Sânge în scaun, la sfârșitul defecare la o pisica, ce înseamnă un tratament

Constipatia (mucus si sange)

Constipatia definesc „cu ochiul liber“ este foarte ușor, dacă te uiți atent la animal în timpul scaun. Pisica miauna plângăcios, arcade spate, tremurând.Sânge în scaun, la sfârșitul defecare la o pisica, ce înseamnă un tratament

Scaune pietre mici solide, amestecat cu mucus și sânge. În același timp, refuză să se hrănească, el încetează să se lingă. Ocazional, poate apare voma. ca o mare acumulare de fecale în intestin cauzează intoxicație. Mâncat nu este dezvăluit boli grave, iar motivul este un tratament incorect selectat dieta este selectat pentru a elimina simptom neplăcut.

Primul lucru pentru a asigura eliberarea intestinului - o clisma. Seringa introdus prin anus apa sarata sau bulion mușețel. Sfincterul în același timp cu vaselina. Hrana pisici pentru a adăuga două picături de ulei vegetal. De trei ori pe zi, oferind o parafină lichidă. laxativ recomandate - Laktusan.

Inflamarea glandelor paraanalnyh

simptome ale glandelor inflamație Notice paraanalnyh poate pentru următoarele motive: pentru animale de companie în mod constant lins sub coadă, încercând să apese coada la anus, in timp ce frecarea pe podea, prezența vapori nocivi. Eliminată în mai multe moduri:

  • curățarea pasaje prin aplicarea de presiune atât de prostata;
  • penetrare rectală și stoarcere interior și exterior;
  • unguente cerere Levomekol;
  • supozitoare rectale cu ihtiola;
  • clătire cu soluție de clorhexidină.

Manipularea prin presiune destinată îndepărtării excesului de fluid din glandele.

Infectarea cu Giardia

Infectarea cu Giardia de multe ori pot fi văzute doar atunci cand pisica este mult mai subtire si cu picături de sânge de pe scaun.Sânge în scaun, la sfârșitul defecare la o pisica, ce înseamnă un tratament

Primul simptom al bolii lyamblioznoy - pierderea in greutate. De asemenea, în fecalele unei pisici se poate observa picături de sânge.

Acest lucru este de a spune că pitomitsy corpul deja puternic infectate cu Giardia și necesită tratament de urgență. Diagnosticat prin teste de laborator prin testul immunoenzyme, testul imunocromatografică, prin reacția în lanț a polimerazei. Folosit pentru tratamentul metronidazol, tinidazol, furazolidon, este permis să se combine. Se recomanda - probiotice enterosobenty. Aproximativă Cursul - 10 zile.

Izosporiaza la adulți este rară, mai frecventă la pisoi.

Sânge în scaun, la sfârșitul defecare la o pisica, ce înseamnă un tratament

izosporiaza Cel mai adesea pisoi bolnavi.

Poate fi însoțită de vărsături, diaree. pierdere în greutate. Pentru este luată o imagine completă a unei probe de scaun, este investigat prin metoda de flotație. Terapia implică utilizarea de medicamente: sulfanilamidă în combinație cu trimetoprim, sulfadimethoxine, vitamina B12, baykoks.

Antibiotice, pipete. antispastic, hemostatice, dieta alimentară.

Dipilidioz

Dipilidioz - o boală care trebuie să lupte lung și greu. Printre principalele simptome vizibile de vărsături, nervozitate, pisica, pierderea poftei de mâncare.

Diagnosticul exact este un medic prin studiul metodei fecale Fyulleborna. Prescris pentru tratamentul: drontal plus drontal, kanikvantel plus fenasal, fenapeg, arecolina bromhidric, bunamidin, nikorzamid, azinoks, praziquantel. Pentru a preveni dipilidioza dezinsecția casa pisica malation emulsie, Chlorophos soluție. Aplicați spray-uri "Ardeks", "Perol", "Aktol".

coronavirus

Coronavirus - o patologie misterioasă. Simptomele comune multiple, cele mai importante dintre acestea sunt: ​​vărsături, lipsa poftei de mâncare, febră, fotofobie, anxietate și panică.

Stabilirea unui diagnostic precis folosind histologice, testele serologice, testele de imunofluorescență, prolimerazno reacție în lanț. Un tratament specific pentru coronavirus nu există. Ajutorul este de a elimina celulele bolnave cu virusul, de aceea este foarte important să avem un examen medical complet, în timp util.

In forma umeda a coronavirus luat măsuri pentru a elimina ascită. Numit siptomaticheskaya sorbenți terapie. regim de tratament precis interzise antibiotice, corticosteroizi.