Sânge în urină de bărbați cauze, simptome, tratament

Sânge în urină de bărbați cauze, simptome, tratament

Care sunt motivele dezvoltate hematurie?

Înainte de a începe să dezvolte un regim de tratament individual de hematurie, un medic efectuează o examinare completă a pacientului, în scopul de a identifica adevarata cauza a bolii. Penetrarea sângelui în urină este efectuată de vezică, rinichi, ureter. Factorii considerați patologie pot fi atribuite: • leziuni de diverse origini (rinichi sau ruptură de vezică urinară);
 • boli infecțioase (de exemplu, tuberculul bacilul);
 • neoplasme;
 • conglomerate.

Hematuria la barbati pot fi provocate și de factori interni, cauzate de o predispoziție genetică. Putem vorbi despre:

 • anomalii renale congenitale;
 • prea repede sau încetini coagularea sângelui din cauza anumitor boli sau expunerea la anumite medicamente;
 • boli vasculare;
 • necroza papilara.

Luând în considerare diferiți factori care influențează dezvoltarea hematurie la bărbați, nu ar trebui să pierdem din vedere activitatea fizică prea intensă, ceea ce duce la creșterea tensiunii arteriale. Cu astfel determină creșterea fluxului sanguin renal (amplifică), ceea ce conduce la încălcarea filtrarea în glomeruli lor. Dar urina mai sângeroase se caracterizează prin dezvoltarea unor boli, cum ar fi cistita, prostatita, urolitiaza.

Motivul pentru sânge - cistita

cistita postcoital, care este considerat ca fiind o inflamație acută este factorul major al urina cu sange la barbati. Dacă luăm în considerare factorii care influențează dezvoltarea cistitei, se obișnuiește să se facă distincția agenților patogeni care apar pe vezica urinara sau alte organe ale sistemului urogenital in timpul actului sexual. Odată ajuns în organele urogenitale este microorganismele lor active de reproducere până la încheierea procesului inflamator precoce.

cistita luate în considerare și alte motive, toate în cele din urmă (în absența unui tratament adecvat) duce la apariția de sânge. Cu toate că un factor a contribuit la dezvoltarea cistitei, se concentrează rezoluția în timp util, pentru a evita posibilele complicații.Motivul pentru sange - prostata

Dacă un om suferă de prostatita, nu este necesar ca urina lui a fost caracterizată prin prezența sângelui. Cu toate acestea, în practică, acest lucru nu se întâmplă din nou, astfel încât medicii să îndemne toți oamenii care sufera de prostatita, să fie foarte atent, din când în când pentru a lua un test de urină pentru a se obișnuiască cu culoarea sa. Nu pentru a aduce starea lor cu prostatita la hematurie, este timpul necesar pentru a elimina simptomele bolii.

Motivul pentru sânge - urolitiaza

De multe ori cauza de pietre la rinichi sunt sânge. Acest lucru se datorează faptului că contururile neregulate ale pietrelor pot afecta rinichii sau tractului urinar (pietre cu deplasare). Luând în considerare astfel de daune, urina cu sange este normal, dar încă necesită tratament, și imediat, deoarece poate exista un decalaj de rinichi sau ale tractului urinar, datorită dimensiunii mari a pietrei.

Un studiu de diagnostic

Sânge în urină de bărbați cauze, simptome, tratament

Pentru a determina adevărata cauză a hematurie la barbati, diagnostic atent se realizează, permițând ulterior să înceapă să dezvolte un regim de tratament individual. Studiul este un produs versatil, este format dintr-un set de măsuri, ceea ce va permite în cele din urmă medic pentru a avea o imagine completă a naturii bolii de bază. Vorbind despre studiu pacient, a însemnat:

 • Analiza Nechiporenko;
 • microscopie punerea în aplicare a sedimentelor;
 • o analiză a volumului zilnic de urină;
 • închirierea analiză pentru a determina cantitatea de celule roșii sanguine, identificate prin colorarea cu Floxin într-o soluție tampon;
 • efectuarea unei microscopie cu contrast de fază.

În paralel cu aceasta, medicul poate monitoriza natura urinare, precum și cele mai urină. Rezultatele observației sunt:

 • prezența sângelui în timpul urinării, dar pacientul nu se simte durere - motivul ar putea consta in tumorile din sistemul urinar;
 • culoare roșie sau roșu-brun de urină, indicând probleme cu rinichii;
 • culoare roșu aprins de urină este o problemă a regiunii inferioare a sistemului urinar;
 • dureri mari atunci când urinat, există o durere severă - vezicii urinare poate fi lovit de pietre sau de agenți patogeni;
 • dorinta constanta de a urina, cu sentimentul de golire incompleta a salvat - o problemă asociată cu dezvoltarea de prostatita.

Cum de a trata?

Despre auto-tratament nu poate fi luată în considerare. Sânge în urină - destul de un eveniment grav, care necesită intervenția unui specialist calificat. Așteptați pentru evenimentul care va avea loc în sine, înseamnă să se comporte în mod conștient în consecințe grave. Scopul tratamentului este de a elimina boala principal, care a cauzat apariția de urină de sânge.

Când pacientul este tratat cu o sangerare puternica „menadiona“, „Dicynonum“, „clorura de calciu“, „acidul aminocaproic“ opri promovarea sângelui. După aceea, medicul continuă pentru a trata boala de bază. Procesul de vindecare poate dura o lungă perioadă de timp, pentru că totul depinde de natura bolii.