Stav- clipping apoi de sistem sau de la ceva sau pe cineva, sau de la care, sau

Fetele, nu devenind a mea, dar funcționează testat. Două săptămâni, iar rezultatul este o treptată și de încredere. Se răcește!

Stav- clipping apoi de sistem sau de la ceva sau pe cineva, sau de la care, sau

apoi se taie sistemul sau de la ceva sau pe cineva, sau de la care, sau etc. nici o expunere directă la obiect, etc. Multe variante.Runes de lucru:
Laguz, Laguz o oglindă, Mannaz, Isa, Haga, vtoroplanovyh Naudé

Posibilitatea de a folosi ca variably efect distructiv, și vice-versa - un rezultat pozitiv, deși - totul este relativ în viața noastră.

Exemplu: cut-off impactul negativ al paraziților alcoolici colegi unul pe celălalt
Mannaz№1 - primul obiect
Mannaz №2 - al doilea obiect
Haga - distruge o conexiune existentă
Isa - surprinde această stare neschimbată
2 Laguz nu permite obiectelor să intre în contact unii cu alții și de a descoperi impactul obiectelor atunci când încercați să-și reînnoiască de contact se vedea doar, ei nu aud și nu văd reciproc - efect de oglindă
Impactul este de a comunica, atitudine, mai degrabă decât ei înșiși obiectele. La obiecte de activare de succes merge pe drumuri separate.Prin analogie cu conexiunea cut-off pot fi tăiate obiceiuri proaste, dorințe, gânduri, etc. Destructiv, de exemplu, noroc taie, va fi aproape, dar obiectul nu este acela de a simți și de a interacționa direct cu ea.
De asemenea, în domeniul iubirii - cat de cool.

Versatilitate: în loc să înlocuim doua mananază, care este necesar să se taie: vălului corespunzătoare sau o combinație a acestora.

Aceasta înseamnă că expunerea pe termen lung: o lună sau două și mai mult

Opțiunea de tăiere obicei: totul depinde de ce fel de obicei. Și motivele. De exemplu, de multe ori cauza alcoolismului au nedecontate obiectul frustrare sale - care urca in pahar - de a uita.
În cazul în care acest lucru este ceva aproape, ceva ce eu consider o persoană cu o masă de obiceiuri proaste, câteva picătură obiect. În acest caz, potrivit Mannaz inversat. Sunt puțin în teorie, să încerce să meargă mai adânc:
Considerăm că unele obiceiuri proaste mai în detaliu:
-fumat - un sistem în care o persoană în mod voluntar încercarea de a face cancer pulmonar, bronșită cronică, etc.
-alcoolismul - un sistem în care există o degradare a persoanei, modificări vasculare la nivelul creierului, ciroză hepatică, demență, etc.
etc. Aceasta este baza acestui concept, obiect vectorial oricum în jos. Asta este, ea susține Mannaz
Formula este calomnie importantă. În acest caz:
Mannaz stânga - un obiect
Chiar Mannaz convenționale schimbare o cu capul - acesta va fi la fel de obiceiul foarte rău și inamic intern, care provoaca dependenta.
Tăiați acest coleg. Dacă chiar mai ușor, apoi un exemplu alcoolic, îndepărtați legătura dintre Homo sapiens și persoana care degradează - un sistem de două avioane - ca o posibilă variantă a viitorului (să zicem o persoană nu este în stare de ebrietate, dar tendința este acolo) - și lupta cu Alterego lui. Dacă Mannaz - Eu sunt, punctele Mannaz - l-am inversat, propriul său dușman intern.