Sânge în urină de oameni provoaca urina cu sange si tratamentul hematurie

Prezența sângelui în urină: ce înseamnă

Sânge în urină de medicamente denumite hematurie. Cand urina este sânge, schimbarea culorii sale se datorează prezenței celulelor roșii din sânge.Hematurie, în funcție de suma alocată din sânge este împărțit în hematurie brut si microhematuria. Prima formă a bolii in urina de sange si este vizibil cu ochiul liber. Al doilea tip de boală caracterizată prin cantitatea de sânge insuficient alocate, iar detectarea are loc în studiul de laborator.

Sânge în urină de oameni provoaca urina cu sange si tratamentul hematurie

Dacă există sânge în urină, chiar și în cantități mici, este necesar să se efectueze un studiu al întregului organism. Riscul de diverse boli grave, în cele mai multe cazuri prezente în acele persoane a căror vârstă este mai matur.

Sânge în urină: Cauze

Penetrarea sângelui în urină poate fi efectuată în afara sistemului urogenital (vezică și uretră, rinichi sau uretra). Cauzele acestui medicament boala are o varietate mare. Cauzele frecvente de hematurie includ:

 • rănire
 • boli infecțioase,
 • neoplasme,
 • conglomerate.

Sânge în urină de oameni să apară în mai multe alte cazuri:

 • boli renale congenitale;
 • coagularea sângelui slabă din cauza bolilor sau a primi medicamente;
 • boli vasculare;
 • necroza papilara.

Sânge în urină format natura infecțioasă datorată vezical tuberculozei sau rinichi sau procese purulente, provocate de microorganisme, precum cistita si uretrita.

Urina cu sânge poate să apară după un prejudiciu ca urmare a rupturii de rinichi si vezica urinara.

Este posibil ca dezvoltarea patologiei provocat cancer al vezicii urinare.

Având în vedere posibilele cauze ale sângelui în urină de oameni, este demn de remarcat, și excesivă de stres fizic, creste tensiunea arteriala. Prin urmare, există o creștere a fluxului sanguin renal și filtrarea prin încălcarea glomeruli lor. Uneori apare sânge în urină, iar în cazul în care, după sarcini regulate, omul își permite o vacanță lungă.

Hiperplazia si cancerul de prostata. urolitiaza. glomerulonefrita, pereti prejudiciu uretrale - toți factorii care conduc la apariția de sânge în scaun. În orice caz, fără sfatul unui specialist nu poate face, și de a amâna vizita lui nu este necesară.

Sânge în urină a copilului

De regulă, 50% sunt chestionate cu privire la copii diagnosticați cu hematurie glomerulonefrita. Datorită care sângele în urină copilului poate primi mai mult? Pot fi mai multe motive:

 • infecții și a prejudiciului uretral;
 • îngrijirea necorespunzătoare a organelor genitale la nastere;
 • factor ereditar.

Inflamarea sistemului urogenital cel mai probabil să apară la fete, din cauza calea scurtă de infecție. În această situație, va fi plângeri obligatorii de multe ori dureroase

Sânge în urină de oameni provoaca urina cu sange si tratamentul hematurie

Sânge în urină, cauzele, consecințele

Urina cu sange la copii pot fi eliberate, de asemenea, deoarece vasele de sange lor nu sunt ca adulti - acestea sunt mai fragile și subțiri. De multe ori urina copiilor este de culoare roșie și după consumul de anumite alimente este de culoare rosu aprins. În cazul în care nu a fost, și urină are o nuanță roșiatică, aveți nevoie pentru a vizita un medic cât mai curând posibil.Sânge în urină cistita

Sânge în urină după sex la pacienți poate fi un indiciu al cistitei post-coital, a cărei dezvoltare are loc pe fondul inflamației. este de obicei cauzată de penetrarea microflora patogenă în timpul actului sexual in organele urinare. Treptat, microorganismele raspandit la vezica urinara.

Cistita cu cauze de sânge la bărbați și femei este același:

 • inflamarea intestinelor;
 • răcelile, în care bacteriile răspândit în organism;
 • constipație;
 • îngrijirea necorespunzătoare a anusului după defecare;
 • purtarea de lenjerie de corp lung strâmt.

cistita Sângele poate fi provocat și operarea unor microorganisme, cum ar fi Trichomonas, Amoeba proteus, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, fungi Candida.

