Scrubs (2018) - Watch Online

nu merita pierdem timpul. Cu un complot similar al filmului proliferat cum ar fi mucegai, dar acest lucru este în special zgura.
în timp ce la ucis

Pentru multi, se pare, probabil, doar incredibil de noroc pentru a lua parte la experiment, două săptămâni liber să se relaxeze, chiar și plătit pentru asta. Pe un astfel de truc ofilirea și eroi acest film.Ce pot sa spun, „Clinica“ - film bun. Dar genului său, el nu rezista. Sincer, filmul arata starea de spirit foarte pasiv. Eroii - media. Pentru nimeni acolo unele sensuri specifice, nu deosebit de neuitat (cu excepția faptului că se pare că pot aminti cine este cine). Dar este necesar în cazul în care, în orice caz, este tot experimental. În acest sens, pentru un contrast mic, puteți introduce o pereche de caractere, sau dezvăluie mai bine în prezent.Asta nu se crede că filmul va fi filmat pe camera de amatori. Principalul său dezavantaj este că, atunci când există acțiuni drastice, toate acestea sunt vagi și neclare, și, desigur, efectul de frică, surpriză și alții negată.

Din păcate, nu am surprins nici un progres, nici un scop. S-ar putea ghici cu ușurință cum se termină. Deci, practic toată atenția asupra esenței filmului este centrat pe o anumită uniformitate de acțiune. Acest lucru poate fi văzut chiar și în faptul că personajele nu sunt în mod special încearcă să iasă din spital, și ascuns într-un singur loc și să vorbească cu aparatul de radio, făcând uneori pauză filosofică.

Hmm prea, „se potrivește cu copiii nu este o jucărie“, iar medicamentele nu sunt o jucărie pentru adulți!) Poti sa arate o dată și să uitați