Rata creatininei serice, creșterea creatininemiei

Folosind test de sânge biochimic poate dezvălui o mulțime de boli, precum și să învețe despre conținutul excesive sau insuficiente ale diferitelor componente din sânge. Un astfel de element este creatininei.Rata creatininei serice, creșterea creatininemiei

Ce este creatininei?

Norma creatininei în sânge

Norma creatininei serice la femei și bărbați are un înțeles diferit. Acest lucru se datorează faptului că masei musculare la bărbați este de obicei mai mare decât cea a femeilor, respectiv, și rata creatininei din sânge.

Conform unor cercetări recente în acest domeniu, norma pentru femei este o cifră de 57 până la 93 mol / l și pentru bărbați - 80 - 115 pmol / l. În ceea ce privește copiii, pentru ei să stabilească indicatori individuali standarde care depind în primul rând de vârstă, dar, în orice caz, acestea sunt semnificativ mai mici decât cele ale adulților.

Pentru a obține rezultatele cele mai fiabile de analize biochimice și, pe baza unui diagnostic precis, trebuie să se pregătească cu atenție pentru procedura. În special, analiza biochimică a sângelui trebuie să ia numai pe stomacul gol, de preferință dimineața. Ultima masă ar trebui să fie nu mai puțin de 9 ore înainte de procedura. În caz contrar, rezultatele pot fi inexacte sau nu corespunde realității.

În cazul în care rezultatul analizei biochimice a sângelui arată că creșterea creatininei serice, acesta poate fi un motiv valabil pentru producerea anumitor diagnostice. De exemplu, în mod frecvent, un nivel crescut al creatininei în sânge persoanelor cu insuficiență renală acută, insuficiență renală cronică, hipertiroidism (tiroida funcție amplificată), precum și daune la o suprafață mare de țesut muscular.

Nu trebuie să uităm că nivelul creatininei în sânge a crescut în mod semnificativ la sportivi, iubitori de produse din carne, precum și acei oameni care iau diferite medicamente care afectează această cifră.

Rata creatininei serice, creșterea creatininemiei

Cum de a reduce creatinină în sânge?

Cel mai important, timpul să se consulte un medic care va prescrie tratamentul. Cu toate acestea, vă puteți și propriul ajuta.

De exemplu, în cazul consumului de carne în cantități mari, singura soluție este de a reduce valoarea sa în dieta de zi cu zi. Acest lucru va încetini procesul de producție a creatininei în sânge și, astfel, reduce rata la nivelul normal.Trebuie să folosiți apă mai curată, mai ales minerale, nu sifon.

Dieta ar trebui să fie o mulțime de fructe și legume proaspete: fructe citrice, rodii, rosii, suc de fructe, etc.

În mod ideal, ar trebui să renunțe la pâinea albă și să mănânce la fel de mult ca tine poate de terci de hrisca.

Rata creatininei serice, creșterea creatininemiei

Deoarece nivelurile creatininei sportivi a crescut, în consecință, stresul fizic mare contribuie la formarea acestei substanțe. În acest caz, este recomandabil să se schimbe stilul de viață și oarecum reduce activitatea lor fizice.

In caz contrar (dacă diagnosticul - insuficiență renală în diferite forme și alte boli), nivelul creatininei din sânge va depinde și anume de rezultatele tratamentului pentru boli specifice. În această situație, este important să se respecte cu strictețe toate cerințele medicului curant.

Rata creatininei serice, creșterea creatininemiei

Anti-Mullerian: normal, promovat, retrogradați

hormon anti-Mullerian joacă un rol important în dezvoltarea sistemului de reproducere și punerea în aplicare a funcției fertil ca și cea a bărbaților.

Rata creatininei serice, creșterea creatininemiei

Norma glucozei din sange la femei

] Una dintre cele mai importante substanțe conținute în compoziția sângelui uman este de glucoză, sau, așa cum o numesc ei încă - zahăr.

Rata creatininei serice, creșterea creatininemiei

hemoglobinei: cauze, simptome și tratament

Hemoglobina - o proteină care conține fier. Fără ea alimentarea cu oxigen a țesutului uman. Prin urmare.

Rata creatininei serice, creșterea creatininemiei

TSH normă la femei

hormonul de stimulare tiroidiană (TSH) - un hormon care este produs in glanda hipofiză (o glandă de secreție internă, situată în.

Rata creatininei serice, creșterea creatininemiei

ESR este norma la femei

Rata de sedimentare a hematiilor - un indicator, determinat într-un test de sânge clinic. Determinarea ESR.

Nu am știut că alimentele picante pot cauza cistita. Îmi place și sărat și piperat, iar acum aici este.

Am crezut că am fost singurul de a face acest lucru nu a știut la început totul a fost bine și apoi ca un cobit viu 9 ani pentru sex si exista aproape 2 ani mă întreb, nu părea urât și ceea ce sa întâmplat și eu nu înțeleg că nu are un iubit poate bolnav. o discuție sinceră nu merge direct ca vecini pe pat

Se pare că nu sunt singur! Ne pare rău pentru tine! Sunt de acord cu mine, dragă femeie, ei ne împinge pentru trădare. Am citit insultele și, de asemenea, a ajuns la concluzia - în care trăim o viață și, prin urmare, dacă ignorăm nativ iubit-o. Doar o singură cale de ieșire - un amant!

Numai în scop de informare generală.
Dacă eu, o femeie, a rupt familia altcuiva, am încălcat legea spirituală, care nu este un om, ci al lui Dumnezeu! atunci eu, indiferent de un fel de argumente care să justifice motivele pentru care există o adulteră. Legea lui Dumnezeu, pe care nimeni nu poate anula și acționează întotdeauna spune că seducing căsătorit, face reședința preacurvească Me to Hell, chiar și suferința ei începe cu x.