Recuperarea rapidă a vederii, dragoste de viață

Recuperarea rapidă a vederii, dragoste de viață
Bine ai venit! Astăzi voi vorbi despre procesul de modul de a restabili vederii lor. fără a recurge la operații complicate și costisitoare, și nici măcar nu cheltui bani pe medicamente!Ca fanii înfocați ai acestei afirmații

Desigur, vârsta și durata șederii în boala unei persoane joacă un rol, dar oamenii și foarte vechi au fost capabili de a restabili sau de a îmbunătăți viziunea lor foarte mult. Rezultatele sunt uimitoare, așa că hai să te care au vederea slabă, încercați să-l întoarcă-vă cu ajutorul unor exerciții foarte simple și necesită foarte puțin timp pentru a efectua.

Să ne uităm la motivele din cauza cărora viziunea începe să se deterioreze, și vei da seama de ce aceasta tehnica este atat de eficient!

Recuperarea rapidă a vederii, dragoste de viață

Aparatură ochiului uman

Ochiul uman are șase mușchi extraoculari. 4 2 mușchi longitudinal și transversal. mușchii longitudinale (directe) responsabile pentru mișcarea ochilor în sus-jos, stânga-dreapta, și dispuse pe patru laturi ale globului ocular. În cazul în care acestea sunt „aplatizate“ grav încordate ochilor. Când clarviziune (hipermetropie) întins acei ochi aceleași mușchi longitudinale și oblice slăbit, acești oameni poarta ochelari „+“ și au dificultăți în a vedea aproape!

Recuperarea rapidă a vederii, dragoste de viață
Pentru capacitatea ochiului de a întinde înainte să-l oval oblic responsabil (transversal) mușchii ochiului fac. În acest moment, atunci când ochiul este comprimat mușchii transversale, o persoană poate vedea în mod clar de aproape. În miopie (miopie) este puternic întins mușchii transversale și longitudinale slăbit, acești oameni poarta ochelari „-“ și au dificultăți în a vedea în depărtare.

Prin urmare, în scopul de a recâștiga viziunea lor a pierdut, trebuie doar să se relaxeze prea tensionate și antrena mușchii ochilor slăbit cu exerciții speciale. Mulți oameni au recăpătat viziunea lor a pierdut, și au eliminat complet nevoia de ochelari. % Viziune 100 și chiar mai bine fără medicamente și intervenții chirurgicale care nu sunt din zona inaccesibile! Cu ajutorul acestor exerciții nu este complicat, astfel încât să poate vindeca bolile de ochi, cum ar fi cataracta si astigmatism.

Exerciții pentru a restabili viziune

  1. Primul exercițiu se numește palming (din limba engleză. Palm-palma). Se efectuează acest exercițiu, cel mai probabil pe cunoștințele pe care în palma radiază energie de vindecare de viata. Omul este întotdeauna inconștient pune un palmier la fața locului inflamat sau frecarea-l. Pentru a începe exercițiul de care aveți nevoie pentru a freca mâinile tale împotriva celuilalt înainte, până când acestea sunt calde. Palm pentru a face „cupe“ și să impună una pe alta „casa“. Atașați astfel încât adânciturile palmele cade exact pe ochi, încercați să nu lumină prin palma. Deci, trebuie să stea timp de 3-5 minute. Ma gandesc la ceva bun și plăcut.
  2. Ridicați ochii în sus ↑, ↓ și a redus în jos, astfel de 3 ori.
  3. Cruciș stânga ←, → dreapta.
  4. Acum, pe diagonala spre stânga-dreapta în jos. A lua legatura cu dreapta diagonală stânga sus-în jos. (Memorabil clipire după fiecare exercițiu)
  5. Desenează dreptunghi: dreapta →, ↓ jos, stânga ←, ↑ sus, și așa mai departe ori 3. ← Invers stânga, jos ↓, dreapta →, ↑ sus.
  6. Exercitarea cadran, care rulează, la fel ca cel precedent, dar într-un cerc, ca și în cazul în care mișcarea ochilor repetă ceasul. 12, 3, 6, 9 și 12 din spate se confruntă, 9, 6, 3.
  7. Exercitarea șarpe: ochii să se ridice din nou, două coborâte la 3 creștere de până la 4 și, astfel vă deplasa în jos până la 8. Cu fiecare mișcare a ochiului stâng șanfrenare. Apoi, de asemenea, doar foarte înapoi repeta acest exercițiu.
  8. Solarizare ochii. Puteți face soarele, lampa, pe o lumânare, etc. Toți ochii se uite de-a lungul nasului, uita-te mai întâi la peretele din stânga, apoi transforma rapid în jurul și te uiți la dreapta. Și așa de câteva ori.


