Sânge în urină a unei pisici 1

Sânge în urină a unei pisici 1
sânge în urină unei pisici (sau pisica) este un semn al diferitelor boli ca zone urologice ca leziuni sistemice. Numele științific al sângelui în urină este conceptul de hematurie. Cele mai multe dintre proprietarii ușor de observat o schimbare a culorii urinei, mai ales în cazurile în care pisica o face în locul greșit, de exemplu, pe podea sau pe material. Sânge în urină trece neobservat atunci cand pisica sau pisica are nevoie pentru a trimite în stradă. În cele mai multe cazuri, sângele găsit în urină de pisici, indicând boli ale sistemului urinar. Acesta poate fi la fel de urolitiază. ca infecții, etc .. Mult mai puțin acest simptom indică traume (dacă numai faptul de a prejudiciului a fost în istoria bolii). Detectarea de sânge în urină - un simptom al unui motiv serios pentru orice apariției și necesită intervenție medicală. Proprietarul trebuie să înțeleagă că sângele poate fi în forma lor naturală - un roșu și o urină maro închis, în cazurile în care urina din sange este eliberat imediat, dar după un timp și de timp pentru a se descompune, in timp ce in vezica urinara . Sânge în urină de pisici, de obicei indică o afecțiune gravă, care necesită o atenție medicală imediată. În continuare, vom prezenta mai multe informații despre cauzele de sânge în urină a unei pisici.Dupa cum se poate vedea sânge în urină?

Hematuria de multe ori poate fi determinat cu precizie suficient pentru a schimba culoarea urinei. In cazurile in care celulele roșii sanguine (eritrocite) cauzează o modificare a culorii urinei, care poate fi văzut cu ochiul liber, o condiție cunoscută sub numele de hematurie explicit. Dar, în acele condiții în care sângele este eliberat în urină în cantități mici, schimba în culoarea urinei nici medicul, nici proprietarul nu va observa, atunci o astfel de stare se numește hematuria latentă și poate fi determinată numai în analiza de urină. Uneori, pisicile secreta pur sânge, și din tava, iar resturile de sânge poate fi văzut pe stratul animalului în zona dintre picioare.

Care sunt cauzele de sânge în urină?Sânge în urină a unei pisici poate fi cauzata de o serie de boli și după impacturi fizice, de exemplu, după o cădere de la o înălțime sau umflături. Mai jos este o listă cu cele mai frecvente cauze de sânge în urină. Ordinea cauzelor în lista următoare corespunde frecvenței de apariție în practică veterinar:

- Boli ale părților inferioare ale sistemului urinar sunt cele mai frecvente și periculoase suficiente motive care dau manifestări clinice de hematurie. La rândul său, această condiție se dezvoltă la pisici urolitiazei, oferind cistite, uretrite, deteriorarea membranei mucoase și cauzând sângerare. Cistita cauzate numai bacterii fără urolitiază apar, de asemenea, sânge în urină.

- Hemoragica glomerulonefrita duce la hematurie totală, atunci când uniform colorate urină din sânge, deci, în general, nu este crescut urgenta urinar;

- cancer renal si ale tractului urinar, vezică urinară sau organe genitale;

- Leziuni ale tractului urinar, organele de reproducere, de vezică urinară. Cădere de la o înălțime de multe ori duce la colorarea pe termen scurt de urină, datorită sânge în ea o culoare roșiatică;

- Intoxicatia otravă de șobolani sau alte anticoagulante;

- anomalii congenitale ale organelor pelviene, de obicei, se manifestă la o vârstă fragedă;

- Reacția la anumite medicamente, cum ar fi corticosteroizii, anestezice;

- Pierderea parazitara la pisici este considerată ca o ocazie rară pentru apariția sângelui în urină.

Diagnosticarea cauza si tratamentul bolilor, ceea ce duce la apariția de sânge în urină

De regulă, medicul veterinar va necesita o serie de studii pentru a determina cauzele de sânge în urină, deoarece va depinde de eficacitatea tratamentului. Acest lucru va necesita un istoric medical detaliat, rezultatele monitorizării diurezei. pisici de alimentare și de comportament sunt de asemenea importante. Cele mai detaliate informații vor permite mai rapidă și mai precisă pentru a intra în diagnostic corect. Analiza chimică și fizică a urinei poate determina cu ușurință cistite bacteriene și urolitiaza, precum și alte boli urologice sferă. Atunci când sursa de sânge în sistemul de urină urinar inferior, de obicei vopsite inegal, prima sau ultima parte a urinei poate fi amestecat cu sânge, în timp ce în originea renală a hemoragiei se observă așa-numita hematurie totală (culoare „zoaie de carne“), în cazul în care urina comise colorate uniform în roșu. Cu raze X a vezicii urinare, examinare cu ultrasunete de formare a urinei și a organelor urinare sunt necesare pentru a clarifica diagnosticul. Tratamentul hematurie depinde de starea inițială și motivele care cauzează aceasta. Atunci când blocarea uretrei cu nisip sau piatră (care este mult mai frecvent la pisici) pot necesita interventie chirurgicala de urgenta, cistita bacteriana ar trebui sa utilizeze antibiotice. În cazul în care tumora este diagnosticată, poate fi recomandată intervenția chirurgicală urmată de chimioterapie. Pentru a rezolva problemele legate de nivelul tractului urinar sau rinichilor, pot fi oferite o dieta, schimba compoziția de urină și / sau de droguri și a fondurilor necesare.