Sânge în urină cauzele de tratament, simptome

Ce sânge în urină? Ce este o boala care duce la dezvoltarea lor, și ce simptomele hematurie sunt în curs de dezvoltare? Ce trebuie să faceți dacă sunteți bolnav? cheaguri de sânge în urină - prima cifră indică dezvoltarea unei boli grave, care este adesea asociat cu sistemul urogenital. Sânge în urină de origine necunoscută sperie pacienți, dar puțini oameni merg imediat la un terapeut, ci sunt tratate în mod independent. În același timp, sa manifestat urinare frecventă, durere. sânge Urinarea diagnosticat ca în timpul unei inspecții vizuale, și atunci când se efectuează examinarea de laborator a pacientului (diagnosticat microhematuria). În acest caz, sângele din uretra este alocată într-o cantitate diferită pentru fiecare persoană.Sânge în urină cauzele de tratament, simptome

În cazul în care diagnosticul precoce poate preveni complicatii grave ale bolii, deoarece frecvente urina cu sange devine un indicator de progresie a tumorii.

Informații generale despre boala

Sânge în urină poate indica apariția unor boli grave care necesită tratament. În același timp, împreună cu secrețiile de sânge pot să apară tăierea sentimentul care apare uneori la om si dupa urinare, pacientul este bolnav de a scrie. Boala poate fi detectată vizual, în cazul în care o campanie la toaleta manifestata picatura de sânge, și în laborator condiții detectate particule de eritrocite (oculte de sânge în urină), care nu pot fi determinate în condiții standard. Hematuria diagnosticat atat la barbati cat si femei. Uneori, boala apare in mod independent, si apoi diagnosticat hematurie idiopatica. ICD-10 standuri hematurie stabile și nespecifice. Dar, indiferent de ce tip de persoană nu este diagnosticată, el are nevoie de tratament.

Cauzele simptome de sânge în urină de ieșire

 • Dezvoltarea bolii de rinichi de piatra - un factor care poate duce la ceea ce apare în amestecul de sânge urină din cauza deteriorării unuia dintre corpurile. De asemenea, pacientul are dureri severe la urinat.
 • Poate provoca o schimbare in tumori benigne sau maligne care apar fara durere.
 • Culoarea roșie a urinei indica afectarea a vezicii urinare.
 • Manifestare de urină cu picături de sânge la femei poate fi cauzata de prolaps uterin. Atunci când boala a observat sânge în urină după exercițiu, care se datorează unei entorsa.
 • Factorul din cauza care duce urina cu sange - eroziune de col uterin, din cauza cărora are loc izbucnit vasele de sânge și excreția în urină.
 • Motive suplimentare, din care, deoarece există picături de sânge în urina femeilor, ar putea fi menstruație, postmenopauză. Ca la vârstnici și la persoanele tinere factor de dezvoltare pot fi anemie, tuberculoza.
 • Manifestare de cistita. În cazul în care infecția este ingerat, procesele inflamatorii ale mucoasei începe, prin care vasele deteriorate si urina poate sta picatura de sange. În acest caz, pacientul văzut de multe ori acte de urinare și manifestarea de ardere, iar sângele este eliberat la începutul urinării.
 • Dezvoltarea uretrita - un alt factor în apariția hematurie. Descărcarea de gestiune de sange din uretra dupa urinare se produce.
 • urină Brown indică dezvoltarea procesului inflamator în rinichi și apare după îndepărtarea unui rinichi.
 • urina de sange poate fi cauzata de infectarea gonoreea sistemului de reproducere sau Chlamydia, în care sângele este eliberat la sfarsitul urinarii.


Simptomele spotting care însoțesc

Sânge în urină cauzele de tratament, simptome
boli de rinichi provocat urinare dureroasa.