După fiecare exercițiu, asigurați-vă că să clipească rapid și ușor. Când exerciții de efectuarea lucrărilor de numai ochi, mișcări bruște fac.

Acum, din nou, nu palming. Imaginați-vă cât de relaxare a mușchilor oculari, longitudinală și transversală. Cum să se relaxeze retina, nervul optic, tractul optic toate. După ce ați așezat astfel 3-5 minute deschide ochii sub palmele și de a face același exercițiu este deja sub palming. După exercițiu repetat cu palming închidem ochii, palmele nu eliminați și re-gândi la ceva placut, relaxant muschii ochilor.

palming Out. Stai drept, cu ochii închiși ușor ochii și relaxează-te de câteva ori. Apoi scoateți palma, cu ochii închiși și dădu din cap de mai multe ori în sus și în jos, la stânga și la dreapta, șterge cam-uri cu ochii, respiră adânc, deschide ochii și clipi repede.

Uită-te în jurul tău, uita-te la distanță, apoi se freaca din nou mâinile împreună pentru a încălzi și se aplică ochilor. Cu ochii închiși, continuă să se relaxeze mușchii ochilor. Imaginați-vă că un negru, întunecat. După ședința minute, astfel încât okolo3 face din nou o cale de ieșire din palming.

Aceste exerciții ar trebui să fie făcut de trei ori pe zi, înainte de mese. Palming se poate face mult mai frecvent, mai ales dacă o lungă perioadă de timp stând la calculator, citi sau scrie.
Asta e tot. Principalul lucru să nu fi leneș și de a face totul corect, aceasta tehnica a ajutat o mulțime de oameni te va ajuta.
Vă mulțumim pentru citire =)

Am în ochi inflamat dimineața, accidental a mers la site-ul dvs. și citiți cum să facă exerciții pe glazah.Chestno-nu la ea crede în primul rând, dar în două zile

Fiecare persoană merită să aibă viziune excelente.

Promovate pe scară largă exerciții speciale pentru corectarea miopiei și

Hipermetropia (metode Shichko, Bates, Norbekova și t. d.). În ciuda anumitor

progresul nu este finalizat un studiu detaliat al tehnicilor, date insuficiente cu privire la limitele

aplicabilitatea metodelor (limită de vârstă și eficiența de diagnostic și

tehnici aplicabile). Cel mai adesea, eficacitatea acestor metode este limitată

îmbunătățirea activității mușchilor ciliari a ochiului, care vă permite să reglați

defecte sferice de la 0,5 D până la 2 D. Corectarea astigmatism nu se pretează la aceste

metode și lipsa prelungită de formare - din nou duce la o scădere a clarității

posibilitățile accomodare ale sistemului optic al ochiului uman alcătuiesc

Eye (limba latină Oculus.) - o atingere a corpului uman percepe lumina si furnizarea

Funcția viziune. Ochii au capacitatea de a percepe radiații vizibile

(Radiație electromagnetică) dintr-un spectru de lungimi de undă de aproximativ 380 nm

(Violet) la 780 nm (roșu). Ochii detecta lumina si de ao transforma într-un

impulsuri electrochimice in neuroni (conuri, tije). Cea mai simplă celulă

fotoreceptori conectați lumina la mișcarea cu viziunea conștientă.

Ochiul este un sistem optic complex, care colectează lumina de la

mediul, regleaza intensitatea acestuia prin membrana, se concentrează-l prin

un ansamblu de lentile reglabile pentru formarea unei imagini optice, convertește

imagine din setul de biosemnalelor electrice și transmite aceste semnale către creier, prin intermediul

cai neuronale complexe, care se conecteaza la ochi prin intermediul nervului optic la

cortexul vizual și în alte zone ale creierului.

părți vizuale ale creierului - percepția de culoare și lumină, un ghid de undă

Imagini în cortexul cerebral - a doua etapă, finală a activității vizuale

sistem de învățământ de culoare optică a imaginii în părțile vizuale ale creierului

data de cunoștințe de oftalmologie, fără a lua în considerare fizica (unda-particula dualitate) de lumină.

metoda de recuperare a florilor pierdute de vedere.

Matricea de vedere „echilibrat“.

· Logaritmul număr real y (x) = x este semnificativ LOGA pentru a> 0, a ≠ 1, x> 0.

· Doi dintre egalitate, evident din definiția logaritmului:

1 = 0 LOGA, a = 1 LOGA

Legile (teoria și practica de utilizare): matematică (logaritmi) +

Fizică (dualitatea undă-particulă) +

Tehnica radio (Informatică și Nyquist teorema) = Succes.

1. După viziune microstroke a scăzut la:

OD = 0,1 necorectat

OS = 0,1- 0,2 necorectată

2. Rezultate după recuperare:

OD = 0,9 fără corecție, c corecție SPH ax = 1,0

OS = 1,0 necorectată