Pune masina pe cont după cumpărare cu numere

Nu cu mult timp în urmă, cumpărarea sau vânzarea mașinii a fost întregul eveniment.

Pune masina pe cont după cumpărare cu numere

Nu au fost, dar din cauza semnificației sau prețul ridicat de achiziție, precum și datorită faptului că hârtiile era o întreagă epopee, care, împreună cu cozile din poliția de trafic ar putea dura mai mult de o zi.Schimbări recente în legea face posibilă oficializa contractul de vânzare este mult mai ușor, reducând în mod semnificativ timpul și costurile.

Astăzi, vânzătorul nu mai este obligat să ia mașinile de pe registru, iar cumpărătorul - pentru a cumpăra numere noi. Masina este acum numere de înmatriculare disponibile și valide, ceea ce face posibil pentru a evita risipa de resurse, atât timp și bani. Aceasta reduce volumul de documente și de a salva resurse semnificative atât pentru cumpărător și vânzător.

După cum sa menționat mai sus, aceste schimbări au avut loc recent, dar șoferii sunt în măsură să evalueze toate aspectele pozitive ale acestor inovații. Anterior, a fost simplu, dar dificil: vânzătorul a trebuit să radieze realizat vehiculul pentru care inspectorul de poliție de trafic personal inspecta și demontarea plăcilor, atunci tranzacția a avut loc, după care noul proprietar a venit la inspecție, iar procedura a fost repetat, dar în sens invers comandă.

Deoarece ordinele de schimbare de la proprietarii de automobile care doresc să-și vândă mașina mea, există o mulțime de oportunități și mai multe opțiuni. Cea mai comună este atunci când cumpără o mașină se face cu numere.

Vânzarea și cumpărarea unei mașini cu numere

Efectuat aici este destul de simplu: găsi un model potrivit, și sunt de acord asupra unui preț, cumpărătorul și vânzătorul face un contract de vânzare. să-l semneze, și atunci cumpărătorul plătește o vizită la poliția rutieră, în cazul în care, pe baza acestui document, inspectorul face modificări TCP, și baza sa, și să emită un nou certificat de înregistrare.

Pune masina pe cont după cumpărare cu numere

Pune masina pe contul în acest caz simplu, și nu necesită mult timp și costuri.

Imediat trebuie să fie stipulat că această opțiune este valabilă numai în cazurile în care atât cumpărătorul și vânzătorul au reședința în aceeași regiune, în caz contrar procesul de înregistrare este dovedit de zeci de ani modul de a schimba camere, problema tranzitului de caractere necesare în întinderea și inspectori duble de lucru.

Capcanele se pot aștepta la un cumpărător, și într-o situație în care pentru un motiv sau altul istoria masinii nu este perfect, de exemplu, vehiculul este în stare de arest sau ipotecat. Datele privind acest lucru nu este întotdeauna prezentă în baza poliției rutiere, și din când în când apar incidente în cazul în care cumpărătorul cu surprindere descopera servituți legate de achiziționarea.

Vânzarea de mașini, fără plăcuțe de înmatriculare

Mai puțin frecvent, există situații în care fostul proprietar al mașinii este interesat în a lăsa camerele lor pentru a le pune pe o altă mașină. Actul acum îi dă posibilitatea, numai că limitarea în timp: numere pot fi stocate în poliția rutieră și să aștepte pentru proprietarul lor să le cumpere o masina nu mai mult de 180 de zile.

Pune masina pe cont după cumpărare cu numere

Cumpărătorul a primit o mașină fără plăcuțe de înmatriculare, trebuie să plătească un nou plăcuțe de înmatriculare și să păstreze întreaga înregistrare procedură de setare.

Cum este numărul de vânzări procedură auto?Pune masina pe cont după cumpărare cu numere

Cu toate acestea, această simplitate nu poate fi motive de neglijență, și fiecare etapă a tranzacției trebuie să fie efectuată cu toată atenția, și în conformitate deplină cu legea.

După cum sa menționat mai sus, ar trebui să fie făcută în două exemplare, puteți imprima pe computer, sau scrie de mână. Dacă alegeți a doua opțiune, ar trebui să acorde atenție faptului că culoarea cernelii și scrierea pe ambele copii trebuie să fie identice. Înainte de a semna, verificați-l de mai multe ori, deoarece poate fi invalidat în caz de neglijență sau culpă, și va trebui să refaceți.

