tabele de înregistrare în schimbul - fantomă

Cum se plasează masa în text?
Orice tabel, plasat în textul unui proiect de curs, care se află după prima mențiune sau face trimitere la acest material. În cazul în care masa este mare în dimensiune, este mai bine că a început cu o foaie nouă. În plus, tabelul din secțiunea a cererii va începe întotdeauna cu o singură paginăCum de a lega un tabel cu schimbul de text (design de referință)?
Nu numai tabele, dar și desene, diagrame, fotografii trebuie să fie însoțite de text, astfel încât masa nu arata în mod izolat, și nu „agățate în aer“ este întotdeauna necesar să se facă trimitere la materialul tabular în textul cercetării științifice.

exemplu:
Analiza comparativă a creșterii naturale timp de 5 ani, într-o zonă suburbană este prezentată în Tabelul 4.7
Printre turistic-excursie obiecte zonele suburbane dominat de obiecte istorice și arhitecturale ale fondului de rezervă naturală (a se vedea tabelul 2.9)

Cum se enumera masa și puneți titlul?
Pentru tabelele de enumerare utilizate în mod normal numerotate succesiv cu cifre arabe - Tabelul 1,2,3 ... n. Numărul permis tabelul în conformitate cu secțiunile de funcționare, obținem înregistrarea următoare: Tabelul 3.1 (scris mai întâi un număr de partiție - 3, și apoi numărul de ordine al tabelului din această secțiune - 1). Se pare în mod similar tabele de numerotare, realizate în cerere. Numai în primul rând am pus o scrisoare de capital - este desemnarea cererii, iar în al doilea rând - o masă de desemnare digitală (Tabelul K.10). Dacă hârtia termenul este doar un singur tabel, apoi aranja după cum urmează: Tabelul 1. Desigur, dacă vă decideți să-l pui in aplicare, nu uitați să puneți litere - Tabelul B.1  • Cuvântul „Table“ - fără tăieturi.
  • Se specifică numărul de ordine.
  • Pune Dash.
  • Capitalizate scrie numele tabelului.

exemplu:
Tabelul 12 - navetiști temporare de frontieră a accesibilității

Cum de a face o masă mare?

În cazul în care masa ta este mare și ocupă mult spațiu, cel mai bine este să-l mute la o nouă listă. Ar trebui să fie înlocuită cu denumirea de „Continuarea tabelului“ 1.2. De asemenea, la sfârșitul mesei pe prima pagină, nu este necesar să dețină o limita inferioară, ca și tabelul este continuată. Pentru a se potrivi masa de pe o foaie separată, puteți experimenta cu aspectul de pagini din document (de exemplu, pentru a modifica orientarea portret la peisaj). Există mai multe moduri de a proiecta tabele de volum:

  • Multe linii - cap de tabel duplicat.
  • Multe coloane - duplicat la început.
  • Pentru a nu repeta capul și numerele în lateral, rânduri și coloane sunt atribuite.

Luați în considerare exemplul aspectul părților componente ale mesei și capul lateral.