Puteți descărca un joc torrent pe câmpul de luptă în calculatorul rus

„Battlefield“, care se traduce ca „Battlefield“, seria este o nouă generație de jocuri de calculator, un proiect de relevanță directă pentru genul de shootere tactice. Proiectul a fost dezvoltat de compania suedeză «EA Digital Illusions CE» și a fost admis în lumea jocurilor de noroc sub patronajul studioului «Electronic Arts».Puteți descărca un joc torrent pe câmpul de luptă în calculatorul rus
În întreaga istorie a jocului în serie pentru a juca mai mult de 50 de milioane de utilizatori, care este un număr de înregistrare.
Toate gameplay-ul jocului se bazează pe lupta strategice și tactice, inclusiv participarea infanterie, terenuri și echipamente de aer, diverse setări, etc. Fiecare din joc reprezentat de două moduri, unul este o campanie de complot, iar al doilea jucător multiplayer de rețea în diferite moduri.

Puteți descărca un joc torrent pe câmpul de luptă în calculatorul rus


«Battlefield: Vietnam» - a doua parte dintr-o serie bazat pe același motor și gameplay-ul, dar de data aceasta a cerut să participe la evenimentele războiului din Vietnam, și, în consecință, și a împrumutat tehnici de timp. A fost luată în considerare ca o campanie single-player și modul de multiplayer online.

«Battlefield 2142" , publicat după, ne spune nimic despre viitor, în cazul în care conflictul a venit împreună doar două părți (UE și Coaliția Pan din Asia). Esența jocului rămâne aceeași, dar au fost făcut mai multe modificări, una dintre care a afectat modurile - au apărut în modul „Titan“. Pentru a participa la un viitor război, apoi descărca torrent joc Battlefield ca toată lumea, fără excepție, dar cerințele au permis să joace nu este pentru toată lumea - grafică, la acel moment, doar sub formă de rulouri.

Motor «Frostbite Motor»: Începutul unei noi ere

Chiar și atunci, jocul Battlefield torrent download oferit pe fiecare existente la momentul tracker torrent, a fost atât de popular încât o serie de aruncare, sau lăsați-l la același nivel ar fi prost. Acest lucru și a profitat de dezvoltatori, a pus în mișcare o serie de noi ere bazat pe motorul «Frostbite Engine».

Descarca Battlefield poate discuta cu noi.

Astăzi vă vom oferi un câmp de luptă torrent download joc de la un mecanic sau de orice altă versiune a prezentat, până la ultima parte. Toate francizele sunt reprezentate în mod direct pe această pagină, așa că, dacă sunteți un fan adevarat al shootere tactice care iubește un bun și realist joc de fizica, atunci aici vei gasi cu siguranta ceva care va apela la multe, multe luni.