Semne de ceea ce a lăsat ochiul clipind

Cum de a cădea în dragoste cu orice om?

Cerro a spus secretul obvorozheniya orice om

Semne de ceea ce a lăsat ochiul clipind
În ciuda anilor, dezvoltarea lumii și a progreselor tehnologice, oamenii încă rămân fideli superstitii oamenilor.Cele mai multe audiere acest lucru, să uite nedumerit. Dar de ce să fie surprins dacă chiar acum o mulțime de oameni încearcă să evite pisicile negre și semnele preferate asociate cu bani, este, în general, cunoscut pentru toată lumea. Deoarece cele mai multe dintre convingerile pe care le învățăm de la rude și prieteni, prin urmare, nu a ezitat să înceapă să creadă în ele, și chiar ai grijă. Dar cum putem înțelege corect interpreta semnalele primite. Acest lucru se aplică la întrebările: Ce este zgâriat ochiul stâng? Ceea ce se spune despre prevestiri populare? și m. p.

Pe tema interpretării semnelor pot apărea diferențe și chiar certuri, pentru că există mai multe transcrieri. Deci, s-ar putea spune că ochiul stâng mănâncă la adăugarea de bani, alții la rândul lor, sunt siguri că nu vor fi lacrimi și frustrare. Ce explicație ar fi imposibil de spus sigur. La urma urmei, dacă oamenii vor să creadă că ochiul stâng promite un profit, iar acest lucru este de așteptat să nu vorbească din jur.

Probabil că nu în aceeași țară din întreaga lume nu au o astfel de credință puternică în prevestiri și un astfel de număr mare dintre ele legate de corpul uman. Suntem atât de obișnuiți cu astfel de semnale, chiar sceptic acestei toți credem în unii dintre ei așteaptă împlinirea a prezis.

Până în prezent, fiecare acțiune umană și de credință poate fi văzut din două părți - știință și magie.

Primul se bazează pe un fapte pur dovedit istoric. Dar magia este înțelepciunea generațiilor anterioare, are unele început romantic și mistica. Lucru ciudat este că ceea ce credem - este magie, absolut nu-i încredere. Chiar și astăzi oamenii sunt capabili să aștepte și să creadă, mai ales în cazul în care evenimentul amenință realizare frumos.


Să luăm în considerare semnele de pe ochi. Cât de ciudat suna, dar oamenii cer - De ce mancarimilor la stânga sau la ochiul drept? toată lumea va fi în măsură să răspundă. Deci, ce înseamnă mâncărime:

  • Stânga - discordie, noroc, lacrimi, bani, observați neașteptate;
  • Dreapta - lacrimi, durere, bucurie, o dată cu întâlnirea ei iubit, mult așteptata.

Semne de ceea ce a lăsat ochiul clipind
Experții spun că Folk, în cazul în care ochii dintr-o dată senzația de mâncărime, lacrimile sunt inevitabile, scandaluri, tulburări și alte momente neplăcute. În acest caz, cea mai ofensiva, că este imposibil să se evite. Asta face ritualuri simple, dar eficiente - trebuie să închideți ochii și zgârierea stânga - cu mâna stângă, dreapta - mâna dreaptă, după perekres
tit-le și citească una dintre rugăciunile bine-cunoscute. Multe dintre aceste acțiuni poate părea amuzant, dar poate e ceva și plumb. Principalul sacru de a fi încrezători în eficacitatea acestor metode, și ce bine mancarimi ale ochilor sau se va întâmpla sau nu.

Oamenii spun că semnele pot păcăli.

Dacă într-adevăr crezi că, ochi atunci ce a mai rămas pruriginoasă - lacrimi, se taie o ceapa, horoshenechko-l respira și strigă din inimă. Pentru a evita necesitatea de a deveni o cutie cu nisip și zgârierea în jurul ochilor, din colțul la exterior spre interior, în timp ce pronunțînd „mote, paiul, din ochi. Nu vreau o ceartă împotriva deochi. "

În cazul în care nu au fost pentru a speria departe norocul, trebuie să zgârie ochii cu mâna stângă, și apoi face brusc o față de bumbac. În ceea ce privește banii, este necesar să se creadă cu tărie că sunt în așteptare pentru adăugarea de bani. Dar, pentru a asigura dorit: vă zgâriați ochiul cu mâna stângă, atunci este de a lua un proiect de lege mai mare și a pus-o în buzunar, vârful lipit. Apoi, aveți nevoie pentru a păstra un ochi pe ei din când în când, prin partea stângă, și în mod constant de gândire despre adăugarea.

Așa cum am, un profesor de la Saratov, sa căsătorit cu un bogat american

Am 30 de ani, am o fetiță mică. S-ar părea că, la fel ca mine, un simplu profesor, se căsătorească cu un milionar? Cu toate acestea, această poveste este capabil să inspire încredere chiar și în cei care au deja disperați. Sper că te va inspira.

Povestea mea începe cu o căsătorie nu a reușit. M-am căsătorit pentru dragoste la varsta de 19 ani, și aproape 10 ani de viață cu un eșec absolut. La început a părut frumos și bun, dar după nașterea unui copil de băut și a devenit un alcoolic, a mers în jos salariile mele modeste pe vodca.