restaurare automată a ferestrelor de pe un computer portabil“, fără probleme!

S-ar părea că ceea ce ar putea fi mai simplu decât o recuperare automată Windows pe un laptop? Dar nu toate se bucură de această caracteristică foarte la îndemână. Deoarece mulți proprietari de laptop și nu au auzit despre ea! Noi studiem cu atenție instrucțiunile sau sunblock împotriva insectelor, dar aproape nimeni nu citește instrucțiunile de pe laptop-ul! Și ce e asta, ceea ce noi nu știm? Din păcate, multe astfel de auto-încredere aduce. Și am văzut o mulțime de utilizatori care au plătit bani pentru resetarea maestru al sistemului. Și bine, chiar dacă comandantul nu a eliminat partiția ascunsă în timpul instalării. Dar poți face singur, ai nevoie doar de a face cu restaurarea automată a sistemului ... si este puterea de orice.1. Ce este recuperarea automată a Windows și ceea ce este necesar?

restaurează meniul de utilitate Acer eRecovery (instrucțiuni detaliate aici):

restaurare automată a ferestrelor de pe un computer portabil“, fără probleme!

producătorii de notebook-uri de îngrijire despre noi. Și într-adevăr este o caracteristică foarte la îndemână - nu este nevoie pentru a stoca discurile cu sistemul de operare și driverele și instalați-le să deranjez cu. Tot ceea ce este necesar - să apăsați o pereche de butoane, și aveți un sistem pe un laptop, în forma sa originală!

2. Cum funcționează sistemul automat de recuperare?

există o partiție ascunsă de pe hard-disk de laptop (uneori două). Până la mai multe gigabytes. Acestea conțin o copie ambalate a sistemului de operare, drivere, software-ul și despachetarea o copie a partiției de sistem a sistemului de operare. Aceste secțiuni sunt ascunse pentru noi - sistemul lor vede, dar nu apare în Windows Explorer.3. Comenzi rapide populare producătorii de notebook-uri.

Mai jos este o listă de comenzi rapide de la tastatură pentru sistemul automat de recuperare pentru diverși producători de notebook-uri:

Deci, de recuperare automată a Windows caracteristică suplimentară, un laptop foarte util și convenabil, care nu ar trebui să fie neglijate. Dacă, din orice motiv, ați eliminat partiția de recuperare ascunse, nu vă faceți griji. Doar când instalați cheia sistemului de operare produs pentru a introduce un autocolant pe partea de jos a notebook-ului. Sau puteți face partiția ascunsă pentru a restaura în mod automat pentru Windows. Dar asta e altă poveste)).

a se vedea, de asemenea,

Serghei. Cred că atunci când porniți televizorul, acesta începe sa de alimentare cu energie de comutare „gunoi“ de slabă calitate a rețelei de energie electrică și de difuzare.
Aceste de înaltă frecvență mesteceni zgomot prolazili de alimentare la modem DSL delink 2640U, dar, de asemenea, din cauza gamă aparent largă de astfel de interferențe în aer, ele bloca de recepție modem cale. care oferă o recepție rată de reducere. Gama de frecvențe modem wireless de la 2,4 GHz până la 2.484 GHz. Se pare că televizorul, și ieșirile interferențe, armonici în acest interval. Încercați să ia timp și de a folosi modemul pe 5GHz, și a vedea dacă acesta va da un efect pozitiv.

modem Bilaynovsky a lucrat bine pentru aproximativ un an, iar acum funcționează bine dimineața devreme, doar jocuri și colegii de clasă nu se deschide după cină, probleme de zero noapte, ce să facă aproape nimic sârmă fermă.

Bună tuturor, am o problemă ... în fiecare zi, în același timp, Ping pentru a deveni mai mult decât aveți nevoie, care e problema. și așa mai apăsat timp de 2-3 ore, uneori mai mult

Cu toate acestea, în funcție de situație, este posibil ca utilizarea System File Checker în acest formular nu sunt pe deplin adecvate pentru acest caz particular, și, prin urmare, vorbim despre comenzi suplimentare de utilitate opțiuni SFC.

informatii valoroase. mă norocos am găsit site-ul dvs. în mod neintenționat,
și sunt uimit de ce acest accident nu a avut loc mai devreme!
L-am bookmarked.