sistem de management de recuperare acer - Windows 8, 8

Bine ai venit! Am luat tema pentru tine cu răspunsurile la întrebarea Acer System Recovery Management (Windows 8, 8.1).

Manager de recuperare Acer - Windows 8, 8.1
Buna ziua, am cumparat laptop-ul în sine. Atunci când cumpără vrut să ia spațiile libere pentru a crea discuri de recuperare a sistemului, vânzătorul în magazin a spus să nu.Recuperarea acer v5-552g - Windows 8, 8.1
Are cineva imaginea de disc de recuperare pentru v5-552g notebook-uri acer dacă există parts vă rugăm

Restaurare de la Recuperare - Windows 8, 8.1
Bine ai venit! Dacă vă poate ajuta cu această problemă - să aibă un laptop HP, care inițial a fost inițial de 8 minute, fără ajustări.

RECUPERARE partiție copie - Ferestre
Bine ai venit domnilor. Vreau să transfere un nou laptop cu Vista 8-ku. Dar înainte de asta, eu încă mai doresc să facă o copie de rezervă a partiției (brusc viitorul este necesar.8.1 pentru Windows update de recuperare - Windows 8, 8.1
Tot timpul bun al zilei. Există laptop asus cu ferestre licențiate instalate 8. În consecință, după actualizare obținem 8.1. Dar.

Adăugată pe site de declanșare

Uite aici (așa cum am înțeles, există o selecție a operatorului de transport în cazul în care acesta va fi toate copiate - de exemplu, o unitate flash USB)
În ceea ce partiția 600 MB și acolo - Mediu de recuperare Windows. A 16 GB - da. Acolo - imagine

gecata. Multumesc pentru raspuns, dar eu nu pot înțelege (inclusiv eyserovskoy documentației) - comandantul imagine de sistem de copiere prost (cu setările din fabrică) dintr-o partiție ascunsă de pe unitatea flash USB sau re-face imaginea sistemului așa cum este, în momentul lansa?

În plus, „Disk Management“, scrie că atât partiția ascunsă disponibile 100%. Cum să înțeleagă acest lucru? Instrumentele de depanare de lucru (verificat prin Alt + F10 la pornire), aceasta înseamnă că partiția 600 MB ceva de mâncare. Și despre modul în care (există, el sau producătorul nu a făcut-o) este neclară.