Selecția de coafuri on-line! Gratuit salon de frumusete virtuale, tunsori pentru fotografii

Cum de a alege coafuri pentru gratuit online? Instrucțiuni de utilizare a serviciului:

Schimbarea coafuri poate fi dificil. Uneori este foarte dificil să ne imaginăm cum va arăta cu o anumită coafura, și este deosebit de dificil de explicat în cuvinte așa cum vă imaginați, coafor. Acesta este motivul pentru care este convenabil de a alege o coafura on-line, pentru a vedea cât de bine vi se potrivește, iar apoi imprimați imaginea rezultată la coafor. Oportunitățile pe care ni le oferă internetul, o mare mulțime, din montarea unui mod de celebrități pentru site-uri care vor ajuta pentru a crea o coafura foarte familiar pentru tine.2. Pentru a începe să lucreze pe drum, faceți clic pe butonul „Înregistrare“. Următorul ghid pas cu pas:


Apoi, utilizați butonul „Încărcați fotografii“ pentru a selecta fotografiyu.Zhelatelno cel în care sunt afișate cu fața plină cu părul pieptănat pe spate. Găsiți imaginile de pe computer, faceți clic pe ea.

Dacă dintr-o dată aveți astfel de fotografii nu este găsit, puteți alege una din probele de pe site-ul, cu aceeași culoare a pielii si forma fetei ca a ta.

3. Ajustați imaginea la dimensiunea dorită prin deplasarea spre dreapta și spre stânga. Este important să ne amintim că modul corect de imagine ajustată, viitorul tău depinde de imagine. Instalați semne în centrul pupilei.

Selecția de coafuri on-line! Gratuit salon de frumusete virtuale, tunsori pentru fotografii


4. Selectați caracteristicile faciale. Marcați colțurile exterioare ale fiecărui ochi, gură, și punctul central al bărbiei. Aplicația vă va arăta algoritmul pentru efectuarea acestor pași, un exemplu specific va fi prezentat în atenție pentru fiecare dintre caracteristicile faciale în formă de instrucțiuni pas cu pas.

Acești pași sunt importante, deoarece acestea ajuta la o cerere de a plasa o coafura relativ perfectă a capului, astfel încât să nu trebuie să-l adapteze singur.

Selecția de coafuri on-line! Gratuit salon de frumusete virtuale, tunsori pentru fotografii

Click pe coafurile pentru a „încerca“ ea. Folosind autoritățile de reglementare speciale despre fotografie, vă puteți întinde părul, sau să-l transforme în așa fel încât o parte a parului sa dovedit a fi pe de altă parte

În al patrulea rând, după selectarea coafuri online, va reprezenta aproximativ ceea ce doriți pentru a ajunge la ieșire, atunci când vin la master în cabină. Apropo, imaginea poate fi imprimată și se face referire la salonul de înfrumusețare după utilizare reală salon de înfrumusețare virtuale, care va facilita foarte mult sarcina de frizerul și stilist vă va proteja de erori. salon de înfrumusețare virtual oferă să se familiarizeze cu o gamă foarte mare de coafuri pentru diferite lungimi de par. Veți fi capabil de a alege coafura online pe păr lung, păr mediu și păr scurt. Întotdeauna a visat de ras scurt, dar nu sunt sigur ce ai nevoie? Apoi, selecția virtuală de coafuri online gratis doar pentru tine. Designer coafuri online, gratuit - speed și comoditate, precum și timp de economisire și bani pentru consultanță de specialitate.

Vreau o tunsoare nouă

Vreau o tunsoare nouă!

Vreau să aleg o coafura

Vreau să aleg o coafura.

HochHochu pentru a schimba imaginea. alege o coafura!

Vreau să iau o coafura și culoarea părului

Aș vrea să aleg o coafura

Vreau să iau o tunsoare

Vreau să aleg o coafura

Vreau să iau o tunsoare

Vreau să iau o coafura și culoarea părului, make-up

Vreau să aleg o coafura

Vreau să iau o tunsoare

Vreau să aleg o coafura

Vreau o tunsoare pіdіbrati

Vreau să iau o tunsoare

Vreau să schimbe culoarea parului si coafura