Sânge în urină, cauzele si tratamentul

Cauzele de sânge în urină

Probleme cu pelvisului renal

În cazul în care rinichii devin inflamate, aceasta duce la înfrângerea pelvisului renal. O astfel de inflamație (pielonefrite) afecteaza adesea femeile. Sarcina poate fi, de asemenea, însoțită de inflamație. pelvisului renal poate deveni inflamate din cauza unei infecții bacteriene.Apariția semnelor de inflamație asociate cu o creștere a temperaturii, apariția rece. Acesta este adesea însoțită de dureri de cap și vărsături, colici renale. Uneori se pare că durerea în zona abdomenului, iar urina este contaminat de sânge. Dacă inflamația recepției rinichi agenți anti-inflamatorii prescrise.

Inflamarea vezicii urinare

Cistita este însoțită de urinare frecventă, care este însoțită de o senzație de arsură și chiar durere. În urină boală severă poate conține nu numai sânge, dar, de asemenea, particulele mucoasei. Pentru tratamentul acestei boli este numit de consum excesiv de alcool, luând diuretice, miorelaxante, medicamente anti-inflamatorii, de multe ori necesita tratament cu antibiotice.

Probleme cu pietre la rinichi

Sânge în urină pot apărea din cauza pietrelor migratoare, care pot fi simptome ale rinichiului și excretat în urină. Uneori, acest proces este însoțit de durere severă sau crampe, greață și febră.

Eliminarea pietrelor poate fi una dintre mai multe moduri. Ocazional, acest lucru se face folosind o buclă. Uneori nu se poate face fără o intervenție chirurgicală. Medicii folosesc Lithotrite - un aparat prin care zdrobit pietre in vezica urinara. După îndepărtarea fragmentelor mici se realizează prin spălare sau prin aspirație.Apariția tumorilor și fistulele

Sânge în urină - este unul dintre simptomele de cancer de prostata. Nu neapărat tumora este malignă, dar nu se poate face fără o investigație aprofundată. Dacă ai probleme cu glanda prostatei, sânge pot să apară în spermă. În cazul în care sângele este eliberat, acesta poate indica prezența fistulei vezicii urinare.

endometrioza

Endometrioza se numește proliferarea endometrului a cavității sale în țesutul, în cazul în care aceasta este norma nu ar trebui să fie. Aceste creșteri sunt în legătură cu schimbările ciclice care sunt similare cu acele modificări asociate cu ciclul menstrual. Endometrioza fata si a vezicii urinare, care este motivul pentru care există sânge în urină.

hemoglobinuria

Din cauza efortului fizic a crescut distruge celulele roșii din sânge. Aceasta se produce o acumulare de sânge în urină pigment. Din acest motiv, urina devine rosie, desi simptomul dispare în curând. Apariția hemoglobinuria este asociat cu transfuzia de sânge incompatibile sau otrăvirea sângelui, precum și boli, cum ar fi scarlatina, febra tifoidă, sau o serie de boli de natură infecțioasă.

În cazul în care sângele a apărut în urină, chiar și în absența altor simptome, consultați un medic. Prezența sângelui în urină vorbește aproape întotdeauna de boli grave. În cazul în care prejudiciul a fost primit și a fost sînge în compoziția urinei, indică leziuni ale organelor interne.

Anatomia femeilor contribuie la apariția sângelui în urină, de exemplu, a lovit din vagin. În cazul în care proba de urină în timpul menstruației, acesta nu poate fi considerat de încredere.

Uneori, urina poate lua pe o nuanță roșiatică, după consumarea unei cantități mari de anumite alimente sau băuturi bogate de culoare roșie, cum ar fi sfecla sau suc de rodie. Desigur, în acest caz, panica și să încerce să descopere în boala lui teribilă nu este necesară, dar trebuie să ne asigurăm că câteva ore înainte de fapt, ai mâncat sau băut ceva de genul asta, și că, în absența unor astfel de produse în regimul alimentar al urinei are o culoare normala.

Pagina a fost utila? Împărtășiți-l în rețeaua socială preferată!