Semne sau ceva zgâriat ochiul stâng

Pruritul în ochiul stâng

Cineva crede că Sanchez poate duce la o neașteptată sau de bani. Pentru a atrage acesta din urmă, trebuie să efectuați o suma de bani de hârtie ia zgâriat mână ritual, ei trei și a pus în zona buzunarul stâng proeminente spre exterior. Din când în când ne-am atins-o și se uită la ochiul stâng. Ce zgâriate ochiul stâng încă? Se crede că noroc, care zboară în jurul valorii. Ce se poate face pentru a prinde ea? Zero și ascuțite bate din palme ei în fața nasului.Se crede că mamele tinere mâncărime la nivelul ochiului stâng asupra pericolului copilului și necesitatea unei supravegheri atente a acestora. Pentru a lua „semn“, aveți nevoie pentru a aerisi casa, se spală și se spală hainele pantofii purtate în timpul săptămânii, iar apoi curat mai mama.

Pruritul în ochiul drept

Semne sau ceva zgâriat ochiul stâng
Desigur, valoarea mâncărime la nivelul ochiului drept va fi inversat carding la stânga. Ie la bucurie. Deși aici, de asemenea, opinii variază, unii cred că acest lucru este regretabil, în funcție de zilele în care mâncărime la nivelul ochilor.

De exemplu, în cazul în care există o literă „p“ (marți, miercuri, joi și duminică), apoi Sanchez la eveniment plin de bucurie în numele zilei. Dacă o astfel de scrisoare în numele lipsește, apoi până la lacrimi.

Cu toate acestea există o versiune care mâncărime la nivelul ochiului drept la întâlnirea unui vechi prieten sau un prieten bun. Conform unei alte ipoteze, ceea ce înseamnă „să se uite la favorit.“ Unii susțin că acest lucru sugerează mai degrabă mai multe râsete și distracție. În general, ochiul drept este considerat a fi mai „fericit“, așa cum a fost pentru el mai mult decât interpretările pozitive.Fiecare dintre noi individualitate, supus legilor generale ale lumii. Dar, în același timp, trăim pe propriile sentimente, principii și reguli. Prin urmare, nu ar trebui să ia de la sine interpretarea va lua - ei pot „face“ pentru ei înșiși. Ai nevoie pentru a asculta noi înșine, pentru a observa și analiza meciului. Acest lucru va ajuta să vină cu propriul set de legi.

Pruritul în ambii ochi

Se pare că a înțeles, ceea ce ochiul clipind dreapta și stânga, și a adresat acum problema: de ce sunt zgâriat ambii ochi? În folclor, și aici este răspunsul - la cearta inevitabil, durere, ceartă și alte probleme. Mai mult decât atât, este aproape imposibil de a preveni. Singurul remediu - închis ochii trebuie să zgârie mâna corespunzătoare. Ie ochiul stâng - stânga, dreapta - dreapta. Următorul lucru de făcut - cruce ochii și spune o rugăciune.

Semne sau ceva zgâriat ochiul stâng
Amuzant, nu-i așa? Cu toate acestea, dacă te uiți, puterea miraculoasă de manipulare pare plauzibil. Trebuie doar să crezi că ajută și credința înzestrată de puterile lor magice.

Ie dacă îți spui că ochiul drept la noroc mănâncă, și bani stânga, ambele mâncărime la fericire, atunci așa să fie. Dacă nu reușim să tune în, trebuie să se pregătească pentru ghinionul. Se crede că acest fenomen se datorează voinței majorității.

Dar, din punct de vedere medical a ochiului zgârierea se pare destul de amuzant. Medicii spun că acesta este un simptom sigur de oboseala ochilor sau boli de ochi mai devreme. De exemplu, conjunctivitei sau alte inflamații infecțioase, alergii. Deși, în cazul în care rîia nu este puternic și pe termen scurt, cel mai mult cu ochii bine. În cazul în care ochii sunt mâncărime în mod continuu și în mod regulat, este de a vizita un oftalmolog.

Practic, tot ceea ce se întâmplă cu noi, există semne -, astfel încât, indiferent de ceea ce se întâmplă, există întotdeauna o explicație superstițios. Ce se poate face pentru a evita „prezicerile“ negative? Nu te prea dus de val, este mai bine să le trateze cu ironie, asa ca viata va fi mai distractiv și interesant.