Rugăciuni aude Dumnezeu, Ketrin Kulman

Mă simt obligat să atingă o mică rugăciune a subiectului înainte de a începe această serie cu privire la modul de a trăi victorioși, dar în primul rând, permiteți-mi să vă prezint o scrisoare pe care am primit de la Northridge, California.„Am auzit despre tine în urmă cu câțiva ani, atunci când un prieten a cumpărat cartea ta,“ Eu cred în miracole „, și apoi a uitat numele. Dar noaptea trecută pentru mine a fost atât de important pentru tine si invitatii tai vezi. Am fost profund impresionat de doamna care a trecut printr-o astfel de tulburare, cu un fiu tânăr, care avea un picior de club. De fapt, așa cum am spus, m-am gândit la asta toată ziua.

„Cred că în propria mea viață am avut una după alta: boli, probleme financiare, probleme familiale, etc. Da, cred cu tărie în rugăciune, dar m-am rugat atât de mult timp. M-am rugat atât de greu pentru o mulțime de lucruri care nu par să devină realitate, și de multe ori mă întreb dacă Dumnezeu mă aude.

„Eu scriu, domnișoară Kuhlman să-mi explice ce vrei să spui printr-o rugăciune către Dumnezeu. Lady la emisiunea TV a spus că ea a dat seama că ea se ruga greșit. Aceasta este partea eu nu înțeleg. Ea a continuat să spună că în ziua când fiul ei a plecat, ea vorbea cu Dumnezeu, și nu a dat seama că fiul ei a mers pe podea. Acum mă întreb, poate că nu mă rog. Ați putea, d-ră Kuhlman, găsi un moment, și spune-mi cum să se roage?

Recent, pe una din emisiunile noastre, omul și soția sa a dat o mărturie. Soția sa a primit o vindecare miraculoasă, un miracol. Gentleman și a vorbit despre vindecarea fizică pe care le-a primit, și apoi sa întors spre mine și a spus ceva ce nu voi uita. Ochii lui erau plini de lacrimi când a spus: „! Dar cel mai mare dintre toate acestea, mai mult decât orice vindecare fizică, a fost ceea ce mi-ai învățat cum să ne rugăm“

Atâta timp cât voi trăi, voi aminti cuvintele omului și amintiți-vă expresia de pe fața lui când a spus: „Dar cea mai mare dintre toate, a fost ceea ce mi-ai învățat cum să ne rugăm!“

Rugăciunea - este mult mai mult decât o „recitare“ de rugăciune. Ai fi surprins cât de mulți oameni să-mi scrie și să spună: „Ați putea să vă rugăm să-mi trimiteți rugăciunile te rogi?“. Rugăciunea este ceva care vine din profunzimile naturii umane. Nimic nu a fost scris în jos. Nimic nu a fost memorat. Aceasta nu este o rugăciune adevărată de a spune ceva ce altcineva a scris. Foarte simplu, chiar și în timp ce eu vorbesc cu cineva, eu pot închide ochii, și de multe ori cu ochii deschiși, încep să mă rog. Rugăciunea imprimată poate ajuta, uneori, pentru a realiza pe Dumnezeu sau pentru a crea o atitudine de rugăciune, dar nu este rugăciunea adevărată.

Așa că aș putea face cât mai simplu posibil, trebuie să înțeleagă că rugăciunea implică o relație cu Dumnezeu. Faptul că Dumnezeu este Creatorul nostru, îi unește pe toți oamenii. Nu toată lumea, cu toate acestea, au profitat de aceste relații glorioase pe care Dumnezeu este mai mare decât Creatorul în momentul în care el devine Tatăl Ceresc altcuiva. Această relație trebuie să înceapă cu adoptarea lui Isus Hristos, Fiul sfânt al lui Dumnezeu, ca Mântuitor personal.

Prin urmare, nu toată lumea poate veni în prezența Sa și să spună: „Tată, Tatăl meu din ceruri“, pentru că Dumnezeu este Tatăl Său din Cer, și nu poate fi această relație, până când, în primul rând, va exista o experiență spirituală a nașterii din nou, acceptarea lui Isus Hristos ca Mântuitor.Odată ce ați dobândit această experiență spirituală de a accepta pe Isus Hristos și ceea ce a făcut El pentru tine pe cruce, întinde mâna și să se accepte pe Hristos ca Mântuitor prin credință, puteți fi sigur că acum ești un copil al lui Dumnezeu. Nu este deloc dificil. Doar privi în sus și spune:

„Minunat, Isus, accept pentru mine ceea ce ai făcut pentru mine pe cruce,“ și așa cum Cuvântul lui Dumnezeu promite: „vine la Mine, în izgoni afară“ (Ioan 6:37), acordul a fost efectuat - este finalizat. De acum, puteți avea această relație de mare, ca Dumnezeu, Creatorul tău este Tatăl vostru din ceruri.

Sunt sigur că nu ar spune că este greu să vină în prezența părinților tăi pământești și vorbesc cu tatăl sau mama ta. Nu voi uita niciodată relația mea cu tatăl meu.

