simptome de alergie si tratamentul apei - medicul dumneavoastră Aibolit

simptome de alergie si tratamentul apei - medicul dumneavoastră Aibolit
Este cunoscut de aproape tot ceea ce sistemul nostru imunitar poate reactiona anormal la orice substanță cunoscută omului de astăzi. Dar unii oameni foarte surprins și chiar șocat de o reacție alergică la apă. Aceasta poate să apară ca urmare a lua un duș, o spălare convențională sau de băut un pahar de apă. O astfel de reacție a organismului este numit - alergic la apă. Ar trebui să înțeleagă ca o simptome de alergie si tratamentul acestei boli de apa.Pentru început, ar trebui clarificat faptul că acesta este un fenomen periculos, în care corpul, folosind sistemul imunitar, astfel reacționează la apă. Nu contează în cazul în care apa de mare, râu sau bine. Oamenii de știință cred că acest răspuns este legat de prezența în lichide diferite impurități care și provoacă o boală, cum ar fi clor, săruri minerale, etc. Prin urmare, putem spune că o reacție alergică are mai puțin de a face cu apa, și care este, în compoziția sa. Astfel, boala se numește alergic la apa nu este destul de precisă.

În cazul în care organismul devine alergen, dar în cazul nostru se intelege cu apa, sistemul imunitar incepe sa produca anticorpi. Acestea, la rândul lor, provoca astfel de simptome dureroase. În acest caz, fiecare persoană pe care sunt foarte individuale. Cineva care suferă de mâncărime, cineva vine atac de astm bronșic sau dezvoltarea angioedem.

Ar trebui să fie luate în considerare în fiecare caz în parte, deoarece cauzele acestei boli sunt numeroase și în fiecare caz, acestea sunt diferite. Cu toate acestea, ar trebui să vă spun despre factorii care contribuie la dezvoltarea unei reacții alergice la apă, și acestea includ:• slăbit grav sistemul imunitar;

• o intervenție chirurgicală sau boală prelungită;

• boli hepatice sau renale;

• utilizarea prelungită a antibioticelor;

• prezența unei persoane alergice la diferite substanțe.

Important, apa provoacă aceeași reacție alergică a organismului, cum ar fi o alergie cauzata de orice alt alergen. Astfel, în contact uman normal cu apa apare pe stupi de piele, care se răspândesc pe aproape tot corpul. Uneori, în plus față de aceasta, persoana poate experimenta dureri de cap și să se simtă mâncărime intolerabil. Vestea bună este că oamenii de știință încă nu au detectat un singur caz de o alergie la apa a dus la apariția unui șoc anafilactic sau edem angioneurotic, care se referă la cazurile severe. Dar noi știm că nu slăbește, ci doar consolidată în timp simptomele bolii. Ca urmare, o persoană experiențe disconfort mai vii.

Cel mai eficient mod de a combate alergii este de a limita contactul corpului cu alergen. Prin urmare, în cazul în care o persoană are o reacție alergică la apa de la alimentarea cu apă menajeră, atunci el ar trebui să se oprească utilizarea acestuia. În acest caz, apa perfectă din orice sursă naturală, atâta timp cât era curat. Adesea este clor, care este prezent în apa de la robinet, o astfel de reacție este organism provocateur. Uneori este util în timpul dus să renunțe la geluri moderne și de a folosi ordinare săpun pentru copii, fără coloranți, precum și orice suplimente aromate.

Atunci când o persoană are o alergie numai pe apa de mare, nu este necesar de a lua o decizie radicală și să renunțe la vacanța de vară pe mare. Adesea reacția sistemului imunitar va depinde de cantitatea de sare în apă. De exemplu, apa din sarea de la Marea Baltică mai puțin saturate decât apa mării Negre.

În cazul în care o persoană alergică la apă rece, atunci ar trebui să folosească apă caldă în timpul îmbăierii sau alte tratamente de apă. Atunci când în utilizarea de dureri de cap de apă rece, umflarea în gât sau buzelor, dureri de stomac, o nevoie urgentă de a lua medicamente.

medicii prescriu adesea remedii pentru o reacție alergică, acestea includ antihistaminice, cum ar fi Tavegil, Fenkarol sau Claritin. Înainte de contactul cu apa a pielii se recomandă să se aplice unguent sau crema, care este compus din hormoni corticosteroizi. Ei sunt capabili de a proteja persoana de disconfort.

Deci, aflați mai multe despre alergie la apă, cauzele acestei boli, precum și simptomele și cum să trateze fiecare persoană va fi în măsură să protejeze nu numai pe tine, dar, de asemenea, familia ta de această boală periculoasă și neplăcut.