Sfaturi pentru ceremonia de nunta cu un toast-maestru și fără idei de răscumpărare și video nunta concurs

Nunta - este unul dintre cele mai memorabile evenimente din viata unei persoane. Tinerii casatoriti vor să vadă această ceremonie a devenit un unic, a rămas în memoria de vizitatori pentru anii următori. Tot ceea ce trebuie să treacă printr-o distracție, originală. De obicei, sărbătoarea a invita persoane care nu sunt legate de interese comune, de multe ori complet diferite în caracter și mentalitate. Pentru a face interesant tuturor, programul de tamada la o nunta ar trebui să fie gândit la cel mai mic detaliu. Acest lucru va garanta organizarea exactă a evenimentului, pentru a evita surprizele neplăcute.programul de nunta - scenariul pentru Toastmasters

Pentru o nunta nu este suficient pentru a invita Toastmaster. Că totul a avut loc la cel mai înalt nivel, programul evenimentului trebuie să fie bine gândit. Toastmaster profesională ar trebui să cunoască obiceiurile diferitelor popoare, toasturi și au abilități oratorice excelente. Dificultăți în pregătirea programului de nunta ar trebui să apară. Dar este important să se acorde o atenție la fiecare etapă a evenimentului: întâlnirea proaspăt căsătoriți, invitația la masă, impartind cadouri, felicitări clienților jocuri după cină și concursuri. Uneori, tamada participă la prețul de mireasa.

reuniune tineri casatoriti

Prin tradiție, tinerii căsătoriți îndeplinesc cei mai importanți oameni pentru ei - părinți. Mama miresei si mirele sunt exploatație comune pentru nunta pâine slavilor. Pentru prepararea ei este necesară abordarea cu responsabilitate deplină. De obicei, o bucată de ordine ca o mama a mirelui si familia miresei. Unul folosit pentru a satisface tinerii căsătoriți, cealaltă - sunt acasă. pâine întâlnire Rite nu este mai puțin importantă decât prețul de matchmaking sau mireasa.

Sfaturi pentru ceremonia de nunta cu un toast-maestru și fără idei de răscumpărare și video nunta concurs

Pe prosoape de nuntă pus pâine pâine și sare. Înainte de a intra într-o cafenea sau un restaurant deține mama mire, iar mama miresei oferă Brac vin roșu sau vin spumant dulce în noi pahare de vin. Se crede că aceste băuturi sunt simboluri ale unei vieți fericită căsătorit. Pahare de vin sunt cumpărate în mod special pentru ceremonia de nunta. Ulterior, acestea sunt stocate timp de mai mulți ani.

Luna de miere sunt întâmpinați cu cuvintele: „Tu întâlni dragostea părintească, dar pâine și sare. Ne dorim de mai mulți ani, va fi inseparabile. " Cuvintele pot fi orice, principalul lucru - că nu ajunge oaspeții prea lungi și obosit. După aceea cuplul trebuie să se rupă de pe el însuși o felie de pâine nunta. Se crede că cel care ar fi obtinerea o bucată mai mare, se va comanda în noua familie. Prin urmare, pentru dimensiunea unei franzele de monitorizare îndeaproape toate oaspeții, fericit să răspundă, indiferent de rezultatul.

Invitație la masă

După ce sa întâlnit o familie tânără într-un restaurant sau cafenea, gazda ar trebui să invite pe toți la masă. Este necesar să se aranjeze un frumos proaspăt căsătoriți bun venit. Oaspeții a crea un coridor „viu“, prin care mirii. Tot ceea ce trebuie să se întâmple o distracție, festiv. Oaspeții se presara cu tinere de porumb, dulciuri sau bani, care doresc o viață lungă și bogată. Când tinerii au loc la masa de nunta, gazda poate declara invitații. Inainte de mireasa si mirele leagăne de conducere un prosop, departe de conducere rău și necazuri. Ei dim masa de tineri casatoriti si un prosop peste servele lui.

Sfaturi pentru ceremonia de nunta cu un toast-maestru și fără idei de răscumpărare și video nunta concurs

Atunci când se planifică maestru de ceremonii, iar organizatorii sărbătorii, în cazul în care cineva va sta la masa de vacanță, este de dorit ca bunica erau una lângă alta și nu amestecat cu tineretul. Acesta oferă o mai bună distribuție a vârstei sau a intereselor acestora, ia în considerare relația dintre ele sau displace. Acest lucru va contribui la crearea unei atmosfere de distracție fara inhibitii, bucurie la nunta.

Prezentarea de cadouri și felicitări vizitatori

program de sărbătoare începe de obicei cu felicitări, pâine prăjită de către oaspeți. Raise mai întâi paharele pentru sănătatea tinerilor. Prăjește la tinerii căsătoriți sfârșesc strigând „amar!“ Și sărutări. Uneori este foarte obositor pentru a asculta o mulțime de felicitări într-un rând, astfel încât dorințele mirii de către oaspeții mai bine să alterneze cu o varietate de concursuri de nuntă și concursuri pe care nici unul dintre oaspeții nu se vor plictisi.

Tamada ar trebui să explice oaspeții pe care le pot vorbi pentru întreaga seara. Prin tradiție, colecția de cadouri se face la masa de nuntă. Asistenții, evitând oaspeții cu o tavă care primesc cadouri în schimbul de glume, pâine prăjită sau o stivă. Participanții felicit tinerii căsătoriți la cerere sau pe un plan de pre-pregătit. Organizarea colecția de cadouri aveți nevoie de o jumătate de oră după începerea sărbătorii.

Sfaturi pentru ceremonia de nunta cu un toast-maestru și fără idei de răscumpărare și video nunta concurs

Felicitări, toasturile oaspeții distribuie mai bine întreaga nuntă seara. Pentru a face acest lucru, să vină cu concursuri amuzante, de follow-up sunt acordate familiei cel mai activ sau prieteni ordine de benzi desenate sau fanioane. Fiecare participant poate fi dat titlul de distracție. De exemplu, dl oratoriu spirit regina sau atlet. Tamada, de asemenea, poate marca cel mai tare oaspete, care va apoi toată seara ciot alți invitați să strige „amar!“.

jocuri și concursuri de băut

Pentru a crea atmosfera potrivită de la recepție nunta, este necesar să se distreze oaspeții o mulțime de concursuri interesante și amuzante. Fiecare prăjitor de pâine are la dispoziție un set de divertisment. Este recomandabil să se împartă oaspeții în două grupuri. În seara devreme este cel mai bun de a utiliza, concursuri și competiții lente simple. De exemplu:

 • Un joc de băut popular pentru un mic nunta - „Lauda-te“ Toastmasters oferă participanților se declară, și cel mai important - pentru a lauda calitatile cele mai bune lor. Microfonul se transmite de la o persoană la alta. În cazul în care lingușirea repetate de oaspeți ridică gramada caseta. O variantă a acestui același joc este de a lăuda vecinul pe masă.
 • Un alt concurs pentru a începe sărbătoarea - „Să cântăm un cântec.“ Tamada imparte nuntașii în două echipe. Ghicitul întrebări de conducere sau fraze pentru care participanții trebuie să ghicească și să cânte un cântec. Cele mai performeri „gălăgioase“ primesc premii originale. Acest concurs este organizat de mai multe ori în timpul serii.


Sfaturi pentru ceremonia de nunta cu un toast-maestru și fără idei de răscumpărare și video nunta concurs

 • O variantă este un simplu concurs distractiv „buget de familie“. Toastmaster nunta imparte invitații în echipe, punând întrebări cu privire la prețurile diferitelor mărfuri. Câștigătorul este echipa care răspunde la întrebări cu precizie.

În a doua jumătate a nunții Toastmaster de seară poate efectua concursuri mobile. Quest inventat amuzant, spiritual. Un exemplu de astfel de jocuri pot fi:

 • „Sticla“ joc. Concursul nu este asociat cu consumul de băuturi alcoolice. Ia sticla goală. Oaspeții scrie sarcini simple pe hârtie, răsucit, a pus gâtul lor. Apoi, ea se învârte. Oricine spune pe gat, va trebui să îndeplinească o sarcină.
 • "Rope" joc. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a pregăti o recuzită de concurență nunta. Utilizați coarda sau frânghie destul de scurtă. asistenți Toastmasters trebuie să-l țină strâns la o oarecare distanță de podea. Oaspeții trec sub cablu, fără ao atinge. Câștigătorul este cel care poate face acest lucru, atunci când coarda va fi cât mai scăzut posibil.

mireasa Răscumpărarea

Ceremonia de nunta tradițională este prețul de mireasa. Dacă dreptul de făcut, ea poate deveni provocare foarte interesant si memorabil pentru mire. Există mai multe scenarii de preț mireasa. Alegerea opțiunilor depinde de programul de tamada la o nuntă sau domnisoare de onoare fantezie, domnișoară de onoare. Aranjarea răscumpărarea, este de dorit să nu întârzie. De obicei, destul de 15 - 20 de minute.

Sfaturi pentru ceremonia de nunta cu un toast-maestru și fără idei de răscumpărare și video nunta concurs

De la concursuri de nunta pentru mireasa pentru a alege cele mai potrivite. Puteți utiliza oricare dintre următoarele opțiuni:

 1. Se potrivește cu mere sau de pere stick-ul. Matchbox să fie incompletă, astfel încât testul să nu fie amânată pentru mult timp. Mirele spune compliment mireasa pentru fiecare a scos un meci.
 2. Umflată câteva bile, după introducerea lor în notele la sarcina. Mire, bile playfield trebuie să se conformeze acestora sau să plătească amenda.
 3. Pentru a efectua concursul a folosit un scaun și o masă. De exemplu, mirele pune bani pe numele de masa miresei.
 4. Luna de miere servește mai multe pahare goale. Și a cerut să le umple cu un sunet și foșnet.
 5. Pe treptele pe litere scrie mire rutier. Pas cu pas pe ele, mirele trebuie să vină rapid cu complimente mireasa sau să plătească o amendă.

Sfaturi pentru ceremonia de nunta cu un toast-maestru și fără idei de răscumpărare și video nunta concurs

Rite de preț mireasa a încetat de mult să fie plata amenzilor. Doar plăti banii devine un lucru obișnuit. Este necesar să se aleagă astfel de concursuri pentru a deveni un test simplu, dar distractiv pentru mire. Crearea atmosfera dreapta dreapta muzică ușor de reținut. Acesta trebuie să fie ales, ținând cont de dorințele tinerilor casatoriti, planurile de Toastmasters și natura competițiilor.

pâine prăjită ceremonial

Dorințe și toasturile la nunta poate fi amuzant, original poetic, scurt sau lung. Principalul lucru pe care ei au fost sincer si prietenos. Dorințele mai fericită, viața mai fericit va fi nou-a făcut familia. Pâine prăjită mai atinge la tinerii căsătoriți vor fi cuvintele dorințele părinților, dar foarte interesante și distractive prăjită de către oaspeți nu devin redundante. Dorința lui este mai bine să se repete în avans. Uneori, după câteva strigăte de „Kiss!“ Dificil de a formula corect ad-hoc a acestora.

Alegerea de pâine prăjită pentru nunta depinde de mulți factori diferiți. De exemplu, pâine prăjită mirele si mireasa pot fi:

 • Părinții noștri au spus că principala bogăție a vieții - este o sănătate bună, în timp ce al doilea - o soție bună. Prin urmare, soția - jumătate din fericire.
 • Să ridicăm paharele noastre la faptul că mireasa a devenit o soție credincioasă, o gazda excelenta si mama minunata.
 • Să bem pentru mireasa. Astronom norocos descoperit cea mai stralucitoare stea de pe cer. Mireasa Lui.

toasturile de nunta de propoziții pentru părinți:

 • În această zi de bucurie și de bun augur, aș dori să ridice un toast pentru părinții miresei. Ei au ridicat o fiică inteligentă, frumoasă și distractiv. Starea de sănătate a scumpe în-lege și mama în drept!
 • Să bem pentru sănătatea mirelui părinților. Le mulțumim pentru un om frumos. Tare le doresc sanatate.

Program de nunta pentru celebrarea fără Toastmasters

ziua nuntii - acest lucru nu este doar un eveniment vesel și memorabil, dar, de asemenea, supărătoare și costisitoare. Mulți tineri casatoriti organizează nunta mici, private. Ei au invitat doar cei mai apropiați oameni. Dar nunta mici necesită un scenariu pregătit cu atenție. Organizarea ceremoniei de nuntă și de seară festivă nu pot fi închiriate. Totul este gândit pentru fiecare caz. program de divertisment ar trebui să ia în considerare vârsta, numărul, statutul și tradiția invitați.

Scenariul pentru o nunta mica

Din cauza numărului mic de persoane, este posibil să vină cu ceremonia originală unică. Nunta mică vă permite să-și petreacă o mulțime de concursuri în natură. De exemplu, pentru a face o vizită mireasa sedinta foto si mirele într-un parc de oraș sau pe plajă. Popularitatea tot mai mare a primi ceremonia de extremă. Nuntă în cer, în munți sau pe apă nu mai este o raritate.

Sfaturi pentru ceremonia de nunta cu un toast-maestru și fără idei de răscumpărare și video nunta concurs

Organizarea de nunta tradițională este similar cu alte astfel de activități. Pick up mireasa si mire invitația părinților la masa, festive toasturile, concursuri, răpirea miresei și răscumpărare pantofi sunt relevante ca o mare și o nuntă mică. În absența Tamada, aceasta preia funcția cea activă sau martorul cu abilități de organizare puternice.

teste luna de miere

Concepere concursuri de nunta și teste pentru persoane și rudele nu pot uita despre mireasa si mirele. Principalul obstacol care stă între mire și mireasă înainte de nuntă, mireasa preț familia ei. Cumparatorii încearcă să-l facă repede și cu mai puțină presiune pe portofel. Prin urmare, mirele trebuie să efectueze o varietate de teste. Există mai multe concursuri pentru prețul de mireasa.

obiecte simple folosite pentru teste distractive. De exemplu, concursul „Cât de bine știi viitorul soția ta?“ Este realizată folosind o margaretă din carton. Pe petalele scrie semnificative pentru datele mai tinere, nume de locuri. Mire, petale lăcrimare, ar trebui să spun ce înseamnă acestea. Pentru concursul „Aflați mai multe despre dvs. preferate“, utilizați plăci de hârtie cu imprimeuri de buze. Pentru aceste circuite identifică mirele mireasa lui.

Dar prețul de mireasa - nu e toate testele pentru mire. In timpul noptii nuntii mireasa fura pantoful. Pentru a reveni pantofi de mai bine de jumătate sale, mirele trebuie să îndeplinească toate cerințele comandantului sau răpitorilor. De obicei, sunt simple cereri. De exemplu, un ring de dans sau stoarsă. La selectarea testului ar trebui să ia în considerare dorințele oaspeților și rudele.

Sfaturi pentru ceremonia de nunta cu un toast-maestru și fără idei de răscumpărare și video nunta concurs

Există nunta pentru mireasa si concursuri. Pentru a nu strica o rochie frumoasă, testele sunt, de obicei se misca lent, dar foarte amuzant. În concursul „Desenează“ de la rochie de mireasa bandaj opac și spune că va fi saruta bărbați diferiți. Participantul va trebui să ghicească mirele. În mod firesc toate sărutările sunt de soț viitor. Mireasa să știu că nu ar trebui.

concursuri haioase pentru persoane

Pentru un sentiment de sărbătoare nu a fost pierdut, pentru un divertisment de seară de nuntă și concursuri pentru vizitatori și rude:

 • Una dintre cele mai populare competiții este „fericit ori.“ tânăr tamada nunta de seară alege dintre oaspeții de familie. Ele dau lenjerie de corp pentru bărbați și o eșarfă. Sub cuplu de muzică de foc dress up. dimensiunea gâfâi trebuie maximizat. Câștigătorul este cuplul care se va face mai repede decât oricine. Câștigătorul primește daruri unice.

Sfaturi pentru ceremonia de nunta cu un toast-maestru și fără idei de răscumpărare și video nunta concurs

 • O altă competiție ridicol pentru o nunta poate fi un karaoke. Oaspeții sunt împărțite în două echipe. Impartind versurile. După un pic de formare concurentii efectua hit-uri populare.