Repararea și inspecția vehiculului Chevrolet Niva în casă

Cel mai adesea, proprietarii de SUV-uri interne, cum ar fi „Niva Chevrolet“ preferă să facă orice reparații. Desigur, dacă sunteți înarmați cu instrucțiuni bine scrise, vă va face față cu lucrările de reparații. Cu toate acestea, merită să ne amintim că unele manipulări în starea garaj nu poate fi realizată. De exemplu, repararea motorului ar trebui să fie de încredere numai pentru profesioniști. Un amortizor de zgomot de reparații poate stăpâni meseriași, fără îndoială, conducătorul auto. Principalul lucru - este de a alege accesoriile potrivite.


Frecvența de inspecție auto

Trebuie să se înțeleagă că reparația se poate face bine numai dacă aveți dorința și timpul pe analiza complexitatea tehnice.

în orice caz, veți avea nevoie de manual - manual de (a se vedea mai jos). care descrie în detaliu componentele aparatului, ansamblurile și posibile cauze ale ruperii. Folosind instrucțiuni competente, vei fi capabil de a pune „diagnosticul“ al mașinii într-un stadiu incipient, atunci când se poate face fără investiții financiare semnificative. Doar de dragul de economisire si service auto întreținere periodică efectuată.

 • Repararea și inspecția vehiculului Chevrolet Niva în casă
 • Repararea și inspecția vehiculului Chevrolet Niva în casă

  Datorită faptului că nu toți șoferii știu când să ia fierul „prieten“ în inspecție, producătorii au făcut un plan dur pentru operațiuni, cum ar fi întreținerea și repararea Chevrolet Niva.

  Luați în considerare o scurtă listă cu frecvența inspecției auto:

  • Repararea și inspecția vehiculului Chevrolet Niva în casă

  driver săptămânal de dorit să se verifice parametrii, cum ar fi de frână și lichidul de răcire și starea bateriei, anvelopele, iluminat, prezența uleiului în motor. Dacă nu utilizați mașina în mod regulat, atunci este de dorit să se efectueze astfel de inspecții la fiecare 400 de kilometri;  Repararea și inspecția vehiculului Chevrolet Niva în casă
  După fiecare 7,5 mii de kilometri este necesară schimbarea uleiului de motor și filtrul de ulei. Acest lucru va ajuta pentru a face mașinile de reparații nu sunt atât de scumpe, deoarece motorul va funcționa numai cu fluide curate, și, prin urmare, nu vor fi supuse uzurii rapide;

  După fiecare 15 de mii de kilometri este recomandabil să se verifice grosimea plăcuței de frână din față, iar filtrul de aer, care este responsabil pentru sistemul de ventilație în interiorul compartimentului pentru pasageri;

  În cazul în care vehiculul a fost achiziționat nou, apoi, după un an de funcționare asigurați-vă că pentru a valida parametrii. Este de dorit să facă acest lucru în stația de serviciu, dar dacă aveți dorința și ești bun la masini, atunci poti face singur.

  Într-adevăr, aceasta ar putea avea nevoie de punctul de control de reparații. mai ales în cazul în care roata de masina pe întinderi de teren. În această etapă, nivelul uleiului este verificat în punctul de control, integritatea articulațiilor, de stat, sistemul de frânare, suspensia, precum și funcționarea tuturor sistemelor electronice de direcție.

  Dacă - proprietarul unui motor diesel, atunci trebuie, de asemenea, verificați turația motorului la mers în gol;

  După 30.000 de kilometri este necesară schimbarea filtrului de aer. De asemenea, în această etapă, este necesară schimbarea bujiilor (dacă sunteți proprietarul unui motor pe benzină) sau un filtru de combustibil (opțiune pentru sistemele diesel).

  Nu trebuie să uităm verificați tensiunea curelei.

  pentru Chevrolet Lanos Manual de reparare pot fi găsite aici.

  Verificarea masina cu kilometraj ridicat

  Când mașina patinat pentru mai mult de 60 de mii de kilometri. ar trebui să se schimbe uleiul din cutia de viteze. De asemenea, în această perioadă sunt sfătuiți să verifice sonda lambda.

  Nu trebuie să închidem ochii la corpul de efectele dăunătoare ale unei varietăți de mecanică, chiar dacă aceasta este o mică fisură în stratul de lac, pentru că, probabil știți că aceasta duce la coroziune. Și aceasta, în viitor, va duce la sudura costisitoare inevitabile. Și aici este mâinile tale sunt puțin probabil să facă ceva.

  Dar puteți repara soba și să facă propriile lor. Nici măcar nu au nevoie de unelte speciale. nevoie doar de o mulțime de timp pentru depanare și demontare unitate.


  ***

  În general, independente, și reparații și inspecție - este real. Dar ajutorul de la prieteni și cunoștințe care cunosc mașinile nu vor fi de prisos.

  La urma urmei, împreună este întotdeauna mai ușor să vină la o decizie corectă. De asemenea, nu uitați să vizitați serviciul cel puțin pentru ceea ce este cunoscut emisiile de noxe. La urma urmei, este de asemenea o parte a inspecției planificate.

  Reparații și Manual de utilizare Chevrolet Niva

  Pentru a citi manualul, faceți clic pe imagine. Pentru a salva un manual de pe computer, faceți clic pe link-ul, faceți clic dreapta și selectați „Salvați link-ul ca ..“.