Sânge în urină de tratament și de prevenire a unei pisici

Mulți dintre noi păstrează pisicile ca animale de companie lor preferate. Noi întotdeauna griji atunci când încep să se rănească. De multe ori nu știm cum să se comporte în diferite situații. Una dintre cele mai comune - este sangele in urina unei pisici.

Sânge în urină de tratament și de prevenire a unei pisiciposibile cauze

Pentru a începe, este important să rețineți că urina normală este considerată, care nu are nici un miros înțepător, culoare și claritate. Dacă ceva este greșit, atunci sugerează boala pisici. Sânge în urină se poate datora urolitiaza sau cistita. Ambele aceste boli trebuie să fie tratate în regim de urgență. Cu toate acestea, noi trebuie să mergem mai întâi la medic. El va face testele necesare și diagnosticarea. În continuare vor fi atribuite tratamentului cu imunostimulante, antibiotice și diuretice.

Dezvoltarea de urolitiază

Sânge în urină de tratament și de prevenire a unei pisici

Aceasta patologie este una dintre cele mai comune. Se remarcă faptul că nisipul și pietrele nu sunt formate in rinichi si vezica urinara. Și la pisici este o boala apare mult mai frecvent decât la pisici. De obicei, încep să se îmbolnăvească animale în vârstă de 2-6 ani.

Aici este posibil de a urmări formarea a două tipuri de pietre: struvit și oxalat. Caracteristici pisici urolitiazei sunt oarecum diferite, spre deosebire de caini sau oameni. Cauza struvită poate fi numită hrănire greșită. Furajul nu ar trebui să fie mult fosfor și magneziu. De asemenea, modificări de aciditate urină în timpul bolii. Mulți oameni cred eronat că pisicile trebuie să se hrănească peștii. Și aceste alimente contribuie la dezvoltarea urolitiază, și apoi se duce la toaleta sânge pisica.

Obezitatea - este, de asemenea, un factor de risc major. Unii cred că astfel de boli contribuie la uscarea alimentelor. Cu toate acestea, nu este. Multe furaje create numai pentru scopuri preventive astfel de patologii și să conțină toate vitaminele și mineralele necesare. Principalul lucru este de a oferi animalului cu apă în cantitatea dorită. Ca urmare, utilizarea componentelor de alimentare de calitate scăzută pot acru în urină, și pisicile mai în vârstă oxalați precipitanți. Din fericire, acest fenomen nu este considerat prea comun.

Sânge în urină de tratament și de prevenire a unei pisici


Semnele clinice ale bolii

Sânge în urină a unei pisici nu este singurul simptom al acestei patologii. Animalul începe de obicei, pentru a merge la toaletă și experiențele cu disconfort evident. Aceasta boala este foarte periculos, deoarece boabele sunt convertite în tub, care nu permite să lase liber urina din vezica urinara. Pentru a se asigura că, în măsura în care vezica este plină, vă puteți simți doar ea. În mod normal, nu ar trebui să depășească mărimea unei nuci.

Dacă este, atunci ar trebui să meargă imediat la o clinică veterinară. Această condiție este foarte periculoasă pentru viața animalului. Acesta începe să se simtă foarte rău. Datorită faptului că vezica este prea întinsă, vasele de sange sale incep sa izbucni, urina este în sânge, astfel încât nu se produce o intoxicație puternică. Cat mai mănâncă și bea, nu se mișcă, și după ce începe vărsături, crampe musculare, apar și tremor. Acesta este motivul pentru care, de îndată ce a detectat sânge în urină, tratamentul trebuie început imediat. Deci, puteți avea timp pentru a vindeca complet animalul de o boală rău. Și dacă nu se face nimic pentru o lungă perioadă de timp, animalul de companie va muri în curând.

Sânge în urină de tratament și de prevenire a unei pisici

Sângele unui gravidă sau a dat naștere la o pisică

Ar trebui să fie deosebit de atenți să fie cu animalele gestante. Dacă a existat sânge în urină a unei pisici care se așteaptă urmași, ar trebui să fie serios alertat proprietarii săi. La nașterea oricărei deversări ea nu ar trebui să fie. În cazul în care, în orice stadiu al sarcinii era ceva de genul asta, animalul ar trebui să imediat la veterinar. Specialistul trebuie în primul rând să examineze pacientului și să-l facă o ecografie. Studiul va ajuta pentru a determina fătul este în ce stare.

Pentru a opri sângerarea, medicul trebuie să injecteze droguri hemostatic. Acesta poate fi un mijloc de „Vikasol“ sau „Dicynone“. Trebuie remarcat faptul că pisicile - destul de creaturi neobișnuite. Chiar dacă la 1,5 luni de sarcină au pierdut un pisoi, ei sunt capabili de a transporta și de a da naștere rămas complet sănătos. Prin urmare, găsirea de sânge în urină a unei pisici, ar trebui să nu intrați în panică imediat. Trebuie doar pentru a arăta un tehnician de animale. După naștere, sângele uterului timp de aproximativ două săptămâni. Un astfel de fenomen este considerat perfect normal. Cel mai important, timp pentru a schimba gunoiul în mama și pentru a preveni emisiile care au un miros neplăcut.

Sânge în urină de tratament și de prevenire a unei pisici

Cele mai mari keshbek 50 de magazine online cu Megabonus Popularitate keshbek utiliza servicii (retur pentru clienți din banii cheltuiți pentru a le cumpere) a crescut constant. Acest lucru este de înțeles, pentru că uneori.

Sânge în urină de tratament și de prevenire a unei pisici

Sânge în urină de tratament și de prevenire a unei pisici