Dacă mă cunoști bine, știi că dintre toți oamenii pe care îi cunosc, relația mea cu tatăl meu a fost cel mai delicios. Când eram copil, nu am ține pasul cu el, îl iubesc! Mama mea mi-a spus: „Destul să stea pe Papa!“. El a continuat să-mi purta atunci când picioarele mele au fost atât de mult încât au târât pe trotuar. El nu a avut timp să meargă acasă în fiecare noapte să stea haine în dulap, nu aș lăsa să se miște. El a avut nici un fel să se spele pe mâini sau o perie parul. Se așeză să se odihnească o clipă, și am fost deja în genunchi, sforii brațele în jurul gâtului său, atarnand, cuvintele mele au venit atât de repede! Mama a încercat din nou: „Katherine, tată obosit. Doar stai jos și să fie liniște. "

Dar nu am putut! Nu a fost atât de mult din ceea ce trebuie să vorbești, atât de mult sa întâmplat, și a trebuit să-i spun tata totul. Tata trebuie să fi știut. Am știut că tatăl meu a vrut să știe. Nu a fost ca ceea ce sa întâmplat în acea zi, ceea ce nu s-ar spune tata. A fost un om cu care este mai ușor să comunice decât cu Papa. A fost atât de natural. Când sa întâmplat ceva, nu am putut ajuta gândire: „Trebuie să-i spun tata.“

Poate de aceea relația mea cu Tatăl Ceresc reală și foarte personal. Nu îmi amintesc nimic să-i spun tatălui. A venit spontan, și tocmai acest lucru cu Tatăl meu Ceresc.

Trebuie să aibă cunoștințe despre relația dintre tine și Tatăl tău Ceresc, și când vorbești cu el, trebuie să fie conștienți de puterea lui. El este Cel Atotputernic, și nu numai. El are grijă de fiecare detaliu al vieții tale. Aș dori să aibă un vocabular și capacitatea de a vă ajuta să înțelegeți ce el este interesat de tine ca persoană. Nevoile tale, preocupările dumneavoastră, durere de inimă dvs. sunt preocuparea Lui. Când lacrimile rulează în jos obraji, El vede aceste lacrimi care se încadrează, și el este interesat. În ceasul miezul nopții, atunci când vă simțiți că nu există nici unul care îi pasă, familia doarme, și te simți atât de singur, puteți auzi pe cineva respirație lângă tine sau anxietatea copilului în camera alăturată, amintiți-vă că Dumnezeu este aici, mai aproape de tine decât după bătăile inimii.

Poți fi o mamă, al cărui fiu este în serviciul militar pentru mii de mile depărtare. În casa ta în oră la miezul nopții, vă puteți ruga pentru protecția lui. Dumnezeu nu numai că ascultă rugăciunile voastre pe care te rogi, dar el îi pasă de băiatul tău și El va pune un zid de foc în jurul său fiu. El va porunci îngerilor Săi despre acest băiat. El nu va face haz de dorința inimii tale. Acesta nu va face urechea surdă la strigătul sufletului tău, îți promit. El te iubește. El are grijă de tine, familia ta și de nevoile tale.

Tu, care sunt atât de afundată în păcat, pot afla victoria și viața nouă, chiar dacă ați încercat totul sub ceruri lui Dumnezeu, pentru a realiza eliberarea ta. Există un Dumnezeu căruia îi pasă, și El te așteaptă să vină în prezența Lui prin Isus Hristos, singurul Lui Fiu, pentru această rugăciune de mărturisire. El te va elibera, dacă doriți cu adevărat să fie eliberat, și doresc cu adevărat să scape. Când am ajuns la tronul Tatălui, avem marele Mijlocitor, avem un Mare Preot, Iisus Hristos.

Înainte de Isus sa întors în cer, el a făcut foarte clar: El ne-a lăsat numele Lui să folosească (Ioan 16:23, 24.). Tot ce trebuie să faceți este să prezinte numele său înaintea tronului lui Dumnezeu, și vom fi auzit. Noi știm că Dumnezeu ne vede ca perfectă și drept și sfânt, prin persoana Fiului Său. El aude rugăciunile noastre atunci când venim în Numele lui Isus. Orice bărbat, orice femeie, care va veni înaintea tronului lui Dumnezeu și prezența Lui prin persoana pe singurul Lui Fiu, Isus, să fie auzit.

În cele din urmă, există Duhul Sfânt, puterea măreață a Sfintei Treimi, care este aici, pe acest pământ care efectuează ordinele Tatălui, făcând ceea ce ar face Isus când a fost aici în persoană (Ioan 16:13, 14). La acel moment, când am venit în numele lui Isus în fața tronului Tatălui, Dumnezeu ne ascultă și El dă ordinul de Duhul Sfânt care face lucrarea și aduce răspunsul la rugăciunile noastre. Fiecare particulă a ființei mele, mă rog ca Duhul Sfânt vă va învăța simplitatea rugăciunii, și că El a făcut prezența și puterea lui Isus real pentru sufletul tău.

binecuvântare a Tatălui »Portal“ (www.imbf.org)