Contractul trebuie să fie numele și pașaport datele de pe ambele părți, locul lor de reședință, data întocmirii contractului, obiectul său, precum și, ca atare, informații despre vehicul, anul de model
de presă, numărul șasiului și a motorului, VIN-cod și așa mai departe. Documentul este semnat de către cumpărător și vânzător, și apoi trece la pasul următor.

Cerere de înregistrare

Pentru a mașinii pe cont după achiziționarea a fost livrat în deplină conformitate cu legea, proprietarul trebuie să furnizeze nou făcute în poliția rutieră următoarele documente:
• O cerere de înregistrare;
• Primirea băncii, în cazul în care se afirmă că taxa de stat este plătită, puteți plăti în poliția rutieră, dar suma va fi ușor mai ridicată datorată Comisiei;
• Un document care confirmă dreptul de proprietate (contract de vânzare);
• pașaportul sau orice alt document care confirmă identitatea cumpărătorului;
• PTS a achiziționat autovehicule;
• Certificat de înregistrare a proprietarului anterior;
• politici CTP.

Pune masina pe cont după cumpărare cu numere

Odată ce toate documentele vor fi acceptate, de altfel, ar trebui să fie atent la posibilitatea ca unele dintre ele vor trebui să facă copii, urmate de o reconciliere a numerelor.

Mărcile de înregistrare trebuie să fie întregi, fără deteriorări mecanice semnificative, iar contururile caracterelor nu trebuie să fie șterse. În cazul în care nu trebuie să fie înlocuite, costurile se vor ridica la doar 500 de ruble - aceasta este suma taxei de înregistrare și rata de trafic pentru modificarea în PTS.

În moduri diferite, putem continua cu politicile CTP, în cazul în care părțile nu reușesc să cadă de acord afacere, apoi făcând modificările corespunzătoare în documentul dvs., puteți utiliza asigurare înainte de sfârșitul său
perioadă. Dacă acest lucru nu este posibil, politica va trebui să obțineți unul nou.

Vanzarea o mașină, nu contează pentru a pune masina pe cont in camerele vechi sau noul proprietar pregătește noi plăcuțe de înmatriculare, noi nu trebuie să uităm că mai târziu de afacere va trebui să raporteze chiar biroul fiscal, precum și pe baza depunerii declarației, este posibil să trebuiască să plătească fiscală. Aceasta are loc în trei cazuri:
• Masina costa mai mult de 125 000;
• În mai puțin de trei ani;
• Este imposibil să dovedească costul inițial al mașinii din cauza lipsei de documente.

Pune masina pe cont după cumpărare cu numere

Simplificarea cumpărare auto și procedura de vânzare duce în primul rând la faptul că acest proces va fi tratat, fără a fi nevoie să aștepte în picioare lungi cozile și costuri ridicate.

De asemenea, din această cauză, să dispară treptat, Institutul de avocat, ca să emită un contract de vânzare este aproape la fel de simplu ca puterea de avocat pentru a gestiona, și în acest caz, riscurile sunt reduse de mai multe ori. Acum, că toate detaliile atât de ușor, oricine poate cumpăra sau vinde mașini și aranja toate documentele în deplină conformitate cu legea, fără ajutorul unui avocat.

Pune masina pe cont după cumpărare cu numere

Concentrându-se pe prognoza de către experți în domeniul industriei de automobile, piața românească anul viitor va aduce.

Pune masina pe cont după cumpărare cu numere

Deci, este posibil? Și ce trebuie să eliminați vehiculul din registru? Să examinăm aceste și.

Pune masina pe cont după cumpărare cu numere

Una dintre activitățile preferate cu adevărat de sex feminin - cumpărături, dar, de asemenea, bărbații la această întrebare nu este destul de indiferentă.

Pune masina pe cont după cumpărare cu numere

Pentru a spune adevărul, nu numai mașinile pe străzi înfundate, dar, de asemenea, instanțele de judecată, zona locală, și.

Pune masina pe cont după cumpărare cu numere

În momentul de față, un număr mare de oameni nu pot exista în mod normal, fără o mașină. Dar, așa cum este.