Sânge în urina femeilor, aceasta poate fi cauze, tratament

În cazul în care urina apar ultimul, acesta poate fi un semn de boală femei hematurie. Eritrocitele sunt cele mai numeroase de celule sanguine. Este cei care sunt angajate în transportul oxigenului în țesutul corpului uman. Ca urmare a proceselor de oxidare puternic activate care sunt de natură biologică.Sânge în urina femeilor, aceasta poate fi cauze, tratament

De obicei eritrocitele funcționează 120 de zile și procesul testat de distrugere in organe, cum ar fi splina si ficatul. Prin urmare, atunci când o femeie vede sânge la urinat. acest lucru înseamnă că organismul ei nu funcționează corect. Este necesar să se ia în considerare prezența fluxului menstrual, și, prin urmare, există o pierdere suplimentară a hemoglobinei.

Funcția ultima - transportul de gaze în organism, în principal oxigen. Astfel, pierderea excesivă de sânge poate cauza boli care sunt cauzate de deficienta de oxigen in tesutul.

Apare în sânge urină indică faptul că există un deficit de oxigen. Ca rezultat, poate suferi aproape toate organele din corpul femeii, din plămâni și terminând cu sistemul de reproducere.

normă

Un tip de excremente este urină sau urină. Acest produs rezidual corpul uman generat de rinichi, ca urmare a unui organism care constă în filtrarea sângelui, secreții și reabsorbtia acestuia. Compoziția de urină este variat și variază în funcție de vârstă, sex, sănătate, greutatea și alți factori, cum ar fi umiditatea și temperatura aerului ambiant.

Analiza de laborator a urinei - acesta este cel mai frecvent tip de examen medical, împreună cu teste de sânge. Datorită lui, poate fi identificat ca fiind o boală deja în curs de desfășurare și o posibilă predispoziție genetică pentru a le. În acest caz, medicul examinează, de obicei, valorile de referință așa-numitele, adică în medie. Aceste cifre pot fi obținute prin screening-ul în masă a populației este încă sănătos.

Sânge în urina femeilor, aceasta poate fi cauze, tratament

Abateri în această formă de studiu poate avea consecințe foarte grave, de aceea este recomandabil din timp în timp pentru a efectua propria lor anchetă, folosind benzi speciale de testare. Cu ajutorul lor, este posibil să se identifice, atunci când o femeie a apărut de alocare din sânge în casă.

Trebuie amintit faptul că, la apariția sângelui în urină de cauze ale femeilor pot fi variate, astfel încât să nu vă așteptați la prea mult pe rezultatele unei inspecții acasă independent și după eveniment este obligatoriu de a apela la o clinica medicala profesionala. Acolo puteți determina dacă nivelurile hemoglobinei și a celulelor roșii din sânge în urină a parametrilor normali.

Practic, în cazul în care se găsesc în urină în repaus, atunci este considerată o încălcare. În acest caz, norma este următorii indicatori:


PARAZIȚI. că 7 din 10 Rumyniyan infectate, vinovatul principal mirosul ascuțit de urină, secreții și boli renale. Aflați care ofera consultanta cu privire la programul „live sănătos“ Elena Malysheva.

 • hemoglobină în sedimentul de urină nu este detectat;
 • Valorile admisibile ale celulelor roșii din sânge în urină de oameni nu depășesc ratele de 1-2 l, și pentru femei - nu mai mult de 3.

Amintiți-vă că abaterea în direcția creșterii celulelor roșii din sânge în urina femeilor poate fi deja considerat un semn de boală într-o anumită măsură, hematurie.

simptome

sânge în urina femeilor, cauzele și consecințele acestui fenomen - este parte dintr-un diagnostic general al multor boli foarte grave. În special, principalele motive sunt patologie terapeutică și chirurgicală hematurie de natură diferită. Primele includ:

 • boli ale sângelui și organelor hematopoietice;
 • glomerulonefrita;
 • varietate de infecții ale tractului urinar, cum ar fi cistita și uretrite;
 • boli vasculare renale.

În cazul în care simptomele bolii indică patologia chirurgicală, cauzele pot fi următoarele:

 • diferite tipuri de prostatita;
 • Tumorile benigne și maligne ale rinichilor si tractului urinar;
 • anomalii ale sistemului vascular;
 • leziuni ale sistemului urogenital.

Sânge în urina femeilor, aceasta poate fi cauze, tratament

Principalele simptome ale bolii - este prezența durerii de intensitate variabilă la urinare. În plus, crampele pot să apară în jurul taliei sau abdomenului. Dacă apare sânge în urină, fără durere care însoțește acest proces, există toate motivele pentru a suspecta că o varietate de tumori maligne și benigne.În acest caz, este logic să se facă distincția hematurie de alte boli similare - urethremorrhagia. Când sângele ei de pe canalul de excreție este alocată în plus față de actul de urinare. Când apare sânge hematurie în urină este.

Apropo, dacă vă păstrați un câine, este mai bine pentru a diagnostica prezența animalului de companie o varietate de boli infecțioase. Problema este că aceste boli duc adesea la apariția hematurie de la proprietarii lor (în acest caz câini).

Tipuri de boli de natură diferită

In medicina, identifica mai multe tipuri descriu boala.

Deci, în funcție de volumul de sânge în urină este micro- separat și forme macroscopice.

Diferența dintre ele constă în numărul de celule roșii din sânge într-un lichid și în culoarea urinei.

Aspectul macroscopic al bolii este caracterizată prin faptul că, atunci când ma enerveaza la culoare de la rosu la roz. Există o boală în prezența a 1 ml de sânge în 200 ml de urină. Este deosebit de periculos atunci când în lichid apar cheaguri.

