si tratament

Dacă între degete pe mâinile înroșirea și mâncărimea, este posibil să fi început să atace boala fungice. Astfel de paraziți penetrează pielea și îl poate deteriora. Vei observa roseata, peeling, miros, umiditate și mâncărime. În cazul în care nu începe un tratament urgent, ciuperca pe unghii și du-te la alte părți ale corpului. Dermatolog vă va prescrie un unguente speciale și picături, precum și medicamente care cresc imunitatea. La un moment dat, atunci când sunt infectate, trebuie să se conformeze în mod activ cu cerințele de igienă și de a evita umiditatea excesivă. De asemenea, nu este recomandat exercițiu care duce la transpirație.

Pruritul între degetele de la picioare cauze si tratament


Asigurați-vă că pentru a merge prin întregul curs al tratamentului. Chiar dacă vă simțiți că simptomele de ciuperca este plecat, încă mai utilizați medicamentul timp de mai multe zile. Poate că sub piele rămâne încă un număr mic de paraziți, care încep să se multiplice din nou.

Dacă mâncărime între degetele de la picioare, și observați modificări la nivelul pielii animalului tau de companie este de natură să-l priva. Urgent adresa la medic, deoarece aceasta boala fungica se raspandeste foarte repede pe tot corpul. Vei observa roseata si descuamarea. O piele deteriorată va fi zgâriat puternic. Tratamentul trebuie să fie cuprinzătoare și prescris de un medic. Nu este necesar să sperăm că vă va ajuta banii oamenilor. Nu, pecingine - este o infectie, care se pot ocupa de medicamente specifice numai.

Pruritul între degetele de la picioare cauze si tratament

Asigurați-vă că zona zoster dolechite la sfârșitul anului că el nu a reușit din nou să apară la o imunitate slăbită sau condiții meteorologice precare. Apropo, ai grijă cu privire la animalele de companie. Du-l la veterinar sau să cumpere unguent împotriva herpesului în vetapteke.

uscăciune excesivă a pielii

Foarte adesea mâncărime între degetele de la picioare, din cauza pielii excesiv de uscat. În acest caz, nimic grav. Destul de regulat folosind crema hranitoare si hidratare si bea un curs de vitamine. În timpul iernii, asigurați-vă că pentru a purta mănuși de cald și ascunde mâinile de vânt.

Cu toate acestea, medicul încă vizita. Pentru o astfel de problemă banală poate ascunde o boală foarte gravă. În cazul în care crema nu vindecă te duci imediat la un dermatolog.

Cauzele de infecție

patogeni fungici ai diferitelor boli infecțioase și este foarte ușor să se infecteze de aceste situații:

 • în timp ce altele strângeri de mână și îmbrăcarea mănuși;
 • utilizarea accesoriilor unghii altor persoane fără dezinfecție prealabilă (mai ales saloane de înfrumusețare ieftine, nu uitam de puritatea instrumentelor sale de lucru);
 • utilizarea de prosoape comune, în special în sala de mese;
 • bazine active (ciuperci sunt foarte atasat de locuri umede);
 • atingeți mânerul ușii după ce le-a atins persoana infectata.

Pruritul între degetele de la picioare cauze si tratament

Fiecare dintre aceste situații este foarte periculos. Dar riscul crește de mai multe ori dacă persoana:

 • Aceasta nu respectă cerințele de igienă;
 • nu se uită la imunitatea lor;
 • este excesul de greutate, diabet sau boli cronice;
 • pielea de pe mâini este o mulțime de micro, de la utilizarea de agenți chimici de curățare.

Primul ajutor

Dacă roșeață și vezicule între degete mancarime, apoi o nevoie urgentă de a lua măsuri. Asigurați-vă că pentru a merge imediat la medic, astfel încât să nu agraveze problema și să nu dăuneze oamenilor în jurul valorii.

Pruritul între degetele de la picioare cauze si tratament

În timpul tratamentului, cel mai bine este să stea acasă. Pentru mâncărime între degetele de la picioare nu este atât de mult iritat, să ia act de câteva sfaturi:

 • Dacă între degete la fața locului mancarimilor, este posibil de a reduce sensibilitatea cu gheață. Înveliți-l într-o cârpă și se aplică scaunului anxios.
 • Ia sute de grame de fulgi de ovăz și să le umple cu doi litri de apă caldă. Se lasă amestecul de gătit să se răcească și apoi se scufundă mâinile și dețin aproximativ o oră.
 • Încercați să limiteze utilizarea substanțelor chimice (în special detergenții și pudre). Spălați-vă mâinile în apă caldă. Despre cald și rece este mai bine să uite de tratament.

Tratamentul de mâncărime pe mâini

Nu te aștepta ca ea va rezolva problema. abordeze de urgență la dermatolog. Și cu cât mai devreme cu atât mai bine. Cursul de tratament este ales în mod individual, în funcție de starea dumneavoastră. Cu toate acestea, există sfaturi pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor la domiciliu.

Să acorde o atenție la dieta ta. La momentul excluse de la alimente condimentate, picante si sarate. De asemenea, încercați să renunțe la cafea, ceai, alcool și țigări. Toate acestea pot provoca iritații.

Foarte des, medicul prescrie pacientului său și medicamente de calciu iod care conțin precum și antihistaminice.

Odată ce diagnosticul este stabilit, numește un curs de tratament și a procedurilor. bai relaxante pot fi folosite, reducerea disconfort. Pentru o baie ai nevoie de produse naturale: stejar scoarță de copac, maghiran sau serii. Se toarnă mijloacele enumerate de apă caldă. Se răcește și dip în mâinile soluție timp de o jumătate de oră.

Și, în sfârșit. Uita-te la igiena ta. Spălați-vă pe mâini cât mai des posibil. agenții patogeni rău vă așteaptă la fiecare pas. ne aduce aminte de acest lucru de multe ori de cei dragi. Cumpara un antiseptic, și să-l utilizați de fiecare dată când ieși din transportul în comun sau deschide ușa magazin. Sunteți ei înșiși responsabili pentru propria sănătate.