Primul simptom de sângerare la nivelul uretrei se produce atunci cand rinichi, vezica urinara si sistemul reproductiv într-o manieră în curs de dezvoltare. În acest caz, ai nevoie de timp pentru a detecta boala, de timp pentru a începe măsuri terapeutice. În primul rând, să vă identificați spotting, care poate fi diagnosticată atât vizual cât și în procesul de studiu. După aceea, pacientul are alte simptome prezentate sub formă de:

 • tulburări de urinare;
 • urinare frecventă;
 • durere, atunci când golirea vezicii urinare;
 • dureri în zona abdomenului, zona pubiană, precum și o durere acută în abdomenul inferior;
 • temperatură crescută periodic;
 • incontinenta Urin.

Picături de sânge în urină caracterizate neoplasme benigne sau maligne, precum și răspândirea infecției în sistemul urinar. Când acest proces este însoțit de arderea uretrale si rezyami care apar la începutul sau la sfârșitul actului. Unii pacienți au simptome tipice nu pot să apară, dar persoana va avea nevoie în continuare de îngrijire medicală.

diagnosticarea bolii

Sânge în urină cauzele de tratament, simptome
Diagnostice pentru a ajuta la determinarea cauzei patologiei.

Pentru a afla cauzele bolii, efectuează teste de laborator om. In efectuarea analizei clinice a indicatorilor de hemoglobină din sânge scad sub 100 g / l, iar cistita de detectare în analiza sunt un număr mare de leucocite și creșterea ratei de sedimentare a eritrocitelor. Analiza urinei este o metodă valoroasă în proces este determinată de prezența sângelui în urină, chiar dacă pacientul are o sângerare ușoară.

În timpul examinării cu ultrasunete a cailor urinare (de multe ori face cu ultrasunete a rinichilor si a vezicii urinare) și sistemele genitale este detectat forma, statutul și locul de aplicare a dispozițiilor. Studiul radiografice metoda pacient este tomografie computerizata prin care diagnosticul se realizează sistemul urogenital, prin care chiar și cel mai mic semn al modificărilor detectate ale structurii organelor.

Aceasta include un tratament?

terapie de droguri

Sânge în urină cauzele de tratament, simptome
tratament medicamentos are ca scop eliminarea cauzelor infecției.

Dacă o persoană se găsește în sânge în urină, este necesar să se consulte un medic, care va selecta măsuri terapeutice adecvate pentru indicatorii individuali. medical complex include o modalitate conservatoare de tratament medical. Atunci când un pacient este de medicamente administrate sau medicamente administrate, în funcție de factorii datorită cărora au existat urme de sânge în urină. Pentru a opri selectarea roșu, trebuie să luați „Vikasol“ sau „Dicynone“.

Atunci când există o suspiciune de prezența pietrelor în rinichi, persoana trebuie sa ia un medicament antispastic. În plus față de lista de medicamente adăugate la complexul de vitamine pentru sănătatea pacientului revine la normal, iar corpul primește o mulțime de componente necesare. Atunci cand un pacient diagnosticat cu cancer, intracavitar efectuat imunoterapie, precum și agenți chimioterapeutici sunt administrați topic.

Dieta si metodele traditionale

În cazul în care o persoană poate uneori merge urina cu sange, este posibil să se vindece oamenilor mijloace. Dar este selectat în funcție de factorii din cauza care persoana merge la toaletă, adăpost. Pentru a trata starea, care indică o picătură de sânge în urină, este recomandat pentru a face ceaiuri de plante de mușețel, gălbenele, sunătoare, coada șoricelului, urzici și afine. In tratamentul pacientului hematurie este prescris un meniu dietetic care elimina junk food, și normalizarea regimului de băut. Aceasta înseamnă că o persoană este recomandat pentru a elimina din dieta de alimente grase, sarate, acre si picante, băuturi alcoolice.

operaţia

Tratamentul chirurgical este prescris atunci când terapia medicală eșuează. Acesta este cazul în cazul în care pacientul și-a găsit o tumoare malignă care este periculos pentru oameni, și din cauza care organ al sistemului excretor de sânge. Pentru a elimina educația, chirurgii trebuie să facă coagularea cu laser sau cistectomia radicală, astfel încât va fi capabil de a salva vieți și a merge la toaletă nu va fi însoțită de sânge în urină scade.