Să se spune pentru a viziona on-line - spectacole și seriale pe

Să fie spus: Frumoasa și Bestia: Mărturisirea star de cinema

Informații despre noile versiuni ale temei. Oliver Stone: ca vocea lui Putin sunete. Salvați Charlie Garda. Maksakova și Voronenkov. Cine a furat vara. Respins: mărturia fostei vedete de cinema nora. Familie Vasily Livanov. „De ce salvați, dacă încă mort“: birocrat plin de farmec concediat pentru cruzime. Ghinion: a murit un alt solistul „Ivanushki International».


Descrierea proiectului. Unii oameni cred că „cuvântul nu ajută“, dar programul TV al primului canal, „Let Them Talk“ este radical infirmat în multe dintre edițiile sale.
Povești adevărate, viața nu este alcătuită dintr-milioane de oameni rănit inimile noastre mai mult decât argumentele ostentativ, pretențioase despre tot pe teme generale de introducere a vieții private discuție publică problema tragică a indivizilor, o familie separată, individul, vorbim despre ceea ce este natural se referă la toate, fără nici o excepție.


Fluctuațiile de celebrități, de întâlnire și despărțire, tristețe și bucurie.
Conflicte părți diferite, o dezbatere intensă, Ciocnirea opinii diferite - toate acestea și mult mai întâmplă în canalul Un studio în fața a milioane de telespectatori din intreaga tara.

Ei spun totul: vecini, martori oculari, rude apropiate și îndepărtate, susținătorii și adversarii cei drepți și politicienii și stelele rele, fericit și nefericit,, oamenii obișnuiți și milionari. Ei spun politicieni bine-cunoscute, celebrități, cei mai buni psihologi, spectacol stele de afaceri, jurnaliști diferite. Ei spun spectatorii obișnuiți sunt prezente în fiecare treaptă de viteză în hol. Ei spun oameni cu experiență de viață mare și încă foarte tânără. Iar această acțiune face ca discuția cu multiple fațete în studio cele mai corecte și obiective.
Cea mai bună atingere finală a programelor noastre - nu doar vorbesc, și beton, de diferite tipuri, pentru a ajuta oamenii caută un compromis și de corectare a erorilor.

>> "style =" margin: 0px; padding: 0px; lățime: 360 pixeli; font-size: 18px; "= tip" buton „>