Raportarea FSS - electronice, on-line - program de formare, portal, trec prin Internet

Categorie: Caracteristici de contabilitate în FSS

Prezintă rapoarte SIF obligate toate organizațiile și recent, pe bază de asemenea. Dar în timp ce trebuie respectate anumite nuanțe.Care sunt caracteristicile rapoartelor de livrare în FSS? Prezintă rapoarte FSS datorez aproape toate antreprenori. Depunerea de rapoarte trimestrial.

Este necesar să respecte regulile de documente. Ce fel de caracteristici ale diferitelor rapoarte de alimentare la FSS?

Aceasta este „fluturaș 4-FSS“. Pentru a trimite e-formulare li se permite să utilizeze:

Sisteme de informații contabile

Cu manipulare manuală la Fondul portal

software-ul special

O parte sau complet automatiza procesul

În plus față de instalarea unui software special organizației trebuie să obțină propria semnătură digitală sau certificat de schimbare există un universal care corespunde cerințelor FSS.

Se formează și apare în situațiile electronice FSS în următoarea secvență:

În aplicarea de proiectare a fondului portalului

Sau un program special de contabilitate creează un fișier jurnal

fișier Ready este codificata

O semnătură digitală semnat și apoi folosind modulele criptografice

Scris și semnat raportul

Descărcate pe site-ul FSS

După ce descărcați raportul trebuie să așteptați pentru rezultatele testelor. În cursul douăzeci și patru de ore după trimiterea unui răspuns trebuie să fie primită de la Fondul.

Procesul de validare include:

  • verifica autenticitatea semnăturii digitale electronice prezente;
  • Studiu de formate pentru conformitatea tehnică;
  • confirmarea raportului de loialitate umplere.

În cazul în care raportul de încercare nu trece, expeditorul primește înapoi pentru revizuire. Protocolul adițional al rezultatelor este prevăzut cu o listă de bug-uri existente. Toate deficiențele trebuie să fie abordate, și trimite înapoi rapoarte.

În absența unor declarații defecte admise, expeditorul este trimis la primirea corespunzătoare a acceptării. Timpul de compilare a recunoscut momentul raportării.

Să ia în considerare necesitatea ca în ultimele zile de la data scadenței serviciului de livrare pentru a primi rapoarte pot fi prea încărcate. În plus, există întotdeauna o posibilitate de întoarcere la finalizarea raportului din cauza erorilor.

Prin urmare, prezenta rapoarte FSS mai bine înainte de timp. Nerespectarea termenelor este plină de sancțiuni.

defini

Raportarea în FSS este un documente justificative ale asigurătorilor privind taxele și cheltuielile fondurilor de stoc.La depunerea rapoartelor de hârtie termenul este 1/20 a primei luni imediat la încheierea perioadei de raportare. Atunci când termenul limită de raportare electronică de depozit a crescut la numărul douăzeci și cinci.

Cadrul de reglementare

Aveti nevoie de o nouă formă de raportare este rezultatul modificărilor aduse legislației.

După modificările la legea obligația de a plăti primele de asigurare percepute să plătească pentru zile libere suplimentare pentru îngrijirea copiilor cu handicap atribuite FSS, nu angajatorul.

Creați o nouă formă va reflecta toate costurile. Data limită de raportare a crescut ușor.

Rapoartele anterioare necesare pentru a fi depuse cel târziu în a cincisprezecea zi a lunii următoare până la sfârșitul perioadei de raportare. Acum, termenul limită este XX / douăzeci și cincilea număr pentru hârtie și versiunile electronice, respectiv.

Raportarea FSS - electronice, on-line - program de formare, portal, trec prin Internet


Care sunt sancțiunile pentru depunerea cu întârziere a rapoartelor fiscale, a se vedea articolul: prezentarea prematură a rapoartelor fiscale.

În același timp, rapoartele on-line trebuie să fie certificată printr-o semnătură electronică calificată consolidată (articolul 5 din Legea federală №188 revendicarea 3 pp. „B“, articolul 1 alineatul 2). Atunci când nerespectarea cerințelor subiectului se confruntă cu o amendă de două sute de ruble (articolul 46 din Legea federală №212 Partea 2).

Notă ar trebui să fie faptul că antreprenorii nu sunt efectuate în timpul perioadei de activitate economică, la fel ca și restul sunt obligați să prezinte rapoarte.

