Schimbarea uleiului în razdatke


Da, înlocuirea separată este fluid de transmisie automată (0,9 L) și împreună cu transmisia manuală (2,5 / 3,4 L)

Triovalo

Găsiți lui membru

Avem acum 7 (# 33;) sucursale de servicii de club din Moscova (in apropiere de stațiile de metrou):m. South, m. sud-vest, m. Kuntsevskaya, m. Tushinskaya, m. Dmitrovskaya, m. ENEA, m. Aviamotor.

Yurii-73

IVa2

Da, înlocuirea separată este fluid de transmisie automată (0,9 L) și împreună cu transmisia manuală (2,5 / 3,4 L)

A nu se confunda cu diferențialele razdatkoy. Diferențialele față și centru de lubrifiere unit cu cutia de viteze. Razdatka - o unitate separată.
La autovehiculele cu transmisie manuala si cutie de viteze transmisie automată și razdatka între ele nu sunt informați și untul în ele variază în ulei prea separat și diferit.
Masina cutie cu transmisie manuala au nevoie de 3,4 litri de ulei 75W90 GL-4. În razdatku și puntea din spate trebuie 0,9 litri SAE-90 GL-5.


Absolut.
Poate cateva trucuri de propriile lor de a spune.
La lung Rawai mai ușor, și „short stack“ nu există nici un loc de a transforma în jurul valorii de la toate (am fost schimbarea uleiului și 5 uși și 3 uși). Pentru a deșuruba umplutura (poate de scurgere, nu-mi amintesc, dar nu schimbă esența) fișa a trebuit să tăiați capul, sau nu a intrat cheia în nici un fel. Trebuie să taie o parte din tija de otel sudate, usor arcuit, iar acum am o cheie specială pentru a deșuruba umplutura Golovin. Scurgeti I otkuruchival folosind 2 extensii, această opțiune mi se părea cel mai simplu, nu este nimic de prevenire pentru a face un efort.


În final, se toarnă uleiul într-un mod standard, este foarte incomod.
Am luat furtunul (cu diametrul exterior a avut loc în orificiul de umplere). De sus, de la capota furtunului ratat în jos, introdus în gaura de umplere. furtun de top introduce pâlnia și uleiul turnat. Ea curge încet, dar nu trebuie să păstreze nimic și nimic niciodată vărsat.

P.S. Nu am văzut live față-Pab (din partea de jos). Nu sunt sigur că el are chiar și o astfel de unitate ca razdatka.

Pentru a schimba uleiul în razdatke (RAV4? Amerikosy, de 2,4 litri, transmisie automată) cu centrul de service local Toyota "pritaranil" Toyota 75W-90 universal ulei de transmisie sintetic, API GL-4 / Gl-5.
Aceasta este ceea ce derutează: GL-4 / Gl-5. Cum este posibil? Pot să-l toarnă în razdatku?
Omul cu serviciul spune că este turnat în garanția mașinii.

Mulțumesc, dacă cineva spune-mi ce să fac.

Floyd

Mulțumesc.
Nici o problemă (zgomot, de comutare, etc.), acest tip de un amestec de marcare GL-4/5-Gl? Cât de mulți au fost pe ea?

V701