Sânge în urina femeilor, aceasta poate fi cauze, tratament

Microscopic aceeași poate fi hematurie asimptomatice, deoarece în acest caz, culoarea urinei rămâne practic neschimbată, iar prezența celulelor sanguine în acestea pot fi detectate în mod exclusiv prin intermediul unei analize de laborator a urinei sau benzi de testare speciale.

Pentru a distinge tipuri de cancer pulmonar este posibil, dacă este detectată în urină de 0,5 ml de sânge per 1 litru de urină. În ciuda aparentei nocivitate varietatea bolii, oricare manifestare sa necesită intervenția imediată a unui medic. Pentru a determina aceasta boala au nevoie de cercetare preventivă regulate.

In plus, identifica, de asemenea, inițial hematurie. Ea apare ca urmare a unei varietăți de patologii chirurgicale, atunci când apare în uretra sângerare. Acest lucru se întâmplă de obicei, din cauza rănilor de diferite naturi, sau prezența tumorilor.

terapii medicale

Dacă ați instalat cauzele, tratamentul este inițiat imediat. Există întotdeauna merită să ne amintim că este imposibil vreodată de a stabili un diagnostic exclusiv vizual. Astfel, culoarea urinei poate varia în cazul în urină lovind sânge menstrual. Diferite coloranți alimentari, cum ar fi sfecla, poate schimba culoarea, creând o impresie falsă a prezenței bolii.

Numai efectuate într-un laborator în cadrul unei analize de microscop poate oferi un rezultat pe deplin de încredere, pentru că chiar și luând anumite tipuri de medicamente pot denatura în mod semnificativ adevărata imagine a stării pacientului.

Sânge în urina femeilor, aceasta poate fi cauze, tratament

Sânge în urina femeilor, aceasta poate fi cauze, tratament

Deoarece apariția celulelor roșii din sânge nu este considerată o boală separat, dar este doar unul dintre simptomele altor boli, este de a scăpa pacientul de sânge în urină poate fi vindecat numai boala care stau la baza. Va trebui să treacă prin studii, cum ar fi ecografie, biopsie, teste de sânge și urină.

Utilizate în mod normal în tratamentul agenților hematurie hemostatice precum Dicynone, acid aminocaproic, menadiona. In cazul pierderii de sânge de peste 500 ml atribuite terapie de perfuzie.

În cazul în care examinarea ulterioară a pacientului a relevat pietre in ureter sau uretra, tratamentul este însoțit de aplicarea procedurilor de căldură sau antispastice pentru a facilita procesul naturale trecerea de piatra.

În același caz, atunci când hematurie sa produs din cauza leziuni renale care necesită intervenție chirurgicală imediată. În cazul în care boala a trecut în faza cronică, numit în mod obligatoriu vitamine B și suplimente de fier.

La copii, acesta este tratat la fel, luând în considerare factorul ereditar, prin urmare, este necesar să se știe că apariția celulelor sanguine in urina copiilor mici este de obicei asociat cu prezența ultimelor defecte congenitale. Pentru a evita acest lucru, o cercetare genetică specială se desfășoară.

Retete de medicina tradițională

Există remedii populare de tratament de hematurie. De obicei, este de taxe diferite diuretice, tincturi, menite suprimarea inflamației în organele tractului urinar.

Sânge în urina femeilor, aceasta poate fi cauze, tratament

Astfel, tratamentul de medicina tradițională a bolii folosind scoarta de dracilă sau rădăcină. În acest scop au fiert apa, amestecul se fierbe apoi timp de 20 minute. Rezultată infuzie băutură 3 linguri De 2-3 ori pe zi.

Mai mult, este posibil să se umple rădăcinile 20 g de mure 0,5 litri de vin roșu. Mai mult, acesta este ținut la foc mic timp de 10-15 minute. Băut ca prima reteta.

Al treilea mod de a vindeca hematurie fara medicamente - utilizarea de pulbere de frunze Bearberry. Se amestecă în proporții egale cu zahăr pudră. Soluția rezultată a fost luată la fiecare 4 ore pe 1 lingura

Nu este întotdeauna necesar să ne amintim că orice auto-medicatie fara supraveghere medicala poate exacerba numai situația, prin urmare, va lua chiar și drogul cel mai inofensiv, asigurați-vă că să se consulte cu medicul dumneavoastră. Este posibil ca el nu va recomanda să folosească un anumit tip de infuzie de droguri.

Prevenirea hematurie

Prevenirea bolii este descrisă în prevenirea bolilor majore, care îl însoțește. Astfel, tratamentul aceluiași pielonefrita ajută la normalizarea compoziția și culoarea urinei și terapia diferitelor tumori și leziunea tractului urinar indeparteaza din urina de cheaguri de sânge.

De asemenea, indivizii predispusi la boala, ar trebui să fie atent monitorizată exercițiu, în special la vârstnici. Acest lucru evită leziuni ale organelor interne, datorită cărora pot apărea sânge în urină. Prin urmare, dacă faci antrenamente grele, asociate cu efort fizic intens, vei avea sentimentul de a reduce, cel puțin temporar, intensitatea lor.

Mai mult, pentru a preveni recomandat de baut zilnic 8 pahare de apă, crescând doza primită de fluid în timpul cald. De asemenea, trebuie să renunțe la fumat și bea alcool. Faptul este că aceste obiceiuri proaste pot provoca boli grave, cum ar fi cancerul, dintre care simptomele pot fi sânge în urină.

Urmând aceste recomandări, puteți obține nu numai scăpa de disconfort la urinat, dar, de asemenea, pentru a preveni într-o varietate de boli foarte grave.

Probleme cu urină?

Simptomele apariția paraziților în organism poate fi:

 • decolorarea urinei
 • alocarea diferită în urină
 • mirosul acru de urină

Toate acestea pot fi cauzate de o intoxicație organism parazitar.