În ceea ce privește situațiile de invaliditate și cazuri temporare de maternitate și costurile angajate

Legat de asigurare obligatorie împotriva accidentelor în activități de producție, plățile pentru bolile profesionale și costul plății de acoperire de asigurare

Formularul Umple poate fi litere de tipar sau folosind mijloace tehnice (o cerință pentru anumite discipline).

În acest caz, fiecare linie este doar o componentă se încadrează în caseta corespunzătoare. În absența acestora, a pus o liniuță.

Sunt necesare foaie de acoperire considerat, tabelele 1, 3, 6, 7, 10 și formează calcul. Alte tabele sunt umplute doar cu indicatorii corespunzători, în caz contrar acestea nu sunt obligate să le furnizeze.

O dată pe an, este nevoie de o astfel de procedură ca confirmarea FSS de raportare a activității economice principale.

În acest scop, în plus față de raportul principal, antreprenorul este obligat să transfere un certificat care să ateste activitatea principală a companiei.

Pe baza informațiilor primite, FSS determină ratele primelor. SP pentru a furniza nu este necesar un astfel de certificat.

În lipsa unui certificat de responsabilitatea organizației nu este asigurată, dar FSS în acest caz, se va stabili o rată de contribuție maximă, activitate ghidată, specificată în Unified.În prezent, raportarea FSS alimentarea este facilitată prin utilizarea unor programe speciale și module suplimentare. Cu acest program nu se poate face doar o declarație, dar de asemenea, pentru a verifica erori.

Unele software-ul include un set complet de caracteristici, variind de la raportarea și verificarea conformității și completarea acestuia de aprovizionare.

Raportul electronic Ready este trimis la Fondul serverul de primire. În cazul programului de încărcare server poate monitoriza în mod independent, ordinea, salvați fișierul.

Instrumentele automate salva nu numai rapoartele, ci și primirea de răspuns, de acceptare, rapoarte de erori, și se înregistrează data trimiterea și primirea.

Programul de formare

Aplicarea programului vă permite să:

  • completați calcule formular 4-FSS și FSS-4a;
  • Calculele de imprimare pe imprimantă;
  • descarca calcule finite în fișiere XML;
  • cripta XML-fișiere și a le transfera la poarta de acces;
  • vedere primirea trimis prin calcule.

Descarcă programul pentru pregătirea calculului în FSS aici. Și apoi puteți descărca instalarea programului.

Care este portalul de recepție

Pentru asigurătorii au capacitatea de a furniza declarații electronice într-un singur punct ce a primit FSS a fost format (gateway) sau portal FSS.

Declarații electronice pot fi furnizate de către orice asigurat, indiferent de locația sa, în cazul în care accesul la Internet.

Principalele cerințe sunt instalate pe certificatele corecte de calculator și existența semnăturii asigurate. Portal primirea FSS pot primi documente în format electronic, precum și depozitarea acestora.

Singura cerință pentru utilizarea portalului este înregistrarea oficială a asigurat în FSS și că acestea au consolidat semnătura digitală calificat.

Lucrul în 1C

În acest document de criptare este realizată cu ajutorul instalat suplimentar de program-CSP. Raportul poate fi trimis direct la FSS sau prin intermediul unui operator specializat.

În unele cazuri, poate fi necesară ajustarea manuală. 1C nu poate trimite rapoarte numai la SIF, dar, de asemenea, vizualiza rapoartele de stare și istoricul transporturilor.

Nu a verifica posibil

Cu ajutorul „1C-contabilitate“ poate fi verificat rapoartele online conformitate cu reglementările anterioare expedierii. În procesul de verificare a fișierelor criptate finite sunt transferate pe un server special la Internet.

Au efectuat dimensionare controlul logic, și, uneori, rapoarte de control de verificare. Pentru a verifica dacă este posibil, după raportul este gata și rămâne doar să apăsați pe butonul „Send“.

Este necesar să se aleagă „Verificați web“. Atunci când sunt detectate erori în rezultatele testelor de protocol va fi afișat, ceea ce este exact eroarea.

Utilizarea tehnologiei moderne a simplificat foarte mult pentru oamenii de afaceri prezentarea de rapoarte, inclusiv în FSS. Acum, puteți trimite un raport fără a fi nevoie să părăsească biroul.

Astfel, nu este nevoie să aștepte câteva zile de verificare forma și a pierde timp pe reprelucrare. După verificarea documentului on-line, puteți fi sigur că nu există inexactități sau erori. Principalul lucru este să-și prezinte raportul la timp.

Raportarea FSS - electronice, on-line - program de formare, portal, trec prin Internet
Cum este puterea de avocat pentru transmiterea de rapoarte către SIF