Sânge în urină poate însoți cistite și o situație în care a existat un lung de droguri de primire ale căror reziduuri excretat în urină. Cand injectate in vezica este iritată aceste substanțe peretelui său, ceea ce a condus la cistita.

Sânge în urină pentru prostata

Sânge în urină de oameni provoaca urina cu sange si tratamentul hematurie

Urina cu teste de sânge

Prezența sângelui în urină de 20% dintre pacienti confirma diagnosticul de cancer de prostata. Atunci când o cantitate mică de cancer de sange probabilitate alocate este mic - este de 5%. Cu toate acestea, în cele din urmă boala confirmata prin biopsie si ultrasunete. Prostatita - o boala inflamatorie a prostatei, care are sânge în urină nu este un simptom frecvent al bolii. Dar, în cele mai multe cazuri, acestea sunt interdependente.

În urină - sânge, ferește-te!

De ce este sânge în urină, am examinat mai sus. Acum avem de a face cu acest diagnostic de boala si tratamente.

Analiza expresiei de sânge și urină - un teste de laborator necesare. Deoarece colorarea anormală a urinei pot fi legate pentru a bea culori ajunul alimentar roșu, este necesar să se excludă prezența bolilor urogenitale. Când apelați un specialist, el dă toate formele necesare de urină și teste de sânge care trebuie îndeplinite în laborator:

 • Analiza Nechiporenko;
 • microscopie de sedimente;
 • Analiza volumului zilnic de urină;
 • Analiza eritrocitelor se colorează într-o Floxin soluție tampon;
 • microscopie cu contrast de fază.

În analiza urinei și sângelui poate indica prezența pietrelor in vezica urinara care provoaca aceasta boala in mai mult de 18% din toate cazurile. În realizarea abdomenului cu raze X apare de cele mai multe pietre, compuse din calciu. Pentru a confirma prezența lor și de a determina localizarea exactă este efectuată IVP.

In diagnosticul diferential se face cu ultrasunete, pentru renale si toate organele pelvine. În plus, atribuite urografie excretor, studiu biopsie renală de prostată și testicular, cistoscopia cu biopsie, renografiya retrograd si analize biochimice de sânge, urină inoculare de mediu nutritiv, detectarea anticorpilor virusului hepatitei B, si tomografie computerizata cu raze X.

Sânge în urină la bărbați - Tratamentul

Deoarece prezența sângelui în urină - un simptom al unei boli, tratamentul se realizează de obicei într-un complex împreună cu terapia bolii subiacente.

În primul rând, opri sângerarea. În acest scop desemnează Vikasol, Dicynonum, clorură de calciu (soluție 10%), acid aminocaproic. Pierderea de sânge mai mare de 500 ml, necesita terapie de perfuzie pentru a compensa volumul lipsă de sânge (selectat prin indicații).

Dacă există în ureter sau uretră calcul prescrie antispastice și procedurile termice necesare pentru a facilita o descărcare. În cazul în care piatra nu este posibil să iasă pe cont propriu, țineți sau extracție chirurgicală cystoscopic.

Atunci când leziuni renale care implică vânătăi și răni, o intervenție chirurgicală de urgență se efectuează. Atunci când sunt combinate cu proteinurie ridicate, hematurie abordare rezonabilă este de corticosteroizi. În curs cronic de hematurie pentru admitere regulate sunt numiți de vitaminele B și suplimente de fier.

Observațiile facilitează diagnosticarea

 • Apariția de sânge în scaun, nu este însoțită de durere, poate indica tumori ale sistemului urinar.
 • roșu și urină de culoare maro indică găsirea sursei de sângerare în rinichi.
 • Atunci când o sursă de urină cărămiziu luminoasă este situată în partea de jos a sistemului urinar.
 • Izolarea de sânge, fără urinare poate să apară de la peretele uretră. Prezența cheagurilor de sânge în urină vorbește de sângerare excesivă asociată tumorii.
 • Coacerea durere mistuitoare sau dificultate la urinare poate fi din cauza pietrelor sau a infectiilor vezicii urinare sau de prostată.
 • dureri constante în spate poate indica prezența unei infecții glomerulonefrită sau renale.
 • La o dorință constantă de a urina însoțită de un sentiment de golire incompletă a vezicii urinare, precum și o creștere a temperaturii corpului, frisoane, prezente în urină, sânge trebuie să reflecte prezența infecției în sistemul urogenital, in special in prostata si rinichi.