Simptomele impetigo, cauze, tratamentul herpesului zoster

Zoster - este un termen care combină o serie de boli de piele, pentru care o violare a pigmentarea distinctiv (întunecare sau trasnet, culori schimbare), exfolieri și mâncărime. Motivul privării - ciuperci și viruși. Unele tipuri de boli pot fi contagioase. Privarea alte specii pot fi infectate prin contactul cu animalele bolnave.simptome de licheni

Simptomele impetigo, cauze, tratamentul herpesului zoster

Simptomele privative depinde de ce fel de organism este considerat a fi agentul cauzator. Zona zoster apare de obicei ca o erupție pe piele de culoare roșie sau roz, cu margini zimțate. Cel mai adesea, herpesul afecteaza persoanele cu un sistem imunitar slab, din care organismul nu este capabil sa reziste la infectii virale sau fungice. Ei sunt copii, și chiar și adulții care au avut o boală gravă, au experimentat stres sever sau hipotermie.

tipuri de priva

Impetigo (trihofitia) cauzate de leziuni fungice ale pielii. Pecingine pot deveni infectate de animale. Printre altele, purtătorii de agenți patogeni este adesea considerat copiii mai mici. Simptomele de pecingine apar în câteva zile sau o săptămână sau două infecție mai târziu. Acestea sunt ele însele la fața locului roz solzoase, care, în primul rând, sunt în joc cap păros. Sursele de boala apar indepartezi linia parului: subțierea părului și rupe la o distanță de 1-3 mm de pe piele.

Pityriasis (multicoloră) zosterian se referă în plus la o leziuni fungice ale pielii. Acesta are un loc de a fi sub formă de mai multe mici pete de culoare roșu-brun, care abia coaja, spate, axile, umeri, piept si gat. Ciupercile care cauzează boala, pentru a preveni formarea de arsuri solare, în consecință, sunt de multe ori pete tenta mai clar decât restul pielii. Chromophytosis considerate non-contagioase, ca drozhzhevidny cauza ciuperca rădăcină a bolii, exista pe pielea de orice suprafață umane. Dificultățile provoacă numai la o anumită predispoziție. Și totuși, pacientul este obligat să profite de prosop curat personale, prosop, etc.

Motivul pentru zona zoster - microb Herpes zoster, care, printre altele, este considerat a fi cauza de varicela. Boala afecteaza celulele nervoase si inflamarea pielii, cu care sunt conectate. Herpesul zoster este cauzat de pacientului severă mâncărime, durere, și erupții cutanate. Vindecări zoster apare la 2-4 saptamani. Deși în unele exemple de realizare, durere și mâncărime poate persista timp de luni și ani. Acest fenomen se numește „nevralgia postherpetică“.

Pitiriazisul rozat (Gibert) are loc cu apariția pe corpul unui spot roz unică având un miez îngălbenește cu vârsta și decorticate. După aceea, există multe pete mici, rotunde. Boala poate fi însoțită de mâncărime, nu sunt foarte mari. zosterian roz se manifestă, de obicei, mai târziu, rece și durează câteva săptămâni singur. Acest tip de lipsindu contagioase.Lichenul plan afectează în principal pielea, cel puțin - membranele mucoase, și unghiile. Boala este însoțită de apariția pe piept, stomac, picioare, brațe, un număr mare de plat de noduri roșii și mâncărime severă. Până în prezent, rămâne ignorant de ceea ce este considerat cauza lichenul plan. Cel mai adesea infectate femei în vârstă de 40-60 de ani.

diagnosticare a lichenul

Unele forme de lipsirea au simptome similare cu alte boli. Prin urmare, pentru a nu trata o boală imaginară, între timp, se execută adevărat, se recomandă să se consulte un medic-dermatolog.

