Sânge în urină de oameni care acest lucru poate fi

Sânge în urină de oameni care acest lucru poate fi

Sânge în urină de oameni se poate vorbi despre o serie de boli ale sistemului genito-urinar. Prin ea însăși, amestecul de sânge nu este un diagnostic. Cu toate acestea, aceasta indică necesitatea de evaluare și tratament în continuare. Fiecare caz de hematurie într-un om trebuie să fie investigate și eliminate.Ceea ce înseamnă sânge în urină unui om?

Sânge în urină de oameni care acest lucru poate fi
Sânge în urină de oameni este un semn al unor boli. Printre acestea se numără:

 • prostatita;
 • urolithiază;
 • Cancerul de prostata, rinichi și vezică urinară;
 • prejudiciu uretral infecțioasă;
 • tractului urinar corp străin;
 • Pielonefrita, nefrita;
 • Omiterea rinichi și așa mai departe.

Astfel, hematurie pot fi vizibile cu ochiul liber și poate fi determinată numai microscopic urinalysis. Hematuria brută este o condiție periculoasă și necesită identificarea imediată a cauzelor.

Simptomele de urina cu sange la barbati

Simptomele prezenței celulelor roșii din sânge în urină limpede. acestea sunt adesea însoțite de alte tulburări ale organelor interne. Totalitatea simptomelor poate indica un accent patologic. De exemplu, disfuncția erectilă, durere în perineu și hematurie indică exacerbarea prostatitei cronice. Durere în tulburările regiune și dizuricheskie lombare vorbesc despre boala de rinichi.

De hemoragie poate avea un aspect diferit de colorarea uniformă de roz sau de urină de culoare roșie până la formarea cheagurilor. Aspectul depinde de localizarea sursei de sângerare la nivelul tractului urinar.

consecințe grave pot apărea pe un fundal de sângerare masivă. Hemoragia mare apare in procesele maligne, traume ale tractului urinar. Pentru a păstra viața și de sănătate trebuie să știe ce să facă atunci când detectează urina cu sange.

Primul pas este de a consulta un medic. Când este vorba de o stare acută, ar trebui să apelați echipajele de ambulanță. Apoi, trebuie să examineze cu atenție starea generală a pacientului pentru a identifica cererea. În cazul în care elementele de sânge a apărut în urină de oameni pe fondul unei dureri ascuțite în regiunea lombară, greață și frisoane, probabil diagnosticul - colica renala. Ar trebui să ia un analgezic (analgină, baralgin) și spazmalitiki (fără spa, Halidorum, spazmalin).Cauzele urina cu sange

Cauzele hematurie își au originea în două mecanisme de bază de dezvoltare a bolii:

 • traumatisme mecanice ale tractului urinar. Pot să apară atunci când trece pietre, rinichi chisturile fractură, tumori de dezintegrare, inflamarea tractului urinar inferior;
 • filtrare Violarea și al recaptării de substanțe în fluxul sanguin. Se pare că în boala renală, în special inflamatorii sau sistematice.

Uneori, reprezentanții de sex masculin asociat cu apariția simptomelor, cu modificarile stilului de viata si activitate. De exemplu, disurie după sex poate indica prezența patologiei prostatei. prostatita probabilă.

Sânge în urină la bărbați după exercițiul fizic pot apărea atunci când o descărcare a început nisip sau prezența calculilor renali de la nivelul vezicii urinare. Astfel de boli sunt însoțite de dureri ascuțite la urinat.

Lasand analiza cu boala

Studiul începe cu un diagnostic de laborator. Cea mai simplă metodă este analiza urinei. Ea arată cât de multe celule roșii din sânge conținute în câmpul vizual al microscopului. În plus, prezența epiteliale, leucocite, proteine ​​etc. de cilindri. Elemente.

O numărare mai exactă a eritrocitelor în scopul de urină se realizează, conform analizei nechyporenko. Acesta este diferit de modul general al elementelor de numărare. Evalua cantitatea de sânge în urină de sex masculin conținute în 1 ml de lichid.

Rata de pierdere este posibilă prin examinarea compoziției cu formula sângelui. hemoglobină redusă vorbește în favoarea anemiei, care a fost un rezultat al pierderii de celule roșii din sânge în urină. Barbatii pot lua analiza secreției prostatei pentru a exclude prostatita.

Cum de a trata apariția sângelui în urină de oameni?

Principala metodă de tratament a sângelui în urină de oameni - eliminarea sursei de sângerare. Acest lucru se realizează prin:

 • Terapia anticoagulantă în traumatisme, tumori si alte pierderi masive de sânge;
 • Tratamentul anti-inflamator pentru patologii infecțioase;
 • Metoda operațională pentru corpuri străine, traume, și altele.

Principala sarcină a medicului - pentru a realiza stabilizarea maximă a pacientului și să-l salveze de la un simptom periculos.

Cum de a trata?

Sânge în urină de oameni care acest lucru poate fi
Medicina pentru tratamentul sângelui în urină bărbaților este atribuit numai unui specialist din domeniu. Doza trebuie să fie alese strict pentru a evita complicații. Principalele droguri sunt:

 • Acid aminocaproic;
 • Clorură de calciu;
 • etamzilat;

Acestea și alte medicamente utilizate sub formă de soluții și forme de tablete. Durata administrării depinde de gradul și durata pierderii de sânge.