Sfaturi despre cum să creadă în ei înșiși și puterea lor

Sfaturi despre cum să creadă în ei înșiși și puterea lor

Crede în tine! Sfaturi despre cum să creadă în ei înșiși

Există un exemplu foarte viu, numit „problema școală“. Acest experiment a fost realizat renumitul psiholog Albert Bandura. Deci, ceea ce a făcut: colectate în două clase de elevi, fiecare dintre ei au fost la fel de „Excelent“, deoarece „perdanți“ (de exemplu, în ceea ce privește componenta mentală au fost la fel de puternic). În plus, studenții erau din aceeași clasă (numai diferite subgrupuri). El apoi fiecare grup a cerut să rezolve exact aceeași problemă, dar în primul grup, el a menționat că sarcina descurajatoare, iar în al doilea, dimpotrivă, a declarat că problema este foarte ușor și chiar și cele mai slabe studenții nu va cauza probleme.Rezultatele acestui experiment au fost următoarele: în grupul în care a fost raportat că sarcina este foarte dificil, cei mai mulți dintre elevi, a dat rapid și nu a rezolvat problema. Și acel grup, care a menționat ușurința de a rezolva problema, cei mai mulți elevi au decis invers această problemă. Și chiar și cele mai slabe elevii nu renunță, continuă să-și alunge în jos o decizie, în ciuda lipsei de cunoștințe, și mulți dintre ei au cedat la provocarea!

Acest experiment a demonstrat modul în care oamenii reacționează la provocările. În cazul în care acestea sunt la un nivel subconstient, da-te un semnal că aceasta este o problemă aproape rezolvată, ei posuyut imediat în fața ei pentru că ei nu cred în ei înșiși și puterea lor. Dar se pare că, fiecare problemă de viață are o soluție simplă, principalul lucru - este să-l trateze, în orice mod, o sarcină descurajantă, ci ca o situație simplă. Viața mai ușoară veți experimenta, cu atât mai repede să crezi în tine și să învețe pentru a atinge orice înălțimi în viață.

Pe baza experienței de a fi egală cu voi. Uneori, o lipsă de încredere în sine, datorită faptului că începem să ne comparăm cu alte persoane care au, de asemenea, nu a reușit să rezolve o astfel de problemă. Ca o regulă, ne spunem ceva de genul această frază: „Ei bine, în cazul în care nu a funcționat! Apoi am cu siguranță nu va reuși!“. Deci, pentru a vorbi și de a gândi, cel puțin - este o prostie. Amintiți-vă că un individ unic, care nu poate fi la fel ca restul de orice abilitate, nici în competențe. Ceva ce nu poate fi alții, nu un fapt care nu va fi posibilă și tu. Niciodată nu puneți mâinile înainte de timp! Și dacă decidem să te compari cu cealaltă persoană, apoi și experiența sa într-o anumită zonă ia în considerare.

Sfaturi despre cum să creadă în ei înșiși și puterea lor


Pentru a crede în sine - pentru a ridica ștacheta. Incepem sa te respecti si ai incredere in tine numai atunci când facem ceva dincolo de capacitățile lor. La urma urmei, nu vei fi mândru dacă bătut în șah copil mic, care tocmai a învățat elementele de bază ale jocului. Dar va fi foarte fericit atunci când pierzi un maestru puternic. Este atât. Prin urmare, să se auto-credință nu a dispărut niciodată, trebuie să ridice treptat barul său. Credința în tine, sau cum este numit - „auto-eficacitate“, este capabil să crească odată cu creșterea complexității sarcinilor pe care le decid. Dar, cel mai important, rezolvarea problemelor de natură complexă, vei deveni chiar persoana mai mult succes!

Este mult mai dificil de a supraviețui copilarie sau înfrângerea adolescent. Nu te compara in prezent cu un copil. Dacă sunteți în adolescență a fost imposibil de a construi o relație cu o fată - acest lucru nu înseamnă că un adult va avea probleme. Dificultățile pot apărea numai în cazul în care te va asigura că toți, de asemenea, nu merită atenția frumoasei jumătăți a omenirii, din orice motive. Suntem de acord ca sa crezi in tine ca un copil este foarte dificil, pentru că în multe moduri prin care putem nu în mod rațional să se raporteze la și au ținut un om, ca urmare, copii și adolescenți suferă înfrângere grea, și credința în tine poate fi pierdut timp de mai mulți ani.

Luați în considerare oportunitățile atunci când evaluarea soluțiilor de activitate vitală. Pentru încă o dată să nu fie dezamăgit în tine, nu pune uneori mai mult decât vă puteți lua în realitate. Încearcă să-și asume lucrurile care sunt reale. De exemplu, este o nebunie să planul de a deveni un milionar de dolari într-o lună, dacă astăzi tu și nu câștigă o mie, și planul, ca atare, nu sunt. Cu cât mai des se va face apel la bunul simț al deciziei, cu atât mai puțin vor fi furnizate în situații care au fost „prea dur“. Adesea, încrederea în sine dispare după numeroase înfrângeri, și vice-versa pot să apară, după câteva victorii, rezultă că, pentru a se liniști și cred în ei înșiși, uneori, este suficient pentru a obține câteva, deși mici, dar victorii.

Învață să acorde prioritate. Nu în toate cazurile, ar trebui să fie cel mai bun, dar cu siguranță nu toate sarcinile necesită este decizia ta. Este important să se înțeleagă că, în viața ta, și joacă un rol major ca secundar, dar care nu face nici o diferență. Adesea încercăm să rezolve o mulțime de lucruri dintr-o dată, astfel poveri pe umeri ei înșiși, și în loc de a rezolva probleme, avem o mulțime de eșecuri, care ne inhibă. Dar cel mai rău lucru în aceste situații este că avem timp să înșeua lucrurile inutile, și rămân importante, ca urmare, avem o stare proasta, stima de sine scăzută și încrederea pierdută.

Sfaturi despre cum să creadă în ei înșiși și puterea lor

Evitați stresul. Stresul - o conditie foarte insidios pentru o persoană, ca pe de o parte, este o stare emoțională, care este o experiență deosebită pentru toată lumea. Cu toate acestea, pe de altă parte, are un efect foarte negativ în boli sau depresie. Să luăm exemplul nostru cu tine. Omul și-a redus deja stima de sine, nu cred în ei înșiși, și apoi apare o situație stresantă, care poate duce o persoană la o cădere nervoasă, după care apare o serie de probleme de sănătate umană.

Menținerea unui stil de viață sănătos. O persoană sănătoasă are de obicei probleme cu încrederea în sine, pentru că el are întotdeauna un „cap limpede“, ceea ce îi permite să ia o privire la lucrurile sobru și din lume. El nu intra in panica din înfrângerile, și le percepe ca fiind o altă experiență de viață, care mai târziu a veni la îndemână pentru astfel de situații. Nu este greșit doar unul care nu face nimic.

Vă dorim întotdeauna credem în tine, puterea ta și întotdeauna atinge obiectivele lor!