Sfaturi utile Cum de a decora un perete imagini, tată maestru!

Sfaturi utile Cum de a decora un perete imagini, tată maestru!
Din nou, din nou în vogă decorațiuni interioare a unui apartament sau casa de fotografii. Cu toate că această tehnică nu este nouă, deoarece chiar și bunicile noastre agățate imagini alb-negru, cu portrete de familie pe pereți. Ideea sa născut în același timp, arta fotografiei.Și noi trebuie să plătească tribut: camera în care pereții atârnă fotografii de familie, aspect foarte confortabil si primitor, aduce caldura si ospitalitate, are un farmec aparte și unicitatea. Cu siguranță noi toți au sute sau chiar mii de fotografii care sunt stocate în format electronic, iar printre ei există o mulțime de imagini interesante și bune.

Dar, recunosc sincer, ne amintim despre ei, sau pentru a vizualiza cu oaspeții nu atât de des. In timp ce aceste fotografii pot fi decor luminos și neobișnuit al casei. Nu te ascunde momentele memorabile și amintiri prețioase în formă electronică, se adaugă aroma la interior, plasându-le pe peretii casei tale.

Sfaturi utile Cum de a decora un perete imagini, tată maestru!
de perete cu imagini din interior camera de zi
Sfaturi utile Cum de a decora un perete imagini, tată maestru!
Cum de a decora un perete fotografii

Opțiuni, cum de a decora peretele de fotografii, într-adevăr o mulțime, deși mulți aleg de multe ori un design clasic fotografii în rame de lemn. Dar acest proces poate fi o experiență foarte distractiv și plăcută.

Aici, nu există reguli speciale, doar creativitatea. Cu toate acestea, suplimentare nu va fi conceptul de stil și compoziție, precum și o înțelegere clară a atmosferei pe care doriți să le vedeți în cameră. Dificultatea principală în proiectarea pereților fotografiilor conținute în acest mod armonios ridica în sus și stabilească într-un singură unitate câteva fotografii de diferite stiluri și genuri, diferite culori si dimensiuni.

Sfaturi utile modul de a decora fotografiile de perete

Nu plasați fotografii în ordinea descrescătoare sau creșterea dimensiunii lor, creând astfel un fel de piramidă. Nu pare atractiv.

Sfaturi utile Cum de a decora un perete imagini, tată maestru!
foto cu rama pe perete
Sfaturi utile Cum de a decora un perete imagini, tată maestru!


Cum de a decora un perete imagini - exemple de plasare foto

Foto postat linii drepte în afară de aceeași dimensiune și același tip de cadru, de asemenea, nu se va face interiorul dvs. mai interesant, este mai mult pentru a fi ca un spectacol plictisitor.

Cadre în stil realizate manual poate fi un cadru excelent pentru o colecție de fotografii dintr-o vacanta sau excursii anterioare. Tot ceea ce este necesar - este de a cumpăra cadrele cele mai de bază de lemn prime și să le decora cu scoici, pietricele, nisip, flori, sau orice alte elemente aduse de călătorie.

Dacă selectați un cadru pentru o fotografie într-o paletă de culori cu perdele. nuanțe, vaze pentru flori, ei nu numai că va încadra imaginea, dar, de asemenea, un accent luminos în interior.

Arată imaginația și să experimenteze cu diferite opțiuni, veți găsi modul perfect pentru a decora imaginile de perete. De exemplu, un mic fotografii poate fi plasat într-un cerc în centru cu o fotografie mare.

Sfaturi utile Cum de a decora un perete imagini, tată maestru!
Sfaturi utile Cum de a decora un perete imagini, tată maestru!

Efectuarea de pereți singură fotografie este cea mai puternică selecție tehnică. în această imagine ar trebui să fie luminos, interesant și cu siguranță cel mai iubit.

După ce a luat o mulțime de imagini de aceeași dimensiune, încercați să complet „REVET“ a peretelui ca dale. Aceasta tehnica va fi un aspect original în cameră sau hol.

Tapiterie agățat a fost popular în secolul al XIX-lea. Peretele este complet acoperit ca un covor multicolor, cu ajutorul unor diverse imagini. Acesta este un decor de recepție foarte spectaculos, care exclude complet prezența mobilierului de perete.

Cu copii și fotografii de școală este încă mult mai ușor. Acestea arata foarte bine în cadru mat luminos și vesel, a făcut independent de culoarea și hârtia de împachetat, și chiar paginile revistelor glossy.

Își asume responsabilitatea pentru alegerea foto pentru design interior, având în vedere scopul și starea de spirit a camerei. De exemplu, dormitor va fi licitație corespunzătoare și imagini romantice luna de miere. Nu uita de fotografii alb-negru și o fotografie în sepia. Ele sunt, de asemenea, bine uita-te în interior.

Utilizați în fotografii de interior, fără rame sau covorașe oarecum problematice. Acordând o atenție la acest punct, puteți veni cu un alt mod de decor, cum de a decora peretele de fotografii. De exemplu, o singură culoare sau material a cadrului este un factor obligatoriu în stabilirea componenței masei imagine eterogenă. Într-un astfel de caz, și se bucură de un material cadru de culoare ar trebui să se amestece cu culoarea și textura pereților, și nu pentru a ascunde imaginea în sine.

Este important să rețineți că decorarea fotografiilor pereți nu este doar o tehnici decorative luminoase, dar oferă, de asemenea, un impact pozitiv eficient din punct de vedere al psihologiei. Zâmbetele de pe fețele celor dragi dau pozitive și umplut cu căldura atmosfera camerei, amintind de momente fericite și distracție eveniment.

interesant online

Baza pentru case monolit poate servi drept gramada sau fundație benzi. O soluție bună este fundamentul plăcilor. Alegerea finală depinde de analiza reliefului și solului ... mai mult. "

  • procesele de construcție sunt îmbunătățite în mod regulat. În locul obișnuit pentru panouri și cărămidă de construcție a venit monolit. Mulți dezvoltatori au apreciat această metodă și să o aplice mai des în ... citește mai mult. "

  • Evaluarea efectului benefic asupra tratamentului apei cu un tip în saună, mulți proprietari de lumina ideea de a construi baia comună sale. Unii oameni iau ca bază pentru baia lui, ... mai mult. "

  • Boring - una dintre etapele esențiale de proces în producția și industria de construcții, reducerea echipamente și reparații instalații. Burghiele moderne sunt instalate în mașini-unelte electrice portabile sau ... mai mult. "

  • În comparație cu alte materiale pentru un acoperiș, țiglă metalică poate fi numit un favorit clar. Este o scândură solidă, rapid și simplu, iar paleta de culori de la diferiți producători ... mai mult. "