sesiune foto de nunta cu cai - unele idei romantice

sesiune foto de nunta cu cai - unele idei romantice

Cai - drăguț animale, care sunt în măsură să aducă la nunta fotografii punctul culminant și să le umple cu căldură. Dar cum să se asigure că acestea nu strica sedinta foto? În acest articol, am împărtășit sfatul profesioniștilor pentru a vă ajuta să alegeți un cal de încredere. Vei învăța cum să-l utilizați poate fi frumos să se așeze, va fi capabil de a alege cele mai eficiente și adecvate pentru acest site, în funcție de perioada anului. Imagini terminate promit să te fac fericit!Alegerea locației pentru sedinta foto de nunta, în funcție de perioada anului

Bright, soare, vreme de vară - momentul potrivit pentru o fotografie de romantic. Singurul lucru care poate fi fierbinte, dar puteți utiliza pălării, umbrele și ochelari de soare. În acest timp a făcut multe nunti, astfel încât să puteți trage cu caii, se recomandă să rezervați în avans (timp de 2-3 săptămâni), astfel încât să nu fie dezamăgit în lipsa cailor în momentul celebrării dumneavoastră.

În vreme caldă, puteți merge în câmp cu floarea-soarelui sau plimbare la galop pe malul râului. Iată cum și în cazul în care vă puteți organiza încă o sesiune foto de nunta in vara. Aici veți găsi, de asemenea versiuni ale unui element foarte frumos.

Sesiunea foto în toamnă - o opțiune romantică. Numai ploaia poate umezi excursie. Și, imaginați-vă, pe fondul de aur frunze cuplului conduce fraiele unui cal frumos, trecere prin vad prin desiș. Se pare tânăr frumos pe pod sau suspendat în apa din apropierea țărmului.

O altă idee interesantă este să stea în toamnă pe pista de curse sau într-un stilou pe stradă. Unde altundeva poti face poze frumoase tineri casatoriti in toamna. Aici se spune despre natura, muzee, studiouri și alte locuri. În plus, puteți selecta recuzita dorite.

sesiune foto de nunta cu cai - unele idei romantice

Mireasa langa paddock pentru cai în toamna

Iarna acoperite cu zăpadă peisaje arata foarte bine în fotografii. Puteți crea un adevărat basm: o mireasă frumoasă într-o rochie eleganta alb imaculat de echitatie un armăsar castan pe fundalul fațadei sculptate de structuri arhitecturale antice și a proprietăților. fotografii bune pot fi obținute pe un fundal de copaci în parcul acoperit cu îngheț.

scene luminoase și vesele sunt obținute atunci când mirii plimbare într-o sanie cu clopote. În timpul iernii nu se poate ignora accesoriile luminoase. Astfel de ornamente ca bile, flori tridimensionale și benzi multi-colorate arata spectaculos.

O altă opțiune pentru iarna - du-te în grajduri și să facă câteva fotografii acolo. Uita-te aici pentru mai multe idei pentru sedinta foto de nunta în timpul iernii. Știi unde este posibil să se realizeze că acest lucru poate fi util, cum să pozeze.

sesiune foto de nunta cu cai - unele idei romantice

De căutare pe cai pentru sedinta foto de nunta

Vizitați cel mai apropiat club de călărie, oferă servicii pentru a oferi cai pentru vacanță ar trebui să fie bine în avans (timp de 2-3 săptămâni). Este necesar să se respecte animalele, ai grija cum se comportă. Fiți atenți la curățenia din grajduri și oamenii care au grija de ei.

Atunci când comanda de serviciu, vi se cere să semneze un acord corespunzător. Este recomandat să citiți cu atenție toate elementele și să negocieze costul de închiriere.

Outbound angaja cai pentru costurile de 1 oră 8000 de ruble, angaja antrenori sau sania este de 3000 de ruble.

sesiune foto de nunta cu cai - unele idei romantice


Cuplu ar trebui să ia câteva lecții în club de călărie.

Un instructor profesionist va învăța abilitățile de bază. Acest lucru vă permite să nu vă faceți griji cu privire la faptul că, la momentul de filmare ceva nu merge bine. Este de dorit să studieze cu un singur antrenor.

Instructorul ar trebui să vorbească despre comportamentul de cal. Ai nevoie să se obișnuiască cu animalul la plimbare pe partea de sus de el.

De la cai de a alege cele mai liniștite în natură.

fotografii spectaculoase sunt în zonele verzi și pădurea de conifere cu poieni. Este necesar să se dedice unui instructor in timpul sedinta foto, astfel încât să poată avansa să pregătească caii.

S-ar putea avea nevoie de

Dacă vă decideți să-și petreacă o sedinta foto costum, de exemplu, în stil medieval, atunci veți avea nevoie de articole de îmbrăcăminte, cum ar fi:

  • manta din tesatura catifea;
  • tren lung;
  • dantele;
  • mantie de culoare roșu aprins;
  • mâneci lungi, decorate cu pietre și broderii;
  • Pentru originale ornamente de păr banda.

În plus față de mire ar trebui să ia tunica alungită, armura cavaler și o haină strălucitoare.

Idei pozează pentru o fotografie cu cai

Sublinierea aroma unei țări va ajuta la vagon sau coș din mediul rural, care pot fi închiriate. În cazul în care sedinta foto are loc în oraș, este recomandat să închirieze un antrenor de lux. „Procesiune Nunta“, care este condus de tânăr, stând într-o trăsură trasă de o pereche de trei cai va arata sofisticat si original, în comparație cu alte mașini.

Cele mai bune fotografii vor dovedi, dacă nu sunteți în stare să rămână numai în șa, dar, de asemenea, să călărească un galop. Ca urmare, filmul uimitoare: cuplu fericit în căutarea cu entuziasm și cu dragoste în ochii celuilalt, și calul grațios în cadru completează numai unirea puternică a două inimi iubitoare. De asemenea, puteți atârna de leagăn copac, lasa omul scutura favorit ei, iar calul alb în picioare în spatele.

sesiune foto de nunta cu cai - unele idei romantice

Pentru o ședință foto importantă pentru a calcula puterea lor, astfel încât să nu trebuie să facă pentru a acoperi până vânătăi și genunchi rupte Zelenko.

mersul pe jos lent cu animale nobile calm și va face o notă de cadru romantic. Plimbare cu cai mai bune pentru oraș, deoarece străzile orașului și un cal - sunt două concepte incompatibile. S-ar părea un pic ciudat, și inconfortabil. În timpul plimbării, tinerii pot sta și se bucură de unul pe altul, la fel ca în fotografia de mai jos:

sesiune foto de nunta cu cai - unele idei romantice

O altă opțiune - un tânăr în picioare lângă un polubokom cal și deținerea ei căpăstru, fata de ambele mâini, îmbrățișându-l pentru taliu și ușor sărută.

Foarte interesant - mireasa si mirele stau pe aceeași iapa, ea în față, el a fost - în spatele, delicat imbratisari si saruturi iubit.

sesiune foto de nunta cu cai - unele idei romantice

Ar fi frumos dacă imaginea de mireasa luată în timp ce culcat pe armăsarul.

sesiune foto de nunta cu cai - unele idei romantice

Nici o imagine mai puțin frumoasă este obținută, în care mireasa este așezat pe un cal și un tânăr în picioare pe pământ și ajunge pentru iubita lui, să o sărute.

sesiune foto de nunta cu cai - unele idei romantice

Locul ideal ar fi o pistă de murdărie mică, pe care cuplul va merge însoțit de cai. Pentru mersul pe jos este mai bine să ia doi prieteni cu patru picioare este consolidarea vizual Uniunii nou creat. Iată sfaturi de la profesioniști pe pozand pentru fotografii de nunta lăstari. Acestea vor ajuta pentru a determina ordinea, cum să stea, stai, zâmbet, mers pe jos și așa mai departe. D.

Cititorii recomanda!

Cum să se comporte în timpul filmării

Principalul lucru - nu-ți fie frică de cai, în ciuda faptului că animalele au dimensiuni uriașe și caracterul capricios! În caz contrar, fețele în fotografiile care vor fi produse distorsionat și ochii vor fi vizibile să se teamă.

În timpul fotografierii, nu vă puteți hrăni animalele, se apropie din spate și mîngîie coada, altfel calul poate lovi cu piciorul.

Trebuie amintit faptul că animalele nu vor pozeze pentru tine și să asculte de comenzile. Poate că animalul WAG coada, opri să mănânce sau să fie mutat de la picior la picior.

În cazul în care sedinta foto este programată în natură, se recomandă să aducă o sticlă de-a lungul alifie împotriva insectelor. Apoi, țânțarii sau muștele nu va deranja nici tu, nici calul, iar fotografia se va dovedi mult mai bine.

Calul - un animal foarte grațioasă, care are mireasa este o mulțime de a învăța! Aceasta va ajuta la diversificarea album familia ta!

Poate v-ar putea interesa: