Reproducție găini ca o afacere pentru a începe și cum să reușească

Reproducție găini ca o afacere pentru a începe și cum să reușească
Omul vrea să trăiască mai bine, iar acest lucru este tendința sa naturală este împinge să găsească noi modalități de venit. oamenii greu de lucru nu se tem de dificultăți, atât de des începe o afacere într-un domeniu în care sunt foarte orientate. Dar timpul trece, și ei sunt bucuroși să spună altora dedesubturile activității, care până de curând nu totul înțeles prea bine.Una dintre cele mai profitabile din industria avicolă este considerată a fi în creștere găini care dau ouă. Acest tip de afacere este incontestabil cel mai bun, ca puii cresc relativ repede, iar înainte de a ajunge la șase luni începe să le suporte. Și există rase care produc ouă de aproape pe tot parcursul anului, ai nevoie doar pentru a ridica și să învețe cum să rasa profitabile îngrijit în mod corespunzător. Dacă urmați câteva reguli simple, atunci de afaceri va face într-adevăr profit bun.

În cazul în care ar trebui să înceapă?

Primii pași - aceasta, desigur, planul de afaceri. a făcut în mod corect, el nu va uita nici cea mai mică nuanțe, să se prevadă toate problemele, pentru a înțelege toate costurile - originalul și cele care pot apărea mai târziu. Documentul va fi necesară dacă trebuie să contactați banca pentru un credit sau de a obține investiții.

Cea mai bună opțiune - după pregătirea planului de lucru și calcule pentru a vorbi cu un economist cunostinte, care pot ține evidența argumentul dvs. este corectă și să facă unele ajustări.

Reproducție găini ca o afacere pentru a începe și cum să reușească
Dacă sunteți aici și va suporta costuri, ei vor plăti cu generozitate, ca planul este foarte aproape de realitate, și nu doar descărcate de pe Internet sau în scris, fără nici o cunoaștere a subiectului. Ei bine, dacă aveți deja prieteni care se angajează într-o astfel de afaceri. Ei vor fi capabili să spună multe dintre punctele care se aplică la calcularea costurilor inițiale și a rentabilității viitoare generate de caz.

Întrebarea principală - ce fel de economie ar trebui să fie înregistrate. În cazul în care se decide să se extindă treptat de afaceri, este recomandabil să se înregistreze o dată o fermă. Mulți, de asemenea, începe cu faptul că sunt realizate ca întreprinzători individuali. În această stare, este mai ușor să se obțină un certificat pentru produsele.

Aici puteți descărca un eșantion din planul de afaceri finit

Începeți o afacere în domeniul aviculturii poate nu numai sătean. Orasul este de asemenea posibil să se ocupe de această lucrativ, cu toate că în zonele rurale este mult mai ușor de a deschide economia, este mai ușor de a închiria sau de a folosi propriile lor terenuri pentru construirea de spații pentru mersul pe jos și de păsări.

Bordei pentru găini ouătoare

Reproducție găini ca o afacere pentru a începe și cum să reușească
Pentru pui ar putea face un profit, ei vor avea nevoie de o cameră caldă confortabilă. Pentru construcția de coop de pui nu trebuie să-și petreacă un teren mare de teren, care este motivul pentru care puteți păstra păsările în oraș. Se poate construi cu mâinile lor, gata de a cumpăra sau închiria. Dar, în orice hambar, de asemenea, se poate obține o mare acasă pentru găini, în cazul în care pereții cald și dota podeaua.

Uneori, această cameră trebuie să se construiască. Pentru a construi o casă de găină pe cont propriu, veți avea nevoie de:

 • Board.
 • Slate.
 • Blocuri de gaz si silicat. Astfel de unități nu sunt ieftine, dar camera va fi durabil și va dura mai mult de un an.

Cum sa faci un coteț de pui?

 1. Acesta marchează locul în care clădirea este, și să sape în colțurile de bușteni de lemn, la o altitudine corespunzătoare coteț.
 2. Pe ambele părți ale raftului trebuie să fie pregătite pentru a coase cu placi.
 3. Acum, pe partea de sus stivuite ardezie. Rețineți că, în vreme zăpadă și ploioasă, pot apărea acoperiș, așa că trebuie să aibă grijă de acest lucru în prealabil și să facă un plan înclinat.
 4. Pentru puii de găină a fost cald, ar trebui să aibă grijă de spațiul de izolare. Cel mai bun mod - între scândurile pentru a consolida paie, așchiile de lemn, ace de pin, care este tot ceea ce împiedică aerul cald să scape. Există pericolul ca în casă să apară imediat rozătoare. Deoarece o masă destinată pentru izolarea termică, este necesar să se adauge var în proporție de 1 până la 25.
 5. Sexul la voință și pot lăsa la sol și izolați-l doar în timpul iernii. Izolație înălțime trebuie să fie de 1,5 cm. Toate deșeurile care rămân la păsările expuse stricăciunii și eliberarea de căldură în spațiul.
 6. Ferestrele din camera trebuie sa fie obligatorie. cotețe cu experiență sunt sfătuiți să le facă pe partea de sud. Dar gaura pentru păsări, este de dorit să echipeze est. De asemenea, este necesar să se instaleze iluminat artificial. Apoi, gândiți-vă cât mai bune de a face ventilație. Mulți pur și simplu face fereastra, sau o mică gaură și strângeți net aici nu a putut obține mouse-ul.
 7. Cocoța se face de obicei de-a lungul peretelui din spate. Înălțimea optimă de la podea - până la 1 metru.
 8. Hraneste păsările cu ajutorul alimentare și de băut. Așezați-le de-a lungul pereților laterali.
 9. Indivizii se nasc de obicei în cuiburi. Ele pot aranja în formă de rafturi, care sunt acoperite cu paie sau fân. Unii iau cutii de lemn și doar a pus un pai. Cuiburile ar trebui să fie în funcție de numărul de păsări.


Reproducție găini ca o afacere pentru a începe și cum să reușească
Cum de a crea un plan de afaceri fermă știință de carte - a se vedea în acest material.

Pentru informații cu privire la modul de a începe o gâște de reproducție de afaceri, puteți găsi aici.

Există mai multe tipuri de conținut:

 • Etaj. Cel mai bun pentru găini ouătoare. Aerul mai curat, mai mare de mers pe jos de păsări în jurul valorii de curte decât activă, ouăle vor fi mai bine. Cu acest tip de conținut este cel mai bun pentru a le da hrana gata - legume, deșeuri alimentare.
 • Cell. Este nevoie de costuri suplimentare. Suporturi pentru celula trebuie setat în mod fiabil pentru a consolida jgheab și sistemul de băut. O atenție deosebită trebuie să fie curățat celule. Există o caracteristică a ofertei de pui: acestea sunt hrănite numai furaje.

Cumpărarea tuturor acestui echipament implică un cost decent. Există o cale de ieșire - opțiuni de self-made.

Obținerea de cumpărare

Reproducție găini ca o afacere pentru a începe și cum să reușească
Pentru profit aveți nevoie pentru a decide cât de multe au nevoie de pui. De obicei, începe cu câteva zeci de pui - atât de mult mai ieftin. Deși numărul de păsări depinde de suprafața podelei. În medie, la intretinerea pardoselilor la 10 kV. m poate conține până la 20 de găini. În celula - la 7. 10 persoane suficient un singur cocoș.

Acesta joacă un rasă importantă selectat. În cazul în carne și ouă, atunci nu va fi ouă și carne. Dar aceste găini care produc mai multe ouă, afaceri profitabile în cazul în care pariul este plasat pe ou. Vand pui trebuie să aibă un vânzător de încredere și achiziționarea necesită un certificat de la medicul veterinar - tânăr să fie vaccinate.

Că afacerea este profitabilă, ea are nevoie de nutriție de înaltă calitate și atenție conștiincios.

Cel mai important lucru - pentru a monitoriza temperatura în cameră. Domeniul de aplicare admisă de la 27 la 0. 2C Pui sunt capabili să aibă grijă de ei înșiși: ei curăță penele se luptă cu paraziți. Dar, pentru aceste scopuri, gazda trebuie să-i ajute și să le pună lângă caseta, care ar trebui să fie de cenușă și nisip.

Pentru a nu face rău de pui, aproximativ o dată la câteva luni, este necesar să se dezinfecta sediul. De obicei, toate tratate cu o compoziție care include apă și 5 l kilogram de var.

Seed la un nucleu ...

Mulți oameni de afaceri întreprinzător recolta alimente pentru viitor, să dureze până la sezonul de vară.

Reproducție găini ca o afacere pentru a începe și cum să reușească
O mulțime depinde de alegerea găinilor ouătoare și un cocoș. Depinde de ei și de urmași, și profit mai departe. oameni cu experiență sunt sfătuiți dacă aveți nevoie de straturi bune, în achiziționarea sa să acorde o atenție decupării parabolice. Dacă e mare, dar încă roșu aprins, atunci acest lucru este cel care va produce ouă de calitate în cantități mari. Inainte de a cumpara o pasăre ar trebui să fie un ochi pe obiceiurile ei: dacă puiul este calm, este o garanție că va părăsi cuibul rar. Dacă ea are mare burta moale - acesta este un alt plus, ca puii cresc cald.

Pentru a face o stabilire bună ou, ei aleg plat și, de preferință, de formă regulată. Când se nasc puii, ei sunt ajutați prin eliberarea de coajă, și apoi plasat sub găină.

Este benefic sau nu?

Reproducție găini ca o afacere pentru a începe și cum să reușească
Oricine începe propriile lor vise de afaceri de profituri rapide. În cazul în care creșterea planificată a găinilor ouătoare, rezultatele pot fi de așteptat în aproximativ 5 luni. Este posibil să se calculeze în avans dacă sunt sau nu să se angajeze în acest tip de activitate.

Să presupunem că într-o mică fermă de 10 pui. Chick, care a împlinit două săptămâni, costă aproximativ 100 de ruble. Pentru a achiziționa tineri din zece persoane vor avea nevoie de 1.000 de ruble. Dacă luăm în considerare faptul că un pui mănâncă, în medie, pe tot parcursul anului aproximativ 35 de kg de hrană pentru animale cu alte fluxuri, suma va fi cheltuit 350 kg. Pe baza prețurilor pentru alimente și o varietate de aditivi utili se pot calcula cu aproximație cât de fonduri trebuie să investească.

Apropo, gunoi de grajd de pui - este un excelent fertilizator, și mulți care doresc să-l cumpere.

Dacă te uiți la statistici, putem vedea că dreptul de grija pentru puii de găină, pentru a crea condiții optime pentru toți, astfel încât acestea ar putea transporta, puteți obține aproximativ 250 de ouă. Trebuie remarcat faptul că pui câteva luni nu poate fi comandat astfel încât natura - au nevoie de odihnă, iar durata acestei perioade depinde de rasa.

Reproducție găini ca o afacere pentru a începe și cum să reușească
După ce apar ouăle, se pune întrebarea cu privire la punerea în aplicare a acestora. Va trebui să găsească o piață, cumpăra un partener de încredere pentru a fi în măsură să vândă ouă proaspete. În cazul în care produsele vor fi de înaltă calitate, nu va fi clienții repeta, iar afacerea va începe să dea roade.

Clienții pot fi găsite atât în ​​rândul populației locale, precum și cu lansarea pe piață. Dar vânzarea de carne și ouă, în locurile de piață va necesita anumite documente. Un exemplu de realizare mai simplu este un aranjament cu supermarket-uri mari și hipermarketuri. Puteți ajunge la proprietarii de cafenele și restaurante. Acești clienți au tendința de a cumpăra carne și ouă în cantități mari și nu ar trebui să fie atât de mult prețul ca și pentru calitatea înaltă a produsului. Funcționează bine, "word of mouth". În cazul în care produsul este într-adevăr de înaltă calitate, atunci va trebui să consilieze pe alții care se va extinde foarte mult potențialul de baza de clienti.

Aveți în continuare întrebări? Aflați cum să rezolve exact problema ta - Suna acum: