Selecția de coafuri on-line pentru fotografii pentru gratuit și fără înregistrare

Într-adevăr a placut programul, este ușor de înțeles, ridica câteva opțiuni coafuri, ușor de găsit, care este perfectă a venit. Mult mai ieftin și mai plăcut decât să experimenteze pe el însuși. M-am bucurat de stabilire cu privire la selectarea de pălării, acum știu exact ce sunt în formă. Figured acele opțiuni, pe care am piloni face de obicei, în saloane de coafura (sau oferit) - oroarea, pentru că atât de multe alternative! alege convenabil culoarea parului, am găsit două opțiuni diferite - și păr intacte, și în mod clar! Cu make-up este, de asemenea, convenabil vedere, frumos din exterior. Pentru stilisti, de asemenea, programul se potrivește perfect! Poate nu multe opțiuni, dar pentru oamenii obișnuiți - ceea ce ai nevoie!Nu am inteles nimic ... Ce trebuie să faci pentru a profita de programul tau? VKontakte Sunt deja inregistrat, de ce li se cere să se înregistreze? În cazul în care să intre pentru a intra în selecția on-line de coafuri?

Lyudmila, în program nu trebuie să se înregistreze. Acesta este disponibil pentru toată lumea. Este doar necesar ca browser-ul a fost instalat Flash Player.acum știu ce mă străduiesc) de culoare înger de păr de culoare brun deschis cu accente albe frecvente)
program de clasă generală; D

Program de mare! Vă mulțumim! A fost capabil să se uite la mine)

Bună seara. Programul este mare. editat prietena lui și câteva fotografii! Amândoi iubit! Și pentru a ridica pentru tine coafura. va continua să folosească site-ul ... Vă mulțumim dezvoltatorii!

Alo spune-mi de ce am o fotografie decupată și rotită?

Bună ziua, Irina. urmați cu atenție instrucțiunile la configurarea fotografiilor. Imagine rotită și scalată pentru a încerca în mod corespunzător pe coafuri.

Mi-a plăcut site-ul dvs., dar atunci când alegeți culoarea de ruj - o grilă apare la mijlocul ochiului ... și culori prea luminoase de ruj. Care este motivul?

Bine ai venit Vasilisa. Încercați să faceți upgrade Flash Player la cea mai recentă versiune. Iar rujul are o setare de luminozitate. Încearcă să scadă.

Bună ziua. Aș vrea să schimbe aspectul. Am parul meu maro deschis, dar pentru mulți ani am pictat în roșu. Dar problema principală, pentru care eu nu pot decide nimic - parul cret, mai scurt cu atât mai puternic. Stivă și îndreptați utjuzhkom timp (copil mic). Vreau să încerc ceva scurt, dar foarte înfricoșător. Poți să-mi spui ce poate merge?

Bună ziua toată viața merge blondă, pe care doriți să fie vopsite în întuneric, dacă merge la mine ??

Alo Am parul lung, foarte mult ca să rămână cu ei, dar, de asemenea, modificari hochetsya.Mozhet experiment cu un bang.