Pseudonimele pentru numele Labrador pentru fete și băieți, cum să apelați

Pseudonimele pentru numele Labrador pentru fete și băieți, cum să apelați

Labrador - una dintre aceste roci, la care reprezentanții ușor pentru a alege un pseudonim adecvat. Este un caine de talie mare, dar blajin, astfel că poate fi numit aproape orice nume de câine de pe iubita „Baby“ reprezentantului „Don“ sau „Count“.Poreclele pentru Labrador băieți

Pseudonimele pentru numele Labrador pentru fete și băieți, cum să apelați
Puteți pregăti în avans numele câinelui, dar este mai bine să-l aleagă, atunci când vezi Labrador lui. De multe ori, simpla vedere a unui catelus în cap vine imediat versiune a numelui său. Dificultatea este că, de obicei, fiecare membru al familiei opinia sa cu privire la această problemă. Capul familiei vrea să-l cheme pe Alex, copiii între Barney și argumentând piroane, și mama ei, el a amintit muschetari Athos.

Dar, trebuie să alegeți un nume, pe care puiul va crește și va trăi întreaga sa viață. Dacă ați achiziționat un Labrador cu documentele, alegerea nume este limitat: ea trebuie să înceapă la o anumită literă a alfabetului, cum ar fi D. Ca regulă, sunt frumoase, dar nume lungi dau deja crescatori: Don Juan de Labrador sau Dandy mare din Labrador.

După cum puteți vedea, există nume și titluri de pepiniere. Desigur, o astfel de nume pentru a apela cainele va fi dificil în viața de zi cu zi. Dar, dacă luați catelul a crescut in varsta de 3 luni, a devenit obișnuiți cu numele lui, și ai tăiat doar numele și îl va chema Don sau Dandy. Alegerea unui nume pentru un băiat Labrador, puteți merge la nume străine, printre care există mai multe opțiuni interesante:

Pseudonimele pentru numele Labrador pentru fete și băieți, cum să apelați
În acest caz, veți obține un pseudonim cu sens, și în același timp, să evite alegerea comună a numelor pentru câini. Iubitorii de nume rare și exotice, va Encyclopedia, unde puteți găsi multe porecle interesante și neobișnuite. Principalul lucru este să știe ce reprezintă. Aici vei gasi o porecla in onoarea zeilor si generali, politicieni și artiști, personaje literare și toponime. Zeus, Buggy (Bagration), Bush, Raf (Rafael), Bender, Dunărea - toate aceste porecle provoca anumite asocieri.Doar nu uitați că numele câinelui ca numele persoanei este în măsură să influențeze soarta lui. Poate Labrador numit Zeus va fi mai militant, Bender - viclean, și Raf - vis. Numele de „Labrador“ rasa este o bază excelentă pentru alegerea numelui:

Reprezentanții acestei rase pot fi de trei culori diferite, și care aparțin uneia dintre culorile pot fi, de asemenea, subliniat în numele. Negru sau Zorro - pentru Labrador negru, nucă de cocos sau șoc - pentru maro, alb, aur - pentru lumina.

Nume pentru fete labradori

Pseudonimele pentru numele Labrador pentru fete și băieți, cum să apelați
în special doresc să aleagă demn de frumusețea ei și devotamentul cu numele fetelor Labrador. Numiți-Adel, ceea ce înseamnă nobil și natură, și surprinde esența acestei rase. excelenti reprezentanti ai acestei rase este foarte mult, iar fiecare dintre ele trebuie să aibă propriul nume unic, astfel încât alegerea de porecle este imens. Aurora, va, Stella Elsa, Amy, Angie - nume moi euphonious care sunt perfecte pentru fete Labrador.

sondare nume Alexis maiestos, Amanda, Havana, Siera. Puteți apela catelus interesant nume vorbind: Mos Craciun - in casa ta va fi întotdeauna o stare de spirit festiv, Lakki - fericirea va fi întotdeauna acolo; Astra, Rozz, Jasmine - o floare frumoasă, plăcut ochiului; Palma - mare și frumos proteja casa ta.

Pentru fete Labrador sunt nume mari străine de celebritati:

Puteți alege aproape orice nume sau grup de nume, pe care o asociere pozitivă face. Așa cum este cazul cu băieții într-un pseudonim, puteți reflecta culoarea cainelui tau Goldie, Barbie, Blondie, Luna - lumină, Panther, Blackie - negru. Puteți găsi literatură despre importanța numelor și să învețe despre modul în care caracterul ei dau proprietarilor lor.

Becky -, dar caine foarte incapatanat linistit (din cauza unei combinații „kk“ sunet dual). Betty - bun și loial, greu sa se obisnuiasca cu oameni noi. Lada are, temperament nezloblivym, dinte dulce incorigibil prietenos, îi place să meargă în mașină.

Cum de a numi un drept Labrador?

Pseudonimele pentru numele Labrador pentru fete și băieți, cum să apelați
Fiecare proprietar este liber de a alege un nume care îi place, dar încă face sens să țină seama de sfatul de crescătorii de câini acumulate.

  1. Numele trebuie să fie scurt - nu mai mult de două silabe.
  2. Sonoritatea numelui este important pentru memorarea câine.
  3. Poreclă ar trebui să evoce asocieri pozitive. Nu umple numele sensul negativ al câinelui: Chaos, Bede, Twister, hoț. Pronunțându-le în fiecare zi, vei simti inconfortabil cu timpul.
  4. Nu lasa parintii câine porecla.
  5. Nu suna numele unor persoane, care sunt comune în țara în care locuiți.
  6. Nu dau nume, semnificația care este necunoscut pentru tine.
  7. Nu da un câine un nume de sens, constând din setul de neînțeles de litere sau cifre.
  8. Nu suna un nume de câine pentru folksy „dvortererov“: Ball și Beetle. Dacă vă place Labrador, asigurați-vă că vă va ridica un nume frumos, umplut cu sens pozitiv pentru el.