Pentru a identifica tipul de jefuirea medicul poate face o biopsie de piele, de exemplu, examineze boala pe razuitura pielii luate și unghiile.

tratamentul lichen

Metodele de tratament lipsindu depinde de ce fel de privarea pacientului. Privarea se poate scapa de cu ajutorul unor unguente antifungice si antivirale, de la alții - numai după un curs de reconstituire imunitar, și încă altele necesită un curs de acupunctura.

De asemenea, există o pecingine care trece pe cont propriu. Prin urmare, o pecingine nu trebuie să încerce să le trateze, dar asigurați-vă că să se consulte un medic, pentru că de îndată ce el va fi capabil să determine forma exactă a nega.

Tratamentul lichenului plan

Este necesar să se elimine factorii de risc - gospodărie și riscurile profesionale care însoțesc boala, sursele de infecție focală. Impactul pozitiv de a avea o vitamina.

În faza acută, în prezența unei surse de infecție cronică display-uri pacient antibiotice cu spectru larg, medicamente antihistaminice, terapie sedativ, suplimente de calciu, alektroson, vitaminele C, A.

Tratamentul lichenul roz

Destul de des, boala trece pe cont propriu, fără tratament. Dar, pacienții nu sunt recomandate pentru a face o baie (puteți spăla, dar utilizați pentru acest detergent de înmuiere și exclusiv în duș). În plus, în timpul bolii nu este recomandabil să expunerea la soare și purtarea de haine sintetice.

folosesc în mod independent, unguente și paste nu sunt recomandate, aceasta poate duce la răspândirea în continuare a celor mai mari erupții.

Tratamentul herpesului zoster

Tratamentul de șindrile trebuie supravegheat de un medic. Dr. numește tratament medical și fizioterapie. În plus, trebuie să protejeze leziunea de purulent.

Cursul bolii pentru o perioadă lungă de timp, uneori până la 4-5 săptămâni. Dacă durerea în îndepărtarea ulterioară a manifestărilor cutanate au fost necesare pentru a fi observate la medic pentru terapie fizică.

Tratamentul Tinea sau lichen multicoloră

Tratamentul lichen multicoloră efectuate anterior medicamente, cum ar fi alcoolul salicilic. Dar, în momentul în care au fost înlocuite la antifungici formulare speciale,

Problema a considerat recurenta a bolii la sfârșitul cursului de tratament. Ele sunt distinctive pentru un număr mare de pacienți tratați, în special atunci când auto-medicatie si tratament hazarda simptomatic. Ca urmare a ultimilor ani, a prezentat cel mai nou, cel mai eficient regim de tratament solzos lipsirea (colorate), care va oferi efectul cel mai fiabil, cu o probabilitate mică de recurență.

Tratamentul pecingine

Cele mai noi medicamente vindeca complet pecingine, pentru că atunci când primele simptome ar trebui să vadă un medic care va prescrie tratamentul.

Dermatita atopica pe fata Deoarece pielea de pe fata si gat este adesea gol decât alte zone ale corpului, este mai susceptibil la astfel de boli, cum ar fi alergic ...

Dermatita atopica Dermatita atopica pe picioare de la picioare pot avea diverse cauze, dar indiferent de forma de boală se bazează pe o încălcare a răspunsului imun la ...

Unguentele pentru dermatita atopica dermatita alergica alte boli alergice, este mai bine pentru a trata local, adică folosind unguente. La întrebarea de ce frotiu poate răspunde doar ...

urticarie cronică cronică urticarie - o boală foarte frecvente care apare la adulți și copii pentru o varietate de motive.

Seboree pe fata din timp în timp, pielea de pe fața fiecărei persoane poate deveni mai uscate sau mai gras decât de obicei. Acest lucru poate fi diagnosticat ...

Alergia la soare aproximativ la fiecare a opta, relaxați-vă în mediul rural sau în stațiune, se confruntă cu manifestarea bolii ca o alergie la soare, sau fotodermatit.

Dermatita atopică pe mâini, în funcție de unde este localizată dermatita alergică pe mâinile sale, el are o varietate de motive, și, prin urmare, diferite soluții